- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 38
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #3.001
sanada afiyet bal şeker olsun yarasın şekerim :roflol: bende gidip sarmacıklarımı yiyeyim,görüşmek üzere...
kizlaaarrrr merabalarr nasil gidiyor diyetler nasilsiniz bakalim????sizleri unuttugumu sanmayin sakin bu aralar cok yorgun hissediyorum kendimi cok fazla ugrayamadim...
slm kızlar kabızlıktan o kadar fazla çıkmışım 57 kiloyum bgn
sabahtandır hiç sigara içmedim canımda istemiyo günde 1 pkt içiyodum
şuan beynimden tutun bütün vücudum uyuşmuş müthiş bi başağrısı baş dönmesi
sizce normalmi bunlar sigara bırakılınca
Selam kızlar,umarım iyisinizdir.Ohh ne güzel kilo kapışmaları başlamış bile...Bende yürüyüşümü yapıp geldim,şimdi bitki çayımı içiyorum...:
Haklısın canım dışarıda yürümek bu havada zor ..Benim yürüyüş bandım var onda yürüyorum.Ya ben alıştım ya da yürüyüş bana daha kolay gekiyor.Aslında senin yaptığın gibi vucudun tümünü çalıştırmak lazım...Bu arada afiyet olsun...
ben geLdim yine şakkıdı kızlar arada kaçamak yapıorm azcık ama yine gram veriyorum nasıl mutluyum anlatamam bu sabah peynir ve domates yedm 4 te 1,5 kepçe mercimk çorbasıyla birlikte 1 tane tost yedim daha yemem bir şey heralde kendime hakim oluyorum kıızlarr :dance: pazartesinin birincisi benm inşallah :sm_cool:
bu ne şiddet bu celal çok azimli gördüm seni şekerim ama arada çaktırmadan tostuda götürmüşsün helal olsun :roflol: ,hadi bakalım sonuçları çok merak ediyorum
slm kızlar ben öğlen karnıyarık pilav yedim sabh kahvaltım klasikti azcık patates ezmesi yedim
ikindi vakti 2 tane ev yapımı tuzlu pasta yedim bol bol çay içip sakız çiğniyom 1 tane bile içmedim sigara kendimi kutluyorum
mehaycım martta başlıyom iğnelere yani martta olcak tüp ben o dönemde bu gerginliğiyaşamamak için şimdiden bırakıyom
kızlar ben kilo almama çabasındayım diyet fln pek kalmadı bende
ben geLdim yine şakkıdı kızlar arada kaçamak yapıorm azcık ama yine gram veriyorum nasıl mutluyum anlatamam bu sabah peynir ve domates yedm 4 te 1,5 kepçe mercimk çorbasıyla birlikte 1 tane tost yedim daha yemem bir şey heralde kendime hakim oluyorum kıızlarr :dance: pazartesinin birincisi benm inşallah :sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?