- Konu Sahibi lightcola fun
- #2.581
özlemcım 5yasında kızım var bu da erkek dedı dr. bakalım hayırlısı Allah tan cnm cok saol 
sende baya azımlısın ama az kalmıs masallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nazlıbahar hayırlısıyla yavruna kavuşursun inşallah,
adasu cuğum sende de bu hırs varken çok yemezsin sen eminim.
şeyy mycean76 cığım bu lapayı yediğin gün başka neler tükettin? kansızlık sorunu olan biri olarak denesemmi acaba diyorum
özlemcım 5yasında kızım var bu da erkek dedı dr. bakalım hayırlısı Allah tan cnm cok saol
sagol canım sodamı yeşil caymı
çıtır çerezim ne yapıyon 1 kilom gitti bgnde mi lapaya dvm etsem diye düşünüyom yarın 55i görebilir miyim ne dersin:roflol:
ben önce sodamı ardından yeşil çayımı içiyom yani ikisini de içiyom
fıstığım dur yüklenme vücuduna birden, önce verdiğin kiloya alışsın da bir
sonra lapa yaparsın a.s.
bir arkadasimin kardesi ona demis ki: her gun soda icmeyin. mide od suyu ile ayni islevi gordugu icin, her gun icersen mide buna alisir od suyunu salgilamayi azaltir.
tabi ne kadar dogru bilmiyorum.
canım geç kaldı cevabın haşlanmış bulgurum doğrnmış lahanam vardı yoğurt la birlikte hepsini karıştırdım yiyom şimdi oh ne güzel ama aklım fıstıklı çikolatada kaldı azcık ondan yesemmi
:jeyyar:
ye canım ye üstüne de bunu yiyeceksinklava: :mymeka:
ya ama hcr hiç ollmuyon:1closedeyes: adam almış karısı yesin sever diyekaydirigubbakcemile3 bgnde yiyilmemiş görürse beni hasta sanıp hastaneye kaldırır-tatlicadiarzu-
çünki ben elindeyken saldırıp yemeye başlıyodum bide sana vermem sakın sulnma diyip adama 1 lokma bile vermiyodum:dilcikar:
kesin beni hasta sanıcak
kız var ya senden adam olmaz vallah billah :1closedeyes:
senin hoşşik kocan seni üzsün dursun
sonra bir fıstıklı çikolataya unut hepsini :1closedeyes:
pes anacım pes ye afiyet bal şeker olsun :1closedeyes:
bak dünde ben ona hoşşik demiştim ama ne yapıyım çikolatayı görünce çok sevinmedim
ama önceki gibi tavırlı değilim konuştuk hallettik aynı şeyleri tekrarlamayacak bişi söyliyimmi ben ona kızarkende sevmekten vazgeçmiyom ki
o kadar kötü koca örnekleri okudum ki
benim ki düşüncesiz ne pıyım yontacam:jeyyar:
kız var ya senden adam olmaz vallah billah :1closedeyes:
senin hoşşik kocan seni üzsün dursun
sonra bir fıstıklı çikolataya unut hepsini :1closedeyes:
pes anacım pes ye afiyet bal şeker olsun :1closedeyes:
hcr bu konuyu kapatalım ben üzülmeye başladım sonra grşrüz