Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

özlemcım 5yasında kızım var bu da erkek dedı dr. bakalım hayırlısı Allah tan cnm cok saol
sende baya azımlısın ama az kalmıs masallah

lapamı bulgurla yaptım ben lıght yoğurt döküp yedim
dün 2 elma 1 portakal 1 tbk çiğ lahana yedi sadece bol bol bitki çayı içtim
hamur işi yoğurt hariç hayvansal gıdalar yasak
ve yiyeceğin tek pişmiş şey lapan
sebze ve meyve serbest şekersiz olmak kaydıyla içeceklerde serbest
tuz yasak
ayrıca bendede kansızlık problemi var bişi olmadıdelikafadulden

özlemcım 5yasında kızım var bu da erkek dedı dr. bakalım hayırlısı Allah tan cnm cok saol
sende baya azımlısın ama az kalmıs masallah

sağol tatlım aslında diyet işi şimdiye kadar bitmiş olmalıydı herkes çok zayıfsın demeye başlayınca bi dönem ense yaptı ağustostan beri burdayım
ayrıca bizde bebek istiyoduk olmuyodu bazı problemler olduğunu öğrendik bi aksilik olmazsa regl bitiminde laparoskopi yaptırıcam iki tüpümde tıkalıymış:asigim:

fıstığım dur yüklenme vücuduna birden, önce verdiğin kiloya alışsın da bir
sonra lapa yaparsın a.s.

canım geç kaldı cevabın haşlanmış bulgurum doğrnmış lahanam vardı yoğurt la birlikte hepsini karıştırdım yiyom şimdi oh ne güzel ama aklım fıstıklı çikolatada kaldı azcık ondan yesemmi
:jeyyar:

bir arkadasimin kardesi ona demis ki: her gun soda icmeyin. mide od suyu ile ayni islevi gordugu icin, her gun icersen mide buna alisir od suyunu salgilamayi azaltir.

tabi ne kadar dogru bilmiyorum.

bi ara hergün içiyodum
zaten herkes bişi söylüyo kimi hergün tüketmeniz gerekir minerallari alırsınız diyo kimi içmeyin
şimdilerde fazla kaçırırsam içiyom
whitehall hg

ye canım ye üstüne de bunu yiyeceksin klava: :mymeka:

ya ama hcr hiç ollmuyon:1closedeyes: adam almış karısı yesin sever diyekaydirigubbakcemile3 bgnde yiyilmemiş görürse beni hasta sanıp hastaneye kaldırır-tatlicadiarzu-
çünki ben elindeyken saldırıp yemeye başlıyodum bide sana vermem sakın sulnma diyip adama 1 lokma bile vermiyodum:dilcikar:
kesin beni hasta sanıcak

Slm kızlar valla kaç günden beri hiç bir şey yiyemiyorum hem sıkıntılar bir taraftan hemde hastalık benı mahvetti ben bu hafta böyle giderse rekor kıracağım galıba dün bütün gün sadece 1 gevrekle durdum o kadar
Kızlar bu soda bizim ülkemizde malesef öyle herkes yok miden kötü olur içme zararlı filan diyor ama yurtdışından gelen bütün herkes su yerine soda içiyor 2 yaşında ki çocuk bile

kız var ya senden adam olmaz vallah billah :1closedeyes:
senin hoşşik kocan seni üzsün dursun
sonra bir fıstıklı çikolataya unut hepsini :1closedeyes:
pes anacım pes ye afiyet bal şeker olsun :1closedeyes:

bak dünde ben ona hoşşik demiştim ama ne yapıyım çikolatayı görünce çok sevinmedim
ama önceki gibi tavırlı değilim konuştuk hallettik aynı şeyleri tekrarlamayacak bişi söyliyimmi ben ona kızarkende sevmekten vazgeçmiyom ki
o kadar kötü koca örnekleri okudum ki
benim ki düşüncesiz ne pıyım yontacam:jeyyar:

ben yorum yapmıyorum artıkın sana
çikolatan ve hoşşikle sana mutluluklar :1closedeyes:

hem canım eşim haksızlığını kabul etmişti biz barışmışdık
her zaman çikolata alır ay iyce pis boğaz sandın bende 1 çikolataya kanacak göz varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…