- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 38
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #2.101
insallah canim benim insallah....iyi canim sevindim iyi olduna merak etmistik ,
hadi sen iyi bi dinlen seni geldiginde cok cok iyim ,daha mutlu gormek istiyoruz allahin izniyle kib dikkat et ha temem optummmm
saolasin canim benim gel seni bir opeyim kiz icimden geldiŞenizneyin var bilmiyorum ama umarım en yakın zamanda yüzün güler a.s.
sempatkçim mehaycım iyiyim ben bgn çok yordum kendimi marketten ağır poşet taşıdığım için kol kaslarımı feci incittim kitleniyo yarın misafirlerim var akşamda yemekteyiz malu eşimle konuşmadığım için alışverişi ben yaptım mahvettim kendimi hala sbh kahvaltısıylyım canım bişi istemiyo
şimdi adaçayımı içiyom sonra 1 elma yiycem
hoşgeldin mehay nasılsın
valla diyet bir yere gitmiyo canım bende çok rahatsızdım geçen hafta hastanedeydim sürekli ve içinden çıkamadığım sorunlarla uğraşıyorum işte biraz burada moralim düzeliyo o kadar
öyLe dediğine göre bir biLdiği vardır doktorun değişmeyelim ay 2 tane yerim bende bayılırım poğaçaya :roflol: pazartesi başlayabilirsem başlıcam umarım tabi
dune gore daha iyiyim canim dun iste rahatsizlandim eve erken geldim...neyseki bugun son gun yarin is yok :))hosgeldin mehayim nasilsin bakem ,hosgeldin aramiza
nasil gidiyo diyet
günaydın kızlar whitevall menepoz olacacağını sanmıyorum ben bekarlığımdan beri ço üzülünce adet olurum ara kanamaya giriyo, ayrıca gittiğim drun biri yumurta çatlayıncada normalde leke görür kadınlar kiminin dışarı atar kimini atmaz dedi ara kanamanın zamanına bak bi dahaki sefer yumurtlamadan olabilir.
mehaycım arkdşlarım geliyo k validem istanbulda bişi yokmuş
dün kol kaslarımı o kadar kötü incitmişim ki bgn boynumdan itibaren nasıl ağrıyo sabaha kdr zor uyudum utnmasam dün ağlıycaktım ağrıdan bi kaç gün sürer artık eşeğim ben ya kendime zarar veriyom böyle hep birilerine kızarak bende boyun fıytığıda vaar dün kollarım felç oldu sandım o kadar kötü yani
kızlar sizde durumlar nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?