• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

günaydın arkadaşlarrrr a.s.
nasılsınız bakalımmm kaydirigubbakcemile5

ve işte dün yediklerimm :kahve:
sabah : peynirli sandöviç+çay(0 şeker)
ara : kurukayısı
ara : türk kahvesi :asigim:
öğle : çorba+az tavuk+salata
ara : dünden kalan yarım içli köfte (atılmasın dimi yazık kaydirigubbakcemile3 )
akşam : çorba+4-5 hamsi+salata+1 dilim kepekli ekmek
ara : meyve salatası (elma,armut,portakal)

gunaydin canim
saol canim san nasilsin
bende kilo vermem duruldu diyodum vermisim haberim yok artik pazartesi kac olcam bakalim onu bekliyorum
bende dun sabah bisey yemdim
oglen salata , kasik kofte bulgurlu
ara bardak yesyil cay ,ve light biskui
aksam uzeri yine cat biskui
aksam, bikac kasik yesil fasulye ,bi tane prefoterol yedim napim yemek fazla yemedim diye
bide tekrar yesil cay

en iyisi sofraya oturmamak
ben sofrayi hazirlarken bikac kasik alirim yemekten tamam hazirlar mutfaktan cikarim ,sonra cay icerim canim baska caresi yok ,kendini tut aksama yeme gunduz ne kadar kacamak olsa okadar onemli olmuyoda aksam cok onemli ,ben ancak oyle veriyorum kilo
bu arada gunaydinnn

evet canim dondum ama his istemiyorum hala bu evi nasil ciktigimi ben biliyorum cok sogudum hic durmak istemiyorum allahtanki calisiyorumda aksama kadar durmuyorum
moralim nasil olsun ,iyi degeil mutlu degilim ,herkesten cok sogdum esimde dahil ,haftaya turkiyeden kayinpeder geliyo dur bakalim sorguya cekilcez neler olcaksa bilmiyorum canim hayirli olur insallah sonum

amin canım moralin ihiç bozma bazen şartlar insanı hiç istemediği durumlara sürükleyebilir bunlar çözülmesi imkansız konular değil allah başka dert vermesin

amin canim, dayimin ogliunda tumor var turkiyede 3 kez ameliyat oldu onla ugrasiyolar
daha aksam bi komsumuz vardi burda ,bunlar 20 senedir taniyo ,o adam kanserdi kac aydir hastanede yatiyo aksam olmus,
diyorum herkesin ailesi suan ne durumda, biz neyle ugrasiyoruz diye, kimseye kotu davranmiyorum sestenmiyorumda ,ama yinede insan morali bozuluyo aklina gelince
yani ben yine iyi gibi goruyorum kendimi suan
ve bugun biraz guldum kilo veremiyorum derken azcik vermisim ,sinir stres derken yuzum geldu
neysem canim bosver sen nasilsin gorusmeyeli napiyosun diyet nasil gidiyo

valla diyet bir yere gitmiyo canım bende çok rahatsızdım geçen hafta hastanedeydim sürekli ve içinden çıkamadığım sorunlarla uğraşıyorum işte biraz burada moralim düzeliyo o kadar

iyi canim sevindim iyi olduna merak etmistik ,
hadi sen iyi bi dinlen seni geldiginde cok cok iyim ,daha mutlu gormek istiyoruz allahin izniyle kib dikkat et ha temem optummmm
insallah canim benim insallah....
neyin var bilmiyorum ama umarım en yakın zamanda yüzün güler a.s.
saolasin canim benim gel seni bir opeyim kiz icimden geldiŞeniz
sempatkçim mehaycım iyiyim ben bgn çok yordum kendimi marketten ağır poşet taşıdığım için kol kaslarımı feci incittim kitleniyo yarın misafirlerim var akşamda yemekteyiz malu eşimle konuşmadığım için alışverişi ben yaptım mahvettim kendimi hala sbh kahvaltısıylyım canım bişi istemiyo
şimdi adaçayımı içiyom sonra 1 elma yiycem

