• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

neyi zeytinyağını mı aşkolsun dünya tarihinde mucize diye geçen 3 meyve vardır
zeytin , incir ve üzüm kutsal kitaplardada geçer dene belki de iyi bir yağ değilse denediğin

evet hemde bizzat köyden gelme has zeytinyağıydı, bende bilirim zeytinyağı mucizesini.. ki öledir şifa kaynağıdır a.s
ama içemedim bilmiyorum ya :1no2:
acayip bulantı yaptı benneyaptımki
sen nasıl içiyorsun kii

periza tatlım belki duymuşundur sinemaki tek başına kullanıldığında bağırsağı deliyomuş aman dikkat tatlım

özlemcim ben sinamekiyle bazen nane bazende rezene karıştırıyorum ama sade içtiğimde oluyo uyarın için sağol.peki nasıl içeyim doğrusunu yazar mısın canım?benim kolon kalınlaşması var özellikle sigmoid denilen bölümde.ayrıca bütün kolon boyunca divertikül var.yazın bursa acıbadem de kolonoskopi yaptırdım.barsakta delinme falan yoktu acaba sinamekinin sebep olduğu delinme ne kadar sürede olur bilgin varsa paylaşır mısın:uhm:a.s.

özlemcim ben sinamekiyle bazen nane bazende rezene karıştırıyorum ama sade içtiğimde oluyo uyarın için sağol.peki nasıl içeyim doğrusunu yazar mısın canım?benim kolon kalınlaşması var özellikle sigmoid denilen bölümde.ayrıca bütün kolon boyunca divertikül var.yazın bursa acıbadem de kolonoskopi yaptırdım.barsakta delinme falan yoktu acaba sinamekinin sebep olduğu delinme ne kadar sürede olur bilgin varsa paylaşır mısın:uhm:a.s.

canım ben hiç kullanma derim onun yerine sabah aç karnına bir kayısı ve bir incir ye üstene ılık su iç çok faydasını görürsün şeker

özlem canım çok sevindim konuştuğuna şimdi o da düşünmüştür..sen ona çok takılma ama seninle konuşurkende gayet yumuşak ve tatlı dilli ol ve de anlayışlı eninde sonunda sevginin karşılığını alırsın şeker sabrının meyvesi senin olacak şeker merak etme

bayanlaaar.çok mutluyum.2 gündür kilo veremiyodum.demin tartılmak aklıma geldi bi baktım 102.6delikafadulden olmuşum.gene başladı çok sevindim vallaaaa:dance:aslında size göre belki az gelebilir ama uzun zamandan beri bu kiloyu ilk defa görüyorummm:dance:a.s.a.s.:teytey:

aslında kızlar batmaktan değil beni üzmüşken bu kadar rahat davranması zoruma gidiyo dün gece güzel bi dille konuştum böyle olmaz bana danışmadan aldığın karalar beni üzüyo neyim ben dedim o zaman bi ara yarım ağız kusura bakma haksızım dedi bak böyle sürdürürsen hep beni üzersin dedim bende kadın erkek eşitlği yok benim dörtdörtlük olmamı bekliyosun fln dedi bende dört dörtlük olmanla alkası yok hiç birşeyini benle paylaşmıyosun aynı evde yaşayan iki insan gibiyiz sadece dedim 6 aydır değişmesini bekleyerek susuyordum zaten ama heop kendi kendim i yiyodum bunları anlattım hadi gel seni bi sarayım dedim oesnade değişçenmi diye sordum bilmiyorum dedi bende sen değişene kadar böyle sürdürücem dedim çok umrumda dedi arkasını döndü yattı ben sürdürmeye karalıym birzda o üzülsün değişmezse ben üzülücem niye evliyiz diye bende sevmediği şeyleri yapıyom kendimi değiştiriyom
ondan istediğim tek şey sır küpü olmasın yaptıklarını başkalarından duycağıma ondan duymak haksızmıyım

konuşmana çok sevindim arkadaşım.bir süredir takip ediyorum yazdıklarını.çok üzülüyorum inan ama bu gibi konularda insan ne diyacağini bilemiyo.sana bir tavsiye vereyim.eğer ikna edebilirsen bi evlilik terapistine gidin.1 defa gitmeme rağmen gerçekten çok faydasını gördüm.tarafsız bir insan tarafından yaptığının yanlış olduğunun söylenmesi daha farklı oluyo.çok endişeliydim bende.bazan saatlerce ağlarında yanıma gelmezdi.çok umursamaz çoook.ama bitek sen ve ben diiliz.erkeklerin geneli bazen çok umursamaz olabiliyo.bence yardım almanızda fayda var.umarım herşey düzelir.a.s.üzme kendini

İştah azaltan 10 bitki

Sağlıklı kilo vermek isteyenler, iştah azaltan ve yağ yakımını hızlandıran bu bitkileri tercih ediyorlar...

