Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

kız hcr bravo sana ben söyliycek söz bulamadım o kadar müthiş yazmışınki kıskandım valla şu üç kiloyu veriyim bende istiyom öykü yazmak bende
fotolarlada süper omuş
sen nasılsın sempatik
mehayın yazdığı göbekten şişme bebekle şişme anlamında yağ deil kızma hemen

evet canim ben o anda onu saka diye yazmis zannettim
sonradan aklima geldi ha bu benle ozleme diyo bebek icin diye , aklima geldi sonram degistirmedim mesaaji saka olsun benden
kizmadimki hem
eeee sen nasilsin bakem ,moral nasil

evet canim ben o anda onu saka diye yazmis zannettim
sonradan aklima geldi ha bu benle ozleme diyo bebek icin diye , aklima geldi sonram degistirmedim mesaaji saka olsun benden
kizmadimki hem
eeee sen nasilsin bakem ,moral nasil

dün kocişle barıştık azcık aynı hataları yapmaz:çok üzgünüm: sanırım ilk defa bu kadar küs kaldım 1 hafta fln oldu eskiden olsa suçluda olsa 2. gün giderdim barışırdım ama heralde bi süre sonra çok kızınca insan gözü kimseyi görmüyo
kol kaslarım çok kötü liflera zarar vermişim diye çok korkuyom gün geçtikçe ağrısı artıyo hafif bişey bile kaldıramıyomsenağlama
kızma diye takılıyodum sana kızmadığını biliyodum tatlım sende durumlar nasıl
allah sana yardım etsin dua ediyom hep ben 1 kişiyle baş edemiyom sen bide anasıyla da uğraşıyon
durumunuz düzelirde en kısa zamanda ayrılırsınız inş:Saruboceq:

aman canim ya iyi ol insan kocayla kusuyo barisiyo neyse evlilikte oluyo boyle seyler ,tartissan barissan unutuyosun ama aile olunca daha kotu oluyo
aman canimdikkat et ,her iki kolundami agriyo ,hani alis veris yapmistin oyuzdenmi boyle oldu , masaj falan yap yumusat ne bileyim canim dikkat et , emii
bizim durumlar , ne olcak ,mutlu degilim cok kinliyim ,kaynnaaya bikac laf soyluyorum bazen ama fazla konusmuyorum mutlaka aramda mesafe olcak samimi olmucam ,o gorumceyi daha gormedim bir hafta oldu evimiz karsi karsiya ,yani pencereden goruyorum ama yuz yuze gelmedik gelmeyelim zaten cunku ona karsi cok doluyum ,patlamayim
bir hafta sonra kayinpeder geliyo turkiyeden ya duzeltcek ya bozacak biseyler olcak artik
ama benim kesin kararimi soylucem bu evde durmak istemiyorum ayrilmak itiyorum diye, onlarda biz karismayiz dicekler ,koca onemli tabi soylerim oglunuz istemiyo diye mecbur isticekler ,cunku hergun huzursuz oturuyluyo evde, ben bi 5 sene daha cekmek istemiyorum ,artik dedigim dedik
iste canim boyle boyle geciyo bilmem sonum hayirlisi olsun, iyiki calisiyorum o eve aksamdan aksama gidiyorum ,simdide isteyim ,binlerce sukur olsun
yarin pazar ne yapcaksam diye dusunuyorum hic istemiyorum pzar gelmesini

kızlar hoşgeldiniz toikleri gezin size uygun olanları deneyin ben öyle yaptım
ayrıca istemek başarmanın yarısıdır istiyosanız zayıflamayı başarırsınızda
kolay gelsin
biz burdayız her zaman yardımcı oluruz

ozlemcim benim halimi hatrimi soran pisman olur valla okadar doluyimki ,kimseylede paylasmiyorum
burdakilerin yakinlarimiza kocasiyla kavga etti gitti demisler
digerlerinede annesi hasta demisler , bende kim ne derseevet demek zorunda kaliyorum
kimse kendi sucunu soylemezki gelinlerini evden kovduklarini

sağol bitanem senin de az kaldı Allah'In izniyle
kocişle de barışmışsınız çok sevindim, tekrarlanmaz inşallah canım :1hug:

tatlım sne tavrını koy umarım herşey dediğin istediğin gibi olur görümcenin yüzü yoktur gelmeye yüzsüz gelmesinde zaten dediğin gibi eşle sorunlar halloluyo nicelerini duyuyoz türlü türlü huyları var çok şükür eşimin kötü huyu yok çok iyi niyetli insanlara karşı o yüzden kaybediyo hep
benim kollarım alış verişten dolayı iki kolumda omuzumdan itibaren kaskatı kesilmiş sanırım damarlar üstüste binmiş masaj yaptıramıyom annem bgn hafif bi ovuyum dedi acısından içim geçti geceleri kas gevşetici krem sürüyom 1 kaç gün daha geçmezse fizik druna gitçem salağım ben salak birilerine kızıp kendime zarar veriyom artık yapmıycam grm bile üzmiycem kendimi kim olursa olsun bu benim hayatım gzl yaşamak varken ben zindana çeviriyom

