• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

ben yarın gelemezsem malum okullar başlıyor çizelgemi yaz şeker

canim ben birakmadim diskalifiye oldum ,orda fazla paylasimda bulunmuyorum burda yarisma duzenleyip ,burayla daha ilgiliyim diye ama olsun ,ben sonucta heftada bir kilo veriyorum tam kilo bildirimden bi gun once diskalifiye oldum cuma yibekleselerdi 1 kilo vermis olcaktim ,paylaimda bulunmasamda guzel veriyodum kilo neyse canim bosver sonucta ben kendime veriyorum kiloyu burasi var benim icin
tamam canim 66 olarakmi yazalim kilonu, yani 1 kilo vermisin tebrik kiz simdiden

tamam canım doğru insan kendine veriyor kiloyu..
evet bu hafta 1 kilo verdim ama yarın girebilirsem yazarım belki fazlasıda olur dimi şeker

bu hafta 6. takımdan aebenle yarış yapıyorum.
onun kilosuna inince yarış önerdi bana
kabul ettim bende
bakalım kim kazanacak şeker

herkese günaydın .ben geldiiiim:kahve:yeşil çayımı aldım oturdum pc nin başına.nasılsınız hanımlar.

bu arada bu hafta çok verememişim.300 gr sadece ama olsun.biraz fazla kaçırdım heralde:)101,4 kilom.öptüm herkesi

Günaydın kızlar ben bu hafta çok mutluyum verebilmişim şükür geçen hafta 59 kıloydum sabah tartıldım 57 kilo çıktım herkese mutlu haftalar inşallah hepiniz vermişinizdir

günaydın kızlar bende bu hafta kilo verebilecek herşeyi yapmama rağmen verememişim aynı kilodayım yani 61 kg. sanırım aldığım kan ilacından düşmedi kilom.bunada şükür en azından almadan yerimde saymışım.kilo veren arkadaşlarımı tebrik ederim

günaydın kızlar benide alırmısınız aranıza...
bgn başlıyorum bende diyete iradem biraz zayıftır belki sizinle başarabilirim....

günaydın kızlar bende bu hafta kilo verebilecek herşeyi yapmama rağmen verememişim aynı kilodayım yani 61 kg. sanırım aldığım kan ilacından düşmedi kilom.bunada şükür en azından almadan yerimde saymışım.kilo veren arkadaşlarımı tebrik ederim

selam güzelim sıkma canını bende 300 gr vermişim .haftaya veririz bizde.hem iyi tarafından bak almamışızşutarafagittiyerimseniben

selam güzelim sıkma canını bende 300 gr vermişim .haftaya veririz bizde.hem iyi tarafından bak almamışızşutarafagittiyerimseniben

evet şekerim almamışız hiç değilse,haftaya bitiyor benimde iğrenç ilaç inşallah vereceğim bende . gökyzüzünde dans tebrikler valla nasıl başardım 1 haftada 2 kg vermeyi?

günaydın arkadaşlar a.s.
iyiyim sağol cimcimee
sen nasılsın bakem keyifler nasıl
benden bu hafta 60,7 şutarafagitti

gunaydin arkadaslar bende 57.2 olmusum 800 gr vermisim bu hafta
gelince listeyiduzenlicem simdi acil cikmam gerek dil kusum var ,zaten kilo bildirimi yapmayn cok arkadas var

Back