- Konu Sahibi lightcola fun
- #2.201
zaten bu büyükler azcık düşünceli olsa aile içi problemler bu kadar fazla olmaz..eşler kendi aralarındaki problemi çabuk çözer ama dış kaynaklı problemler durdukça mayalanır mübarek taşar bulandırı heryeri..
yinede biz bayanlara düşen daha toparlayıcı olmak tabi..eşler çok detaylı düşünemiyor çünkü..
yinede allah başımızdan eksik etmesin onları..
bazen kızsamda sevgiyle çözülüyor herşey..biyerde okumuştum zamanın birinde bir memlekette evliliğiboyunca hiç tartışma yaşamamış karıkoca varmış hikmetini sormuşlar..ikiside çok basit veli-deli oyunu demişler..duyanlar şaşırmış bu nedir diye..
eşler demişlerki veli olan insan sabırlı olur öfkelenmez aklı başında olur.ama deli insan ne yaptığını bilmez can acıtır zarara girer..
biz aramızda böyle bir söz verdik.bu oyunu hayatımız boyunca devam ettirdik..aramızda kim sinirlenir huzursuzluk çıkarırsa diğeri hemen veli oluyor susuyor ve sinirlenen de tabi deli olmak istemiyor o da susuyor..deli olmak isteyenler buyursunlar demişler..
bu hikaye benim çok hoşuma gitti ve eşimle okumuştuk inanın çok işe yarıyor..eşimde çok sinirli ama özünde çok iyidir..bağırdığı ve benden cevap beklediğinde ben diyorumki ben deli olmak istemiyorum veli olucam..ya gülüyor yada duruyor aramızda güzel şakalaşma başlıyor..deneyin sizde inanın faydasını görürsünüz şekerler
canim benimya okadar guzel yazmisinki elerine saglik
bunu esime okutturcam ama bi faydasin gorcegimizi zannetmiyoruz
evet dedigin gibi buyukler duusnceli olsa bu olmaz, dusnceli olsalar ev ustune ev olmaz, birak ayri evde mutlu olsunlar der ozellikle benimkiler ama bunlar hergun birbirimizi yiyelim yine ayrilmayin
esim cok sinirle oyle herkes gibi tartsimamis kavgamiz olur ama gelip geciyo ailesi daha farkli,sorunumy ikimiz rasinda degil ailelera.s.