* At kuyruğu bitkisi idrar sökücü özelliğiyle biliniyor. Yağ dokularını eritmeye yardım eden bitki, yaraların iyileşmesine de yardımcı oluyor. Fakat tüm idrar söktürücü bitkilerde olduğu gibi fazla dozda kullanılırsa böbreklere zarar verebilir.

* Maydanoz, metabolizmayı hızlandırarak bağ dokusunu güçlendiriyor. Maydanoz yemek ve çayını içmek, ödemlere ve vücudun su toplamasına karşı çok etkili bir yöntem.

* Adaçayı, zayıflamak isteyenler tarafından iştah kesici olarak kullanılıyor. Çay ve yemeklerde baharat olarak da kullanılabiliyor.

* Fesleğen, vücutta biriken fazla suyu atmaya yardımcı oluyor. Üstelik, içindeki eter yağların moral yükseltici etkisi bulunuyor.(bu ara çoğumuzun buna ihtiyacı var:1rolleyes:)

* Kekik, sindirim sorunlarını tedavi edici etkiye sahip ve metabolizmayı hızlandırıyor. Bağışıklık sistemini güçlendirmenin yanı sıra yorgunluktan şikayet edenlere zindelik veriyor.

* Civanperçemi, tatlıya karşı iştahı keser, tokluk hissi verir. Tazelik veren lezzeti, ağır yemeklerin tadını hafifletir.

* Biberiye, sindirimi düzenler. İyi bir canlandırıcıdır, kan dolaşımını hızlandırır, cildi sıkılaştırır. Et yemeklerinde kullanılabilir.

* Tere, vücuttaki yağ yakımını hızlandırıyor. İnce yaprakları pişince acılaştığı için çiğ yemek gerekir. Ayrıca içinde birçok vitamin barındırır.

* Sinameki, kalın bağırsakta suyun emilmesini önleyerek müshil görevi yapar. Uzun süreli kullanımlarda bağırsaklarda yan etkilere yol açacağından idrar söktürücü özelliği bulunan rezene ve nane gibi bitkilerle desteklenmesi gerekiyor.

* Balık otu, bünyenin kimyasını hızlandırarak zayıflamaya destek olur. İçindeki maddeler tırnakları güçlendirerek saçlara parlaklık verir. Salata ve meyveli içecekler içinde kullanılabilir.

belki faydalanmak istersiniz diye düşündüm...

oda içilmez ki yaa yasakkelime
ben bi kere denimm dedim yok olmadı çıkarıyodum nerdeyse

kız bak ben oburluğum tutunca ne yapıyom sıcak ekmekte varsa zeytinin üzerine zeytinyağı döküp ekmeğimi bana bana yiyom ohhhhhhhh canım çekti
ben bgn sabah hiç bişi yemedim öğlen yarım tabak haşlama yemeği ve az ekmek yedim annemle çarşı pazar gezdik
birz bisküvi yedim 1 dlmde bisküvili yaş pasta yedim ve yediklerim o kadar fazla geldiki bi hıçkırık tuttu
kıyafetlerimi de daraltırdım bana biraz moral oldu:delphin:

hayatım bende burda bi topikte okumuştum tesadüf biçok kişdende duydum yani bu konuyla ilgili bilgim yok malesef kabızlık sorunumu ben form çayıyla yada sabh içtiğim nane limonla gideriyom
form çayıda iyi değil kullanmayınca çıkamazsınız diyorlardı ben 3 gündür içmiyom bitmiş almakta aklıma gelmedi ama çıkıyorumda düzenli:1hug:

canım ben hiç kullanma derim onun yerine sabah aç karnına bir kayısı ve bir incir ye üstene ılık su iç çok faydasını görürsün şeker

sağol şekera.s.ben bazen yatmadan bir saat önce büyük bi bardak sıcak suya 1 incir 4 kayısı koyup içiyorum öyle de oluyo. sinameki alışkanlık yaptı herhalde vazgeçemiyorumama sizi dinleyip içmemeye özen gösteririm.a.s.

bayanlaaar.çok mutluyum.2 gündür kilo veremiyodum.demin tartılmak aklıma geldi bi baktım 102.6delikafadulden olmuşum.gene başladı çok sevindim vallaaaa:dance:aslında size göre belki az gelebilir ama uzun zamandan beri bu kiloyu ilk defa görüyorummm:dance:a.s.a.s.:teytey:

adına çok sevindimmmmmmm cimcime tebriklerrrr

DURMAK YOK KİLOLARDAN KURTULMAYA DEVAM ZAFER BİZİM OLACAK HEP DESTEK TAM DESEKKK HERKES İSTEDİĞİ KİLOYA KAVUŞACAKKKK