- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #2.181
kızlar ben de başarı öykümü yazdımm bakınn
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-basari-oykuleri/250547-hcr35in-basari-hikayesi.html#post5125696
kız hcr bravo sana ben söyliycek söz bulamadım o kadar müthiş yazmışınki kıskandım valla şu üç kiloyu veriyim bende istiyom öykü yazmak bende
fotolarlada süper omuş
sen nasılsın sempatik
mehayın yazdığı göbekten şişme bebekle şişme anlamında yağ deil kızma hemen
evet canim ben o anda onu saka diye yazmis zannettim
sonradan aklima geldi ha bu benle ozleme diyo bebek icin diye , aklima geldi sonram degistirmedim mesaaji saka olsun benden
kizmadimki hem
eeee sen nasilsin bakem ,moral nasil
arkadaşlat siz nasıl zayıfladınız böyle
Selam =) Ben geldim nasılsınız?
dün kocişle barıştık azcık aynı hataları yapmaz:çok üzgünüm: sanırım ilk defa bu kadar küs kaldım 1 hafta fln oldu eskiden olsa suçluda olsa 2. gün giderdim barışırdım ama heralde bi süre sonra çok kızınca insan gözü kimseyi görmüyo
kol kaslarım çok kötü liflera zarar vermişim diye çok korkuyom gün geçtikçe ağrısı artıyo hafif bişey bile kaldıramıyomsenağlama
kızma diye takılıyodum sana kızmadığını biliyodum tatlım sende durumlar nasıl
allah sana yardım etsin dua ediyom hep ben 1 kişiyle baş edemiyom sen bide anasıyla da uğraşıyon
durumunuz düzelirde en kısa zamanda ayrılırsınız inş:Saruboceq:
kız hcr bravo sana ben söyliycek söz bulamadım o kadar müthiş yazmışınki kıskandım valla şu üç kiloyu veriyim bende istiyom öykü yazmak bende
fotolarlada süper omuş
sen nasılsın sempatik
mehayın yazdığı göbekten şişme bebekle şişme anlamında yağ deil kızma hemen
sağol bitanem senin de az kaldı Allah'In izniyle
kocişle de barışmışsınız çok sevindim, tekrarlanmaz inşallah canım :1hug:
tatlım sne tavrını koy umarım herşey dediğin istediğin gibi olur görümcenin yüzü yoktur gelmeye yüzsüz gelmesinde zaten dediğin gibi eşle sorunlar halloluyo nicelerini duyuyoz türlü türlü huyları var çok şükür eşimin kötü huyu yok çok iyi niyetli insanlara karşı o yüzden kaybediyo hep
benim kollarım alış verişten dolayı iki kolumda omuzumdan itibaren kaskatı kesilmiş sanırım damarlar üstüste binmiş masaj yaptıramıyom annem bgn hafif bi ovuyum dedi acısından içim geçti geceleri kas gevşetici krem sürüyom 1 kaç gün daha geçmezse fizik druna gitçem salağım ben salak birilerine kızıp kendime zarar veriyom artık yapmıycam grm bile üzmiycem kendimi kim olursa olsun bu benim hayatım gzl yaşamak varken ben zindana çeviriyom
hosgeldiiiiiiinnn
mercu canim sen
uf desene hep ust uste ust uste gelir ,cik dolas anacim biraz ,insan evde olunca bunalima giriyo ,hele bide kocayla iyi degilse ,daha fazla sinir strese giriyo ,bunu bana anlatma ben 1 aydir icindeyiim ,ve iyiki calisiyorum
en iyisi cik dagit biraz kafani
cocuklarin vardi demi , onlari gezdir biraz , evde dur dur, bunalima girersin canim
yok çoluk çocuk daha beyefendi istemiyolar.amaaaaaaan aslında en iyisi evlenmemek.biraz öncede annesi aradı para istiyo.zaten 2 maaş alıyo.bizde borç gırtlağa kadar insan azıcık düşünceli olur ya offfff.valla çıldırıcam.sanki tek çocuğu bu.5 tane daha var onları ara dimi ama....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?