• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

bende bu hafta 1 kio vermişim kızlar..hacer canım hedef kilona gelmişsin ne güzel başarmana sevindim darısı başıma şeker

canlar günaydın
dimple paylaşımın için teşekkürler ellerine sağlıkk
bu arada bugün azimle kalktım sabah kahvaltım müsli ve diyet süt bir kasecik şimdi işlerimi yapıp kahvemi içicem
hacer tebrikler darısı başıma, darısı başımıza

teşekkürlerrrrrrrrrr Şeniz

idare ediyom iyi olmaya çalışıyom kollarımı o kadar incitmişimki nerdeyse kıyafetlerimi giyip çıkarırken ağlıycam dayımın kızının kınsası vardı kollarım kötü diye 1 kez kalktım halaya 1 avuç çerez dışında bişi tırtıklamadım kola bile içmedim gören erimişin diyo tartımda artık onaylıyo

aman bee yanlistir o tarti:dilcikar:

hacercim cok sevindim hedefine ulasmana darisi basimiza...peki devam etmeyi dusunuyormusun yoksa kilo koruma programimi uygulayacaksin???

hacercim cok sevindim hedefine ulasmana darisi basimiza...peki devam etmeyi dusunuyormusun yoksa kilo koruma programimi uygulayacaksin???

sağol canım benim darısı başına
ben bundan sonra spor yapmayı düşünüyorum, kalçamı ve üst bacak kısımlarımı çalıştıracak hareketler uygulayacağım. kilomdan memnunum ama bölgesel zayıflama yapacağım bundan sonra kaydirigubbakcemile2

e canim daha ne versin baksana sevgilisi sarilinca eline kemik geliyomuskaydirigubbakcemile3
adam soyle etli budlu istiyo kizi daha ne vercek:roflol:
cekilsin biz verek artiknaniknanik

sağol canım benim darısı başına
ben bundan sonra spor yapmayı düşünüyorum, kalçamı ve üst bacak kısımlarımı çalıştıracak hareketler uygulayacağım. kilomdan memnunum ama bölgesel zayıflama yapacağım bundan sonra kaydirigubbakcemile2

tbriklerrrr kiz sonunda ulastin haaa
hadi bakalim darisi bize
evet artik bolgesel olarak kilo veremn gerek ,kalca bacak ancak sporla olir ,sende spora devam et ,
bizde senin gibi olcaz bak gornaniknanik

e canim daha ne versin baksana sevgilisi sarilinca eline kemik geliyomuskaydirigubbakcemile3
adam soyle etli budlu istiyo kizi daha ne vercek:roflol:
cekilsin biz verek artiknaniknanik

tbriklerrrr kiz sonunda ulastin haaa
hadi bakalim darisi bize
evet artik bolgesel olarak kilo veremn gerek ,kalca bacak ancak sporla olir ,sende spora devam et ,
bizde senin gibi olcaz bak gornaniknanik

oy canım benim siz benden de güzel, zayıf olacaksınız şüphem yok. kiloları verdim diye gidiyorum sanmayın yakanızdayım ona göre :jeyyar:

yok be anacım kilolara alıştık onlarda şükür bir iki gidiyo artık.hem eşime biraz kızgınım hem son 10 gündür evdeyim dışarı çıkmıyorum.hemde gribim.... :delphin::1no2: daha ne olsun

uf desene hep ust uste ust uste gelir ,cik dolas anacim biraz ,insan evde olunca bunalima giriyo ,hele bide kocayla iyi degilse ,daha fazla sinir strese giriyo ,bunu bana anlatma ben 1 aydir icindeyiim ,ve iyiki calisiyorum
en iyisi cik dagit biraz kafani
cocuklarin vardi demi , onlari gezdir biraz , evde dur dur, bunalima girersin canim

Back
X