• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

kizlarrrrrrrr nasilsiniz canlarim
kusura bakmayin ben fazla katilamiyorum sohbetlere ,evden giremiyorum ,suan isteyim istende vakit bulabilirsem az aciyorum
eeeeee nasilsiniz ben yokken kaynatmisiniz, aman bos birakmayin buraya yazalim ,ben olum yada olmayim
insallah diyetler iyi gidiyodur
kim birinci olacak soyleyin bakim :)
benim bu hafta kilo vermem biraz duruldu ,insallah pazartesiye daha var bi supriz olur

ben birinci olmak istiyorum :jeyyar: cnm birde ben pazar akşamı sana özelden atarım kilomu çünkü pazartesi ben okulda oluyorum kilomu bildiremem o zaman

tamam canim cevap yazdim sana , :jeyyar:
hadi bakalim insallah hepimiz birinci olmak istiyoruz ama kim olcak belli degil ha gayret:teytey:

şimdiden gitti gramlar ama bundan sonra demiyorum daha sürpriz olsun ya çok hızlı klo veriyorum sanki ya da bana öyle geliyo okul eteğim belimde dönüyo artık kaydirigubbakcemile2:asigim:

canim daha 2 kilo verdin veya az daha fazla , kiz etegin belinde donulcek kadarmi vermisin ,insallah mutlu sona ulassan nasil olurki dikkat et etegin duserde alim allah:roflol::roflol:
ha bu arada resimlerime yaptigin yorumlar icin merci bidenem

canim daha 2 kilo verdin veya az daha fazla , kiz etegin belinde donulcek kadarmi vermisin ,insallah mutlu sona ulassan nasil olurki dikkat et etegin duserde alim allah:roflol::roflol:
ha bu arada resimlerime yaptigin yorumlar icin merci bidenem

önemli değil canım o kadar genç ve güzel olmanı beklemiyordum niye bilmem :sm_confused: ya eteğim çok sıkmıyodu ama bugün baktım eteğim dönmüş çok mutlu oldum hele bir verim kiloları 1 numarasını alacam onun şu an 2 giyiyorum ama onuda daraltmıştım biraz alırken :teytey:

aslında diyet yapmıyom ama almamaya da çalışıyom kullndığım ilaçlar kilo yapıyo sigarayı bırakıncada kilo alınıyo şimdi kilomu korumaya çalışıyom en azından 50 li kilolarla hamile kalayım

ne ilaci kullanyosun canim bebek icinmi
sgarayi evet biraktiysan kilo aliyomusun ben dua ediyorumki iyiki baslamamisim , simdi esime biraktirmaya calisiyoruz ama nerdeeeeeee
aman canim kilo vermesende alma dikkat et, cunku insallah her an hamile kalma sansimiz olabilir tabi insallah

ne ilaci kullanyosun canim bebek icinmi
sgarayi evet biraktiysan kilo aliyomusun ben dua ediyorumki iyiki baslamamisim , simdi esime biraktirmaya calisiyoruz ama nerdeeeeeee
aman canim kilo vermesende alma dikkat et, cunku insallah her an hamile kalma sansimiz olabilir tabi insallah

canım martta yaptırıcaz tüp şimdi ön ilaçlar verdi doğum kontrol habı, folik asit, antibiyotik,bebe asprini kullanıyom
d kontrol habı kilo yapar yazıyo içinde
sigarayı bıraktıktan sonra yemeğe vurmazsan kendini kilo almıyımuşun ben sakız çiğniyom sürekli bitki çayı içiyom bgn bıraktım zaten mart ayına kadar gerginliğim geçsin hiç değilse
kilo almamam lazım marttaki iğneler kilo aldırıyo zaten :1no2:

