Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

zaten haceri burdan hic cikarmiyoruz devamli gorumuzun onunde olsun diyekaydirigubbakcemile3
ona baktikca bizde verek deyilmi

zaten haceri burdan hic cikarmiyoruz devamli gorumuzun onunde olsun diyekaydirigubbakcemile3

yokyok gitmesin bi yerlere,hatta yazsın sürekliki daha da kıskanıp hırs yapalım kaydirigubbakcemile2 aman diyeyim hacer zayıfladım diye kaybolma haa

yaaaaaa bu cizelgem niye gozukmuyo hacerrrrr
hani kopyalayacagimiz varya url olanidami copyalicaz yoksa http yazan yerdenmi kopyaluicaz gerci her ikisinde yaptim gozukmuyo

off of offf herkesler kilo vermis bi ben kalmisim tartimda bozuk bende diyetteyim sabahdan beri tek yedigim sey bir kivi ve suanda icecegim balli limonlu ilik su benim diyetim elebenzemedik galiba :)bide mekik cekiyorum 50 kere aksamada sebze ayran falan
ben bu sayfayi buturlu bulamiyorum yaa

ohhh sonunda geldin ve bulmusunya
hosgeldiinn
gelde senide zayiflatak biraz
sen aynen diyete devam ben seni bugun yarismaya sokuyorum temem bakalim verecenmi haftaya az bak senin icin iyi olcak burasi emin ol ,heleki ben ve sen varken
canim ac kalma bisey yemedim deme sk ye az ye spor yap bol su ic
ve balli elma sirkeli su ic
insallah verirsin
ama tartinda yoksa nasil anlicanki

yokyok gitmesin bi yerlere,hatta yazsın sürekliki daha da kıskanıp hırs yapalım kaydirigubbakcemile2 aman diyeyim hacer zayıfladım diye kaybolma haa

yok kızz ben bırakır mıyım siziiiii :teselli:

yaaaaaa bu cizelgem niye gozukmuyo hacerrrrr
hani kopyalayacagimiz varya url olanidami copyalicaz yoksa http yazan yerdenmi kopyaluicaz gerci her ikisinde yaptim gozukmuyo

kuzum sen tekrar yap çizelgeni sadece rakamlar görünüyor :uhm:

kaydirigubbakcemile3 sagol arkadasim tartim var aslinda camdi dusunce kosesinde bi parca kirildi parcasiparisi edilecek en kisa zamanda etsin esim soyliyemde a.s

kaydirigubbakcemile3 sagol arkadasim tartim var aslinda camdi dusunce kosesinde bi parca kirildi parcasiparisi edilecek en kisa zamanda etsin esim soyliyemde a.s

demkki nazar varmiskaydirigubbakcemile3 kocaman bi nazar boncugu tak sen duzelince
kaydirigubbakcemile3
eee bugun ben seni eklesem kac olarak eklicemki peki:uhm:

anacım ben gene 2. olmuşum :sm_cool: :sm_cool:ödül için çoook merciiiiiiii :dance: buda benden sana gelsin bacım a.s. herkese tebriklera.s.a.s.a.s.a.s.

Kuzum bu nasıl ?

bu ayni mehayinkinden
benimki boyle

of ya gine cikmiyo :)
canim benimki birinci perde de poids varya onun 10 sayfada 9. sirada yani sizinkinin ucuncu altinda sonunda pasta olan duz cizgili
ikinci bolum ise yine perde de poids de 5. sayfada 1.
kadin tartiya bakiyo yesilli

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…