Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

sağol cnm dün baya suratsızdım:1closedeyes: ama bugün iyiyim hamdolsun a.s
bende regl dönemindeydim bu hafta ama az da olsa vermişim sositososito

mehaycımmm Şeniz
sende bi enerji hissettim iyi gidiyor herşey belliki
maşaaalah hihoyyyt
hep iyi olsun inş.
hepiimizinde..
şu cuma saati allah ne verirse hayırlısını versin bizler için :Saruboceq:

dimplehawk cim bende sende bisey hissttim:1rolleyes:
sanki sende neler olup bittigini anlamis gibisin:roflol:

kızLar ayrıca dün tartıLdım 54,2 oLmuşum 600 gram vermişim iki kere çıktım tartıya ya inanamadım :lepi: çizelgemide değişm

slm kızlar bgn misafirlerim vardı uğrayamadım onlarla beraber yaptıklarımdan kaçırdım davul gibi hissediyom akşam yemek yemem dayımın kıznın kınası var oraya gitçez ordada bişi yemem kollarımı incitmemiş olsam halay çeker eritirdim yediklerimi gerçi maden suyu içtim şimdi karışık bitki çayımı içiyom öncesindede form çayı içmiştim
sizler neler yaptınız bende diyet miyet kalmadı bgn

hayatım ben sadece 1 tatlı kaşığı içtim, üstüne de bol bol su içtim o kadar. başka bir şey yapmadım. sadece bir kere içtim. sinemaki kullanma yaa

hayatım ben sadece 1 tatlı kaşığı içtim, üstüne de bol bol su içtim o kadar. başka bir şey yapmadım. sadece bir kere içtim. sinemaki kullanma yaa

teşekkürler canım...ben de bugün sıcak suda kayısıları bekletip yedim.inş.faydası olur hint yağını bi defa kullanmak istiyorum.taşınmak baya yorucu fazla giremiyorum zaten son günlerim yinede arada yazmaya çalışırım hepinizi öpüyorum canlarım benim kendinize iyi bakın
a.s.]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…