önemli değil canım o kadar genç ve güzel olmanı beklemiyordum niye bilmem :sm_confused: ya eteğim çok sıkmıyodu ama bugün baktım eteğim dönmüş çok mutlu oldum hele bir verim kiloları 1 numarasını alacam onun şu an 2 giyiyorum ama onuda daraltmıştım biraz alırken :teytey:

kiz icindeki his benim moruk biri oldugumumu soyluyodu he bakim:roflol::roflol::roflol:
hadi canim insallah daha dur yolun basindasin gerci bende oyle ,
ben 40 bedendim simdi 38 oldum ,pantalonlar bol geliyo
insan ne kadr seviniyo degilmi, kilo verdigini gorunce dahada vermek geliyo insanin icinden ,canim seninde boyun kisa sanirim benim gibi,
aslinda benim ideal kilom 48 ama ben 50 olsam fazlsiyla yeter bena:Saruboceq:

canım martta yaptırıcaz tüp şimdi ön ilaçlar verdi doğum kontrol habı, folik asit, antibiyotik,bebe asprini kullanıyom
d kontrol habı kilo yapar yazıyo içinde
sigarayı bıraktıktan sonra yemeğe vurmazsan kendini kilo almıyımuşun ben sakız çiğniyom sürekli bitki çayı içiyom bgn bıraktım zaten mart ayına kadar gerginliğim geçsin hiç değilse
kilo almamam lazım marttaki iğneler kilo aldırıyo zaten :1no2:

kac martta randovun var ,bizimde 5 martta randovumuz var tup bebk olcak ama tabi esim ameliyat olcak ,bende snin gectigin yollardan gecem ve o ilaclari bende kullancam kilo alirim en iyisi simdi vermek
insallah canim kiloyu nasil olsa verirsin insallah kalirsin bunda, ama yinede sen dikkat et ,bak az zamanin kalmis, moralini yuksek tut sinirden uzak dur, emi bidenem:1hug:

ya benim su cizelgemin tepesi niye gozukmuyo anlamadim biriniz bana yapip http sini gonderitmisiniz arkadaslar ,sitede oluyo buraya kopyalayinca cikmiyo uf ya acayip sinir oldum

kiz icindeki his benim moruk biri oldugumumu soyluyodu he bakim:roflol::roflol::roflol:
hadi canim insallah daha dur yolun basindasin gerci bende oyle ,
ben 40 bedendim simdi 38 oldum ,pantalonlar bol geliyo
insan ne kadr seviniyo degilmi, kilo verdigini gorunce dahada vermek geliyo insanin icinden ,canim seninde boyun kisa sanirim benim gibi,
aslinda benim ideal kilom 48 ama ben 50 olsam fazlsiyla yeter bena:Saruboceq:

ben eksik çıktığımı görünce 2-3 kere çıkıorm tartıya inmek istemiyorum harika ya bende 50 olim sonra bakacam ama inmek istiyorum 40lara uzun zamandır 40ı görmüyorum tartıda :asigim:

ben eksik çıktığımı görünce 2-3 kere çıkıorm tartıya inmek istemiyorum harika ya bende 50 olim sonra bakacam ama inmek istiyorum 40lara uzun zamandır 40ı görmüyorum tartıda :asigim:

bendeayni sein gibi biraz fazla vermis olim diyorum heralde burda dogru degil diye, inan kac yere koyup tartiliyorum bi gor:roflol:, en sonunda bakiyorumki hep ayni demekki dusmusum diyorum
ee boynunu yazmamisin ,benim boy 156 falan ,simdi 57 kiloyum ,sanirim sende ayni boydasin benle
ah canim hadi insallah birlikte dusecez , ben 50 gorumde, sonra bi bakim tipimedelikafaduldenmemnun olursam kalirim ,yoksa birazdaha devam ederim ,biliyosun onumuz yaz, kislari iyi kapaniyoruzda yazlari oyle sansimiz olmuyo

bendeayni sein gibi biraz fazla vermis olim diyorum heralde burda dogru degil diye, inan kac yere koyup tartiliyorum bi gor:roflol:, en sonunda bakiyorumki hep ayni demekki dusmusum diyorum
ee boynunu yazmamisin ,benim boy 156 falan ,simdi 57 kiloyum ,sanirim sende ayni boydasin benle
ah canim hadi insallah birlikte dusecez , ben 50 gorumde, sonra bi bakim tipimedelikafaduldenmemnun olursam kalirim ,yoksa birazdaha devam ederim ,biliyosun onumuz yaz, kislari iyi kapaniyoruzda yazlari oyle sansimiz olmuyo

cnm bnmde boyum 1.57 lerde ama bn 15 yaşındayım :1hug:

Back