- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #3.261
tadı güzeL oLan her şey kaLoriLi ya pof en iyisi şu an listede değilken içiyim sonra bırakırım çikolatalı sütü :roflol:
katilirim valla ama sondan birinci olurum heralde.cok yavas veriyom ben.bir buçuk aydir dikkat ediyom,ara sira kacamaklarim oldu ama bide hergun stepere ile 30 dakika falan egzersizde yapiyom,anca 3 buçuk kilo verebildim.hosgeldin kiz
bak tam yerine geldin sende rejimdesin
kiz ben sanki kolaymi veriyorum ,yediklerime dikkat ederek
yeil cay iciyorum su iciyorum
iste oyle boyle veriyorum
eeeeee de bana yarismaya katilirmiisn bugun kilo bildirdik zaten basindayiz haftaya pazartesiye kadar
tamam canim ekledim seni
arada gel konus yedin ictklerini
mutlaka pazartesi gunu kilo bildir
ogun gelemezsen onceden bana yaz su kadr kiloyum ,veya su zamn gircem diye ok
boyle yarisma olunca daha iyi motive olunuyo
insallah pazartesiye az vermis olursun
eeee nasilsin gorusmeyeli calisiyomuusn hala
hatice hoşgeldin aramızakaydirigubbakcemile3a.s.artik calismiyorum canim.contratim bitti.calistigim yer en fazla iki sene contrat yapiyodu o yuzden yenilemediler.simdi butun gun evdeyim.islerimi bitirdikten sonra ya bilgisayar basina ya tv basina geciyom.hiç disari cikasim gelmiyo.evde rahatim yani.bebek konusunda hypofise adenome cikti bende onun tedavisi için hap kullaniyom.bu aradada kilolarimi vereyim dedim.bir buçuk aydirda bununla ugrasiyorum.iste 3.5 kilo anca verebildim.insallah yarismayla daha motiveli bir sekilde birazdaha hizli veririm.evde steperele egzersizler yapiyorum.havalar isinincada bisiklet kullancam.
hosbulduk cimcime.hatice hoşgeldin aramızakaydirigubbakcemile3a.s.
tabiki canim zaten bugun basladik
hadi hayirli olsun sen nasilsin gorusmeyeli
bu hafta katilmamistin toparlandinmi biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?