• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

eğer bitkileri çok fazla demlendiriyossan uykusuzluğu bu da yapıyor olabilir.sıcak suya at ve 1 dk dan fazla bekletme demişti enderciğim bana.hem kabızlık hem uykusuzluk hem çappıntı yapabilirmiş.işine karışmış gibi olmayayım ama a.s.

yok canım tşkr:1hug: ama ben hep bu şekilde içerdim şu sıralar düşüncelerim beni uyutmuyo biliyorum yani çayı demlediğim gibi hüpletirimkafamçokkarıştı
sılanın çayını da bgn okudum bgn yaptım ama acımsı bi tadı var
arkadaş günde 1,5 litre içiyomuş:bbo:
ben taş çatlasın iki brdk içebilirim bu çaydan bakayım bağırsağımı çalıştırıcakmisositososito

yok canım tşkr:1hug: ama ben hep bu şekilde içerdim şu sıralar düşüncelerim beni uyutmuyo biliyorum yani çayı demlediğim gibi hüpletirimkafamçokkarıştı
sılanın çayını da bgn okudum bgn yaptım ama acımsı bi tadı var
arkadaş günde 1,5 litre içiyomuş:bbo:
ben taş çatlasın iki brdk içebilirim bu çaydan bakayım bağırsağımı çalıştırıcakmisositososito

anladım şeker.insallah ii gelir.ben sadec yeşil çay içiyorum.bide uyuyamadığım zaman huzur çayı içiyorum o kadar.ama yeşil çayın çok faydasını gördüm..

çağla bak sende günde 2 tane yeşil çay içebilirsin.bi zararı olmaz diğerleri sana ağır gelir.

benden başka kimse kalmamış bende yazayım bari gerçi ilk defa yazıyorum veee adım burcu...
bugünkü menüm sabah 1 simit
öğle lazanya
arada 1 dilim pasta(bu ay çok doğum günü var ama accık yedim)
akşamda malum kaçamağım...

Kahvaltım : yarım simit, yarım k.k. peynir, 1 küçük domates, şekersiz ıhlamur

ara öğün : yok

akşam yemeğim :2 kepçe yayla çorbası, 2 yemek kaşığı tavuk sote, 2 yemek yaşığı bulgur pilavı, 2 yemek kaşığı höşmerim

canınız çekmesin ama :utangac:
bu özlemcim :

koyunoglu5784.jpg

çok güzel gözüküyo iyki buralarda yok tadına bakar diyeti bozardım
eşim fıstıklı çikolata getirmişti bana dolaba koydum yemedim onun yerine elma yedim elmayla beraber çay içtim elmayı çikolata farzedip

yok kız tatlı bu :roflol:
ayy fıstıklı çikolataa senağlama
ama doktor yasakladı bana senağlama

Kullanılan malzemeler

* lor peyniri
* irmik
* un
* şeker
* krema (veya margarin)

kesinlikle güzeldir
hcr tatlı hakkını kullandın fıstıklı çikolatama sarkma fıstıklı çikolata niyetine çayla beraber elma yemişim dolapta yarını bekliyo
ya diyet insana neler yaptırıyo önce niyetimi bozdum yiycem diye sonra dedimki sabahtandır tuttun kendini onun uğruna oruçlu gibi tadına bakmadan eşime yemek yaptım
insan çayla beraber elma yermiya kırk yıl geçse aklıma gelmezdi güzel oluyo tavsiye ederim en azından tatlı ihtiyacımı yatıştırdı

Back
X