sağol bitanem senin de az kaldı Allah'In izniyle
kocişle de barışmışsınız çok sevindim, tekrarlanmaz inşallah canım :1hug:

ay inşallah az kaldı benim ama nedense aylardır şu 3-4 kiloyu veremedim okull bi açılsa şimdilik gelen giden evdeyide almamaya çalışıyom okul olsa hep ayaktayım hareketliyim dersimde öyle oturulacak bii ders değil iyi kalori yakıyodum ve tek oluncada kaçırmıyodum şimdi talılar börekler gırla

canim ya tavrimi koycam insallah istedigim gibi olur
benim esiminde iyi huylari var ,ama cok cok sinirli hic sakin konusmaz her dk azarlar kizar, bide ayni isteyiz sabah akasm birlikte olunca ozlemde olmuyo birazda oyuzden

evet canim dedigin gibi birilerine sinirlenip kendimize yapiyoruz, sen bak sinirli sinirli gittin okadar sey aldin neoldu ,kocan yine ayni olan sana oldu ,bosvercen onlar aci cekecekler
bende ayni oyleydim benim fransizcam yok ,doktora gitmek istiyorum kendim gidemiyodum ,kocayada soylerim ya sinirlenir ya uflar puflar ya kus luruz
tamama seninle gidiceme gitmem olurum ,ne olursa olsun gitmem derim
ve gitmem son,ra neolur olan bana olur o rahat ben cekerim hastaligi
uf be anacim cok zor bu evllik ya
benim uzerimde okadar yuk varki
bu sorunlar bebek sorunu ,
ev olcakmi olmucakmi
daha bikac kimseye soylemedigim sorunlar han gi birine takcan kafayi

yok çoluk çocuk daha beyefendi istemiyolar.amaaaaaaan aslında en iyisi evlenmemek.biraz öncede annesi aradı para istiyo.zaten 2 maaş alıyo.bizde borç gırtlağa kadar insan azıcık düşünceli olur ya offfff.valla çıldırıcam.sanki tek çocuğu bu.5 tane daha var onları ara dimi ama....

zaten bu büyükler azcık düşünceli olsa aile içi problemler bu kadar fazla olmaz..eşler kendi aralarındaki problemi çabuk çözer ama dış kaynaklı problemler durdukça mayalanır mübarek taşar bulandırı heryeri..
yinede biz bayanlara düşen daha toparlayıcı olmak tabi..eşler çok detaylı düşünemiyor çünkü..
yinede allah başımızdan eksik etmesin onları..
bazen kızsamda sevgiyle çözülüyor herşey..biyerde okumuştum zamanın birinde bir memlekette evliliğiboyunca hiç tartışma yaşamamış karıkoca varmış hikmetini sormuşlar..ikiside çok basit veli-deli oyunu demişler..duyanlar şaşırmış bu nedir diye..
eşler demişlerki veli olan insan sabırlı olur öfkelenmez aklı başında olur.ama deli insan ne yaptığını bilmez can acıtır zarara girer..
biz aramızda böyle bir söz verdik.bu oyunu hayatımız boyunca devam ettirdik..aramızda kim sinirlenir huzursuzluk çıkarırsa diğeri hemen veli oluyor susuyor ve sinirlenen de tabi deli olmak istemiyor o da susuyor..deli olmak isteyenler buyursunlar demişler..
bu hikaye benim çok hoşuma gitti ve eşimle okumuştuk inanın çok işe yarıyor..eşimde çok sinirli ama özünde çok iyidir..bağırdığı ve benden cevap beklediğinde ben diyorumki ben deli olmak istemiyorum veli olucam..ya gülüyor yada duruyor aramızda güzel şakalaşma başlıyor..deneyin sizde inanın faydasını görürsünüz şekerler

sen kac senelik evlisinki
neden istemiyo ,herkesinki bi dert iste canim
annesini yanliz falanmi kaliyo babsida varmi, bu cok kisinin basinda ailesine para vermek
bilmiyorum ben yanlarindayim suan ama ayri olsam isterlermi istemezlermi bilmiyorum
bende diyorumki evim ayrii olsunda yardim etsin ogulu
dedigin gibi ,tek bi cocuk ilgileniyo oda bizim sansimizda, bnunda 3 cocugu var ,kizi evli bu eve karisirken hic yardim etmez
diger ogluda suan bu evde esinden bosandi ,baska yabanci biriyle cikiyo ,urda kaliyo onun icin hava hoc 1 snedir bu evde saolsun daha 1 ekmek almadi birak kira su bu yatar gider
oysa biz bu ev icin calsiriz kirasi yiyecek su bu bizden
amannn canimya herkesde var bi dert
ne yapcak esin gondercekmi peki para, eee erkeklarde kiyamaz anaya ,gonderir neolcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…