• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

bi dene bakalim sen vercenmi vermezsen kimseye denettirmeyelim bosuna
cunku ben pirinc lapasi yaptigimda vermistim bunda veremedim
sen verirsen sorun bende demektir :)

bi dene bakalim sen vercenmi vermezsen kimseye denettirmeyelim bosuna
cunku ben pirinc lapasi yaptigimda vermistim bunda veremedim
sen verirsen sorun bende demektir :)

bugün tartılabilirsem tartılırım ve yarın yaparım bulgur lapamı sonucu yazarım buraya ama ben lapadan başka bir şey yemicem yerimseniben

e peki tekrardan calismayi dusunuyomuusn simdi ev iyimi diyosun ,calismadikca insan tembellesiyo
insallah tdavinin sonu iyi cikar ,bebeklerimize kavuruz aman benim kafam karisik yapsammi yapmasammi diye hayirlisi tabi
insallah canim gel burdakilerle tanis arkadas ol arada ugra inan daha iyi motive olursun emin ol

simdilik calismayi dusunmuyorum.ama bir iki ay sonra anpe'den cagirirlar is aramiyo musun diye.onlar cagirana kadar bisey yapmicam.evet evde insan tembellesiyo.buradaki konuyla ilgili degil ama.hypophise adenomu sormussun,cevabini buradan vereyim.beyinde bulunan bir organ,hormonlari kontrol edici ozellige sahip.bende buyume olusmus 8mm kadar.prolaktin hormonuna etki yapmis,o yuzden prolaktinim yuksekmis.bebekte bunun yuzunden olmuyomus.simdi dostinex kullaniyorum.3 ay kullancam,sonra tekrar kan tahlilleri yapilcak,duzelme olmusmu diye bakilcak.baska bi sorun cikmazsa asilama olcak.ama ben umadumu yitirdim.o hep tam yaklastik derken bi sorun cikiyo iki üç ay erteleniyo.bende kendimi diyetle falan oyalamaya calisiyorum,o konuyu dusunmemek için.hem kiloda vermis olurum.sen neden tereddut içindesin yapip yapmamak konusunda?

selam arkadaşlar ben ancak akşamları nete girebiliyorum bütün gün okuldayım.bu gün bir dilim labne peynirli ekmekle güne başladım ayrıca yeşil çay içtim.Öğle yağsız süt ve diyet bisküvi yedim ve kahve içtim.akşam öğünümde ise zeytinyağlı barbunya ve bir dilim ekmek vardı.asıl derdim akşam çayını yanıda tatlı bir şey olmadan içmek, çünkü gün boyu yaptığım diyeti akşamki tatlı krizi ile mahvediyorum

selam arkadaşlar ben ancak akşamları nete girebiliyorum bütün gün okuldayım.bu gün bir dilim labne peynirli ekmekle güne başladım ayrıca yeşil çay içtim.Öğle yağsız süt ve diyet bisküvi yedim ve kahve içtim.akşam öğünümde ise zeytinyağlı barbunya ve bir dilim ekmek vardı.asıl derdim akşam çayını yanıda tatlı bir şey olmadan içmek, çünkü gün boyu yaptığım diyeti akşamki tatlı krizi ile mahvediyorum

bende bu tatlı krizlerine çok sık girenlerdenim.daha önceden dayanamayıp çikolata yer sonrada vicdan azabı duyardım.sana tavsiyem eti formun çikolatalı yada portakallı kepekli bisküvileri.1 tanesi yaklaşık 30-35 kalori.1 tane genelde kesiyo krizi zaten.en azından krizi az kalori almış olarak atlatıyorum.tüm tatlıcı tatlı bayanlara tavsiye edilir

kızlar nasılsınız? bugün nasıl geçti...benim yorucuydu...ama bugün sabah tartıldım bi kilo verdiğimi görünce zımba gibiydim:)...

günaydın arkadaşlar a.s.
nasılsınız bakalımm
benimki daha gelmemiş nerdesinn kız kaydirigubbakcemile
geçecem bu hafta seniiii ona göree :jeyyar: hihoyyyt

dünkü yediklerim:kahve:
sabah: 1 dilim çörek+1 s.b. süt
öğlen: 1 kepçe çorba+sultan kebabı(fırında tavuk-patatesli bi yemek)+1 dilim kepekli
ara: nescafe
ara: elma
akşam: az çorba+bi parça tavuk+2 y.k. pilav+salata
ara: meyve salatası+biraz fındık

şimdi de
kaşarlı sandövicimi ve sütümü içtim
ilgilenenlere duyrulurr kaydirigubbakcemile3
sandövicimi merak etmişin ya tatlımm
işte :1rolleyes:
dsc00303en9.jpg

w448.png

günaydın arkadaşlar a.s.
nasılsınız bakalımm
benimki daha gelmemiş nerdesinn kız kaydirigubbakcemile
geçecem bu hafta seniiii ona göree :jeyyar: hihoyyyt

dünkü yediklerim:kahve:
sabah: 1 dilim çörek+1 s.b. süt
öğlen: 1 kepçe çorba+sultan kebabı(fırında tavuk-patatesli bi yemek)+1 dilim kepekli
ara: nescafe
ara: elma
akşam: az çorba+bi parça tavuk+2 y.k. pilav+salata
ara: meyve salatası+biraz fındık

şimdi de
kaşarlı sandövicimi ve sütümü içtim
ilgilenenlere duyrulurr kaydirigubbakcemile3
sandövicimi merak etmişin ya tatlımm
işte :1rolleyes:
dsc00303en9.jpg

w448.png
merhaba kızlar, küçükmüş gerçekten sandvicin şekerim hiç üşenmemiş koymuş resminide yaa :roflol: anladım çok azimlisin
benim kahvaltı klasik aynısından
öğlen: 1 tas kebabı, 1 küçük kase yoğrt
ara : 250 ml süt
akşam: 1 kepçe kuru fasulye,4 kaşık sebzeli bulgur pilavı
ara : 1 elma ve çayın yanında 5-6 adet kavrulmuş fındık yedim dayanamadım valla :utangac:
kolaylıklar dilerim canım

merhaba kızlar, küçükmüş gerçekten sandvicin şekerim hiç üşenmemiş koymuş resminide yaa :roflol: anladım çok azimlisin
benim kahvaltı klasik aynısından
öğlen: 1 tas kebabı, 1 küçük kase yoğrt
ara : 250 ml süt
akşam: 1 kepçe kuru fasulye,4 kaşık sebzeli bulgur pilavı
ara : 1 elma ve çayın yanında 5-6 adet kavrulmuş fındık yedim dayanamadım valla :utangac:
kolaylıklar dilerim canım

herhalde kızımm sositososito :dilcikar: :roflol:
5-6 adet fındıktan mı utanıon bee
o zaman benim akşam yediğim 1 avuç fındığa ne demeli :tomato:

kızlar günaydııınnn

ya benim moralim bozulmaya başladı
neredeyse 2 ay oldu diyete başlayalı sadece 5 kilo verebildim

maalesef son zamanlarda diyetin ucu kactı...
ilk başladıgım gibi degilim..

bakın size ieski halim ve doğumdan osnraki halimin resimlerini koyacağım..
ne kadar çirkinleştigimi sizde görün ve beni gaza getirin nooluuuurrr

herhalde kızımm sositososito :dilcikar: :roflol:
5-6 adet fındıktan mı utanıon bee
o zaman benim akşam yediğim 1 avuç fındığa ne demeli :tomato:

ya şekerim ben zaten az yiyorum ya normalde azcık bişey kaçırsam korkuyorum valla ne yapayım.buna rağmen gr gr kilo veriyorum işde düşün :roflol:

kızlar günaydııınnn

ya benim moralim bozulmaya başladı
neredeyse 2 ay oldu diyete başlayalı sadece 5 kilo verebildim

maalesef son zamanlarda diyetin ucu kactı...
ilk başladıgım gibi degilim..

bakın size ieski halim ve doğumdan osnraki halimin resimlerini koyacağım..
ne kadar çirkinleştigimi sizde görün ve beni gaza getirin nooluuuurrr

şekerim 2 ayda 5 kg çok güzel bir sonuç,keşke ipin ucunu kaçırmadan devam etseydin ama hiçbişey için geç değildir,tut şu ipin ucunuda sende çıtır çerez ol:enbuyukkk:

şekerim 2 ayda 5 kg çok güzel bir sonuç,keşke ipin ucunu kaçırmadan devam etseydin ama hiçbişey için geç değildir,tut şu ipin ucunuda sende çıtır çerez ol:enbuyukkk:

arkadaşım normalden 25 kilo fazlayla başladım
o yüzden daha hızlı vermem gerekir diye düşündüm..
ama belli bir menüm yok..kafama göre yapıyorum
mesela kek börek yeyince ne sabah ne aksam yemiyorum..
aslında yememk lazım zararlı seyler ama dayanamıyorummm
bakalım sanırım spora başlayacağım haftaya
yüzme plates aletli jimnastik..
ama egeyi ne yapacagım bilmiyorumm

arkadaşım normalden 25 kilo fazlayla başladım
o yüzden daha hızlı vermem gerekir diye düşündüm..
ama belli bir menüm yok..kafama göre yapıyorum
mesela kek börek yeyince ne sabah ne aksam yemiyorum..
aslında yememk lazım zararlı seyler ama dayanamıyorummm
bakalım sanırım spora başlayacağım haftaya
yüzme plates aletli jimnastik..
ama egeyi ne yapacagım bilmiyorumm

canım sakın moralini bozma

bende aynı durumdayım +25 kg ile başlayınca sandımki çabucak gidecek kilolar öle olmadı olmuyo.ama yılmak yok elbet bir kırılma noktası olacak onun için seksen kilonun altına inmeyi beklişyorum açıkcası.oradan sonrası çorap söküğü gibi gelecek belkide kendimi kandırıyorum ama inan daha önce hiç bu kadar zorlanmamıştım sende eminim aynı durumdasın sakın pes etme diyete devam en az 5 öğün yemen lazım unutma.şutarafagitti

zaten ben seninle kendimi cok benzetiyorum..
ama ben günde 5 öğün yiyerek kilo veremiyorum maalesef...

bu arada cizelgeler duruyor

Back