- Konu Sahibi lightcola fun
- #2.161
günaydın şekerler dimple ellerine sağlık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende bu hafta 1 kio vermişim kızlar..hacer canım hedef kilona gelmişsin ne güzel başarmana sevindim darısı başıma şeker
canlar günaydın
dimple paylaşımın için teşekkürler ellerine sağlıkk
bu arada bugün azimle kalktım sabah kahvaltım müsli ve diyet süt bir kasecik şimdi işlerimi yapıp kahvemi içicem
hacer tebrikler darısı başıma, darısı başımıza
he eminim hiç kıskanmamışsındırkaydirigubbakcemile3 inşallah sende şişersin hemde göbekten hehehehehe:lepi:
idare ediyom iyi olmaya çalışıyom kollarımı o kadar incitmişimki nerdeyse kıyafetlerimi giyip çıkarırken ağlıycam dayımın kızının kınsası vardı kollarım kötü diye 1 kez kalktım halaya 1 avuç çerez dışında bişi tırtıklamadım kola bile içmedim gören erimişin diyo tartımda artık onaylıyo
hacercim cok sevindim hedefine ulasmana darisi basimiza...peki devam etmeyi dusunuyormusun yoksa kilo koruma programimi uygulayacaksin???
ayyy insallah canim yaaa insallah sympathique le sende gobekten sisersiniz en yakin zamanda:roflol::roflol:
hacercim cok sevindim hedefine ulasmana darisi basimiza...peki devam etmeyi dusunuyormusun yoksa kilo koruma programimi uygulayacaksin???
sağol canım benim darısı başına
ben bundan sonra spor yapmayı düşünüyorum, kalçamı ve üst bacak kısımlarımı çalıştıracak hareketler uygulayacağım. kilomdan memnunum ama bölgesel zayıflama yapacağım bundan sonra kaydirigubbakcemile2
e canim daha ne versin baksana sevgilisi sarilinca eline kemik geliyomuskaydirigubbakcemile3
adam soyle etli budlu istiyo kizi daha ne vercek:roflol:
cekilsin biz verek artiknaniknanik
tbriklerrrr kiz sonunda ulastin haaa
hadi bakalim darisi bize
evet artik bolgesel olarak kilo veremn gerek ,kalca bacak ancak sporla olir ,sende spora devam et ,
bizde senin gibi olcaz bak gornaniknanik
oy canım benim siz benden de güzel, zayıf olacaksınız şüphem yok. kiloları verdim diye gidiyorum sanmayın yakanızdayım ona göre :jeyyar:
offffffffffffffff ne kadar sıkıcı ve iç karartıcı bigün yaaaa![]()
ya kızlar ben şiştikçe şişiyorum
niyeki gi iyi degilmisin sorun ne ,gunmu guzel gecmedi yoksa kilomu sorun
yok be anacım kilolara alıştık onlarda şükür bir iki gidiyo artık.hem eşime biraz kızgınım hem son 10 gündür evdeyim dışarı çıkmıyorum.hemde gribim....:1no2: daha ne olsun