• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

zaten bu büyükler azcık düşünceli olsa aile içi problemler bu kadar fazla olmaz..eşler kendi aralarındaki problemi çabuk çözer ama dış kaynaklı problemler durdukça mayalanır mübarek taşar bulandırı heryeri..
yinede biz bayanlara düşen daha toparlayıcı olmak tabi..eşler çok detaylı düşünemiyor çünkü..
yinede allah başımızdan eksik etmesin onları..
bazen kızsamda sevgiyle çözülüyor herşey..biyerde okumuştum zamanın birinde bir memlekette evliliğiboyunca hiç tartışma yaşamamış karıkoca varmış hikmetini sormuşlar..ikiside çok basit veli-deli oyunu demişler..duyanlar şaşırmış bu nedir diye..
eşler demişlerki veli olan insan sabırlı olur öfkelenmez aklı başında olur.ama deli insan ne yaptığını bilmez can acıtır zarara girer..
biz aramızda böyle bir söz verdik.bu oyunu hayatımız boyunca devam ettirdik..aramızda kim sinirlenir huzursuzluk çıkarırsa diğeri hemen veli oluyor susuyor ve sinirlenen de tabi deli olmak istemiyor o da susuyor..deli olmak isteyenler buyursunlar demişler..
bu hikaye benim çok hoşuma gitti ve eşimle okumuştuk inanın çok işe yarıyor..eşimde çok sinirli ama özünde çok iyidir..bağırdığı ve benden cevap beklediğinde ben diyorumki ben deli olmak istemiyorum veli olucam..ya gülüyor yada duruyor aramızda güzel şakalaşma başlıyor..deneyin sizde inanın faydasını görürsünüz şekerler

canim benimya okadar guzel yazmisinki elerine saglik
bunu esime okutturcam ama bi faydasin gorcegimizi zannetmiyoruz
evet dedigin gibi buyukler duusnceli olsa bu olmaz, dusnceli olsalar ev ustune ev olmaz, birak ayri evde mutlu olsunlar der ozellikle benimkiler ama bunlar hergun birbirimizi yiyelim yine ayrilmayin
esim cok sinirle oyle herkes gibi tartsimamis kavgamiz olur ama gelip geciyo ailesi daha farkli,sorunumy ikimiz rasinda degil ailelera.s.

canım bende akşam yemeğini hazırladım pc açıktı yeşil çayımı içiyom 1 küçük tarçınlı kurabiye yedim eve bgn geç döneceğim için hazırladım yemeği
önce arkdşla yemeğe gitçez brz dertleşecez sonra kuaföre gitçem dayımın kızının düğünü var kuafördan direk salona gelcem
nasıl gidiyo sana tavsiyem bildiğini oku ama kendini üzme
ütü yapmayıda hiç sevmem kolay gelsin iyi kalori harcarsın

oooooo bugun dugun var demkki hemde en yakinlarindan ,benim dayimin kizi olur gorumce ,ona bak sana bak mesela
ha canim biliyodun degilmi ben akraba evliligi yaptim ,nerden yaptiysam ,:(
tam 1 saatlik utum var tabi bu iki saate cikabilir kunku hem yazip hem yapiyorumya ondan heheh
simdi gorumcenin kocasi geldi icerde girmek istemiyorum yanina hic istemiyorum

neysem canim hadi aksam yemeginden kurtulmusun biz daha yeni kahvalti yaptik
senin icin yogun bi gun gececek desene
benim icinde sinir bi gun nefret ederim pazar gunlerrinden

canım talihsizlik bak akraba oldukları halde sana neler yapıyorlar severek mi evlendin. bide bu karekterdekilerin akraba olmadığını düşün neler yaparlardı. benim akrabalarım canımdan ötedirya. bide bunlar çok yazık ikiside askeri ücretle çalışıyolar çocuğun annesi yok. dayımda çok kötü hasta(kızın babası olan dayım) tedavi gördü göğüs hastnsinda ciğerleri tedaviye karşılık vermedi eve gönderdiler yarın biyopsi yapılacak.1 ciğerinde 4cm büyüklüğünde kitle var(kanserden şüpheleniyo drlar) diğerinde dallanma ve tomurcuklanma var. gerçi dayım sorumsuzdu ailesini ve bizleri çok üzdü içkisi kumarı ve sigarada içerdi. ondan düğünü ertelemediler. ben aileme acayip düşkünüm böyle bi durumda asla evlenmezdim.işte çok üzdüğü için onları sanırım umursamıyolar.kına gecesine bile gelemedi düşün çok kötü bi halde.
sende görümcenin kocası yokmuş gibi düşün tatlım sonuçta o söylemedi o lafları belki karısına kızmıştır sana söyledikeri için.
k pederin ne zaman geliyo

ve tatlım sna akıl vermek gibi olmasın k pederin geldiğinde kesinlikle olayları hatırlayıp sinirlenip sesini yükselteme seni galyana getirmelerine izin verme açık ve tatlı bi dille anlat olanları
çünki bi olay konuşulurken en çok bağıran ve konuşan suçlu durumuna düşer. sakın seni o duruma düşürmelerine izin verme o esnada konuşmana izin vermeyebilir kayınvaliden sonrasında kayınpederine bir bir anlat tüm yaşadığın sıkıntıları can sıkıcı bi durum ama yüce rabbim üste görüyo haklıyı haksızı ve hiç bir zamnda bırakmaz onu yanına daha beterini kendi yaşayacak ve sen görüceksin

zaten akraba olduu icin bu durumdayiz yabanci olsam ceker donerim arkami ama donemiyorum bi yerde duruyorum
dayin icin cok uzuldum allah yardimcisi olsun
yazik suan kizin durumd omak istemezdim dugunu var babsi ne durumda iste canim hayat ,hersey oluyo bu hayati icinde
evet o adamin sucu yok ama ,esime demis nasil kocasin karina sahip cikmadin diye oyuzden o sinirime gititi karisi kovdu evden sonra esim sahip cikamamis ,
neyse canim sen yazinca gittim hosgeldin dedim geldim yeter bukadar
kimseyle samimi olmak istemiyorum
atik olan oldu, okadar kirildim uzuldumku, herkes evinde suan tek ben cekiyorum
kayinpeder haftaya cumartesi geliyo kararim karar soylicem ben ayrilmak istiyorum diye, bilmem ne dicek ,oda gitmi der gitme biz gitcezmi der ,bekliyorum bakalim olan olsun
daha esyalarimi duzeltmedim sanki duzeltince bu evde devamli kalcakmisim gibime gliyo
hep posette duruyo bilsinler istemedimi
suan kaynanamla kotu degilim
inan daha oncede konustukya benim damarima basilmasin o bana kotu bi laf demeseydi bunlar olmadi
neyse gelince ondan ozrumu diledim ,bi kac laf konusuorum oda bana bikac soyler ama aramizda sogukluk ve mesafe var
ben asla saygisiz degilim
ufffffff yine basladim
tamma daha sorma bana

sıkma kendini şekerim hiç kimse içinde üzme depresyon eşiğinden döndüm bak benim de görümcem geldi güya kadın hasta diye gitmişlerdi bi valizi ağır diye uçak almamış bzm paramızla yediler içtiler tatillerini yaptılar alışverişerini bişi de çıkmadı çıkmıycağınıda biliyodum bende burda tedavi için uğraşacağımız yerde onların masrafları yüzünden kös kös oturduk birbirimize girdik o kadr agresif ve sinirli bi insan olmuştumki herşey batıyodu kendime zara bile veriyodu ruh halim değmez inan değmez herkes keyfinde sefasında eşşek özlem çalışsın bi şeyler yapmaya uğraşsın yo anacı bundan sonra bende yiyip içip gezcem hatta eşimi bile takmıycam artık yeter sinir oluyorum ama sağlığımdan önemlimi

ve tatlım sna akıl vermek gibi olmasın k pederin geldiğinde kesinlikle olayları hatırlayıp sinirlenip sesini yükselteme seni galyana getirmelerine izin verme açık ve tatlı bi dille anlat olanları
çünki bi olay konuşulurken en çok bağıran ve konuşan suçlu durumuna düşer. sakın seni o duruma düşürmelerine izin verme o esnada konuşmana izin vermeyebilir kayınvaliden sonrasında kayınpederine bir bir anlat tüm yaşadığın sıkıntıları can sıkıcı bi durum ama yüce rabbim üste görüyo haklıyı haksızı ve hiç bir zamnda bırakmaz onu yanına daha beterini kendi yaşayacak ve sen görüceksin

saol canim yazdigin icin zaten oyle yapcam cunku kayinpeder cok sinirli oyle bagirma cagirma aglama falan oyle seylere gelemz
ben ne kadar bagirsam sinirlensem okadar suclu olurum dedigin gibi sakince soylicem istemiyorum diye
cunku ben almanyadayken ,diger dayimla konustum kayinpeder ne diyo diye oda boyle olmaz ayrilsinlar demis ozaman ,simdi bilmiyorum
ama bana oyle geliyoki normalde o yaza kadar gelmicekti, bizim durumumuz icin geliyo biliyo zaten ayrilmak istedigimi yani hazirlikli zaten o

sıkma kendini şekerim hiç kimse içinde üzme depresyon eşiğinden döndüm bak benim de görümcem geldi güya kadın hasta diye gitmişlerdi bi valizi ağır diye uçak almamış bzm paramızla yediler içtiler tatillerini yaptılar alışverişerini bişi de çıkmadı çıkmıycağınıda biliyodum bende burda tedavi için uğraşacağımız yerde onların masrafları yüzünden kös kös oturduk birbirimize girdik o kadr agresif ve sinirli bi insan olmuştumki herşey batıyodu kendime zara bile veriyodu ruh halim değmez inan değmez herkes keyfinde sefasında eşşek özlem çalışsın bi şeyler yapmaya uğraşsın yo anacı bundan sonra bende yiyip içip gezcem hatta eşimi bile takmıycam artık yeter sinir oluyorum ama sağlığımdan önemlimi

bak iste varya boyle yasmakmi gerekiyo
bende simdi ayni senin gibiyim
en iyisini yapiyosun birak kiymetmi bilincek ,devam et ama aran bozulmucak sekilde
bende calisiyorum ,bu ev icin kendi is yerimizde sabahtan aksmaa kadar daha hic bes kurus para almadim ,nail olsa ev icin diyodum
am bu olaydan sonra neoldu ,benim kiymetimmi bilincek dedim
esime bundan sonra her hafta bana maas verceksin ,hic de umruda degil
isinize gelince calistir isinize gelince kov dedim oda gulu vermei vermedi
isteben seni ehliyete gonderiyom birusuru para veriyorum diye ,bende tabi vercekin dedim
neyse aksam geldi 60 euro para verdi dedim bunan sonra boyle bi vermede bi gorum dedim oad guluyo
dedim kimse iyilikten anlmaz bosverrr

ahah laf anlamazlarki kızlar sohbetiniz çok hoş 2 de beni bekliyo arkdş onun da kocası benimkini aynı dertleşicez benim hazırlanıp çıkmam lazım öptüm sizleri fıstıklarım

26 ocak ve 2 subat arasi diyet yarismasinda olanlar

sympathique............................59

mehay.....................................60.5

myocean76..............................57

dimplehawk..............................61.4

whitehall..................................72

adasu .....................................73

periza......................................83.6

kuzuzuzumbambino..................73

aSkiTo.....................................78.6

GökyüzündeDans......................60

moonserose0.............................61.7