kiz seninde misafirin hic bitmiyo heee:oklava: yorma kendini bu kadarŞeniz

valla diyet bir yere gitmiyo canım bende çok rahatsızdım geçen hafta hastanedeydim sürekli ve içinden çıkamadığım sorunlarla uğraşıyorum işte biraz burada moralim düzeliyo o kadar

cok ecmis olsun canim grip falanmi oldun insallah onemli dgeildir atlattinmi simdi
ne gibi sorunlarin var paylasmak istersen dinlerim ,biliyosun bende yaziyorum size sorunlarimi, insallah atlatirsin canim

canım sağol nişanlım işden çıkarıldı kriz nedeniyle 2 ay olacak geziyor hala
kayınvalde desen seninki gibi bayramdan beri görüşmüyoruz oğluyla haber yolluyo
bana gelince ocak ayı başından beri ara kanamalarım vardı stresten falan diyodum ama irsi işte annem annanemde erken menapoz var annem 29 yaşında annanem 36 yaşında girmiş teyzemlerde öyle sorun yok doktor olabilir dedi bakalım pazartesiye randevu aldık gidicez tansiyonum yükseliyo onada strese bağlı dedi doktor gerçi iyiyim ama işte onu düşün bunu düşün benden başka kimseyede bişey olmuyo herkes kendi havasında anlayacağın

öyLe dediğine göre bir biLdiği vardır doktorun değişmeyelim ay 2 tane yerim bende bayılırım poğaçaya :roflol: pazartesi başlayabilirsem başlıcam umarım tabi

2 gün biraz zor geliyo ama sora kolay oluyo bacım merak etme.bende başlıycam p.tesi.haber ver bana ok:dance:

günaydın kızlar whitevall menepoz olacacağını sanmıyorum ben bekarlığımdan beri ço üzülünce adet olurum ara kanamaya giriyo, ayrıca gittiğim drun biri yumurta çatlayıncada normalde leke görür kadınlar kiminin dışarı atar kimini atmaz dedi ara kanamanın zamanına bak bi dahaki sefer yumurtlamadan olabilir.
mehaycım arkdşlarım geliyo k validem istanbulda bişi yokmuş
dün kol kaslarımı o kadar kötü incitmişim ki bgn boynumdan itibaren nasıl ağrıyo sabaha kdr zor uyudum utnmasam dün ağlıycaktım ağrıdan bi kaç gün sürer artık eşeğim ben ya kendime zarar veriyom böyle hep birilerine kızarak bende boyun fıytığıda vaar dün kollarım felç oldu sandım o kadar kötü yani
kızlar sizde durumlar nasıl

hosgeldin mehayim nasilsin bakem ,hosgeldin aramiza
nasil gidiyo diyet
dune gore daha iyiyim canim dun iste rahatsizlandim eve erken geldim...neyseki bugun son gun yarin is yok :))
günaydın kızlar whitevall menepoz olacacağını sanmıyorum ben bekarlığımdan beri ço üzülünce adet olurum ara kanamaya giriyo, ayrıca gittiğim drun biri yumurta çatlayıncada normalde leke görür kadınlar kiminin dışarı atar kimini atmaz dedi ara kanamanın zamanına bak bi dahaki sefer yumurtlamadan olabilir.
mehaycım arkdşlarım geliyo k validem istanbulda bişi yokmuş
dün kol kaslarımı o kadar kötü incitmişim ki bgn boynumdan itibaren nasıl ağrıyo sabaha kdr zor uyudum utnmasam dün ağlıycaktım ağrıdan bi kaç gün sürer artık eşeğim ben ya kendime zarar veriyom böyle hep birilerine kızarak bende boyun fıytığıda vaar dün kollarım felç oldu sandım o kadar kötü yani
kızlar sizde durumlar nasıl

kolay gelsin o zaman canim...a.s.Cok gecmis olsun birde...:teselli:

Back
X