Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

valaha moralim aşırı yüksek delikafaduldenallah bozmasınkahvaltıda kaşar peyniri yidim amaşincik ya gerii alırsam die düşünmeden edemiomkaydirigubbakcemile

canım zaten bir ömür küslükle gitmezki hem ben çok üzülüyorum kimse için kendimi üzmeme kararı aldım

canim sana kesinlikle katiliyorum omur kusluklerle gecmez..zaten bir insanin esiyle cok uzun kus durmasida iyi degil....ne kotu erkekler var o yuzden yaptiklari ufak tefek hatalarida ozur dileyince kendini affettirmeye calisinca affetmeliyiz tabi ...cikolata falan isin barisma bahanesi tabi...Allah agzimizin tadini bozmasin bol bol bebisler versin.....ŞenizŞeniz

valaha moralim aşırı yüksek delikafaduldenallah bozmasınkahvaltıda kaşar peyniri yidim amaşincik ya gerii alırsam die düşünmeden edemiomkaydirigubbakcemile

moralinin yuksek olmasinin nedeni kahvaltida yedigin kasar peynirinden olmasin sakin:roflol:
korkma canim yaa verdigin kilolari hemencik biraz kasar peyniri yedin diye almazsin....aksama telafi edersin olur biter...a.s.

moralinin yuksek olmasinin nedeni kahvaltida yedigin kasar peynirinden olmasin sakin:roflol:
korkma canim yaa verdigin kilolari hemencik biraz kasar peyniri yedin diye almazsin....aksama telafi edersin olur biter...a.s.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaşardan diil abla çıtır kıs olucam ya seviniveriomkaydirigubbakcemile5

haklısın akşam yimem ekmek felankaydirigubbakcemile5eşortmanımı giyer sporda yaparımdelikafaduldengöbekte atarım

delikafaduldeneşortmanımı belime takarımdelikafadulden

kilolarımı yakarımdelikafadulden

olmadı aç kalırımdelikafadulden

veririm kilolarımıdelikafadulden

delirdim demetin şarkısını rezil ettim:teytey::1hug:kaydirigubbakcemile3

bence de şekerim kaşardan korkma akşama daha az yersin olur biter,sabahın telafisi kolayda akşamları tutmak gerek boğazımızı

esofmanini giy sporunu yap ekmegi azalt ama asla ac kalma zayiflamak istiyorsan dogru beslenmen sart...
dengeli beslenmez yemen gereken seylerden az da olsa yemezsen yag degil saglikli kas dokularini kaybedersin ve diyeti biraktigin anda yag olarak sana geri doner ...eeeee sende vucunundaki kaslarin yaglara donusmesini istemezsin dimi....şutarafagitti

:teselli:yok istememde kahvaltıda şekerli çay peynir ekmek kaçınılmaz oluo korkuom herkes dio uzak dur biskivi ye acıkınca

:teselli:yok istememde kahvaltıda şekerli çay peynir ekmek kaçınılmaz oluo korkuom herkes dio uzak dur biskivi ye acıkınca

kahvaltida cayina koydugun sekeri yariya indir peyniri kibrit kutusu kadar ye ve yanindada bol bol domates salatalik bak ne guzel zayifliyorsun...biskuvi yemeni tavsiye etmem kahvaltida....ara ogun olarak light olanlardan 3-4 tane yiyebilirsin ama...

ya uffff eşek hacer tutsana dilini :mymeka:
özür dilerim kuzum ya sen bakma benim gibi deli ne dediğini bilmiyor işte :mymeka:

ya kendine kızma fıstığım senle alakası yok o günler aklıma geldi bgn de lapaya dvm etmem midemin asidini arttırdı vazgeçtim bgn ki lapa işinden 1 gün yetiyo bana çay demleyip bişiler atıştırdım
çikolatayıda yedim oh sana kalmadı :jeyyar:

ohhh afiyet olsun canım çekti ama neyse doktorum yasakladı Allah'tan naniknanik

boşver sende düzelince yersin eşim yemeğe gelmişti onla ilgilendim yazamadım tabi çamaşırlar vardı onları topladım dünya kadr ütü beni bekliyo gelip yardım etsene beraber yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…