- Konu Sahibi lightcola fun
- #2.601
ya canım şu sıralar psikolojimi düzeltmeye çalıştığım için herşeye alınıyom boşver sen beni
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya canım şu sıralar psikolojimi düzeltmeye çalıştığım için herşeye alınıyom boşver sen beni
delikafadulden1 kilom gitiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiişakkıdı
kızlar slm dün çok yoğundum giremedim hcr canım geçmiş olsun benide regl öldürdü sancıdan duramıyom
mehay tatlım içindeki mutluluk kat kat artar inşallah
sizler ne alemdesiniz ben geldim kimsecikler yok hııı
canım zaten bir ömür küslükle gitmezki hem ben çok üzülüyorum kimse için kendimi üzmeme kararı aldım
valaha moralim aşırı yüksek delikafaduldenallah bozmasınkahvaltıda kaşar peyniri yidim ama
şincik ya gerii alırsam die düşünmeden edemiomkaydirigubbakcemile
moralinin yuksek olmasinin nedeni kahvaltida yedigin kasar peynirinden olmasin sakin:roflol:
korkma canim yaa verdigin kilolari hemencik biraz kasar peyniri yedin diye almazsin....aksama telafi edersin olur biter...a.s.
bence de şekerim kaşardan korkma akşama daha az yersin olur biter,sabahın telafisi kolayda akşamları tutmak gerek boğazımızı
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaşardan diil abla çıtır kıs olucam ya seviniveriomkaydirigubbakcemile5
haklısın akşam yimem ekmek felankaydirigubbakcemile5eşortmanımı giyer sporda yaparımdelikafaduldengöbekte atarım
delikafaduldeneşortmanımı belime takarımdelikafadulden
kilolarımı yakarımdelikafadulden
olmadı aç kalırımdelikafadulden
veririm kilolarımıdelikafadulden
delirdim demetin şarkısını rezil ettim:teytey::1hug:kaydirigubbakcemile3
esofmanini giy sporunu yap ekmegi azalt ama asla ac kalma zayiflamak istiyorsan dogru beslenmen sart...
dengeli beslenmez yemen gereken seylerden az da olsa yemezsen yag degil saglikli kas dokularini kaybedersin ve diyeti biraktigin anda yag olarak sana geri doner ...eeeee sende vucunundaki kaslarin yaglara donusmesini istemezsin dimi....şutarafagitti
:teselli:yok istememde kahvaltıda şekerli çay peynir ekmek kaçınılmaz oluo korkuom herkes dio uzak dur biskivi ye acıkınca![]()
ya uffff eşek hacer tutsana dilini :mymeka:
özür dilerim kuzum ya sen bakma benim gibi deli ne dediğini bilmiyor işte :mymeka:
ya kendine kızma fıstığım senle alakası yok o günler aklıma geldi bgn de lapaya dvm etmem midemin asidini arttırdı vazgeçtim bgn ki lapa işinden 1 gün yetiyo bana çay demleyip bişiler atıştırdım
çikolatayıda yedim oh sana kalmadı :jeyyar:
boşver sende düzelince yersin eşim yemeğe gelmişti onla ilgilendim yazamadım tabi çamaşırlar vardı onları topladım dünya kadr ütü beni bekliyo gelip yardım etsene beraber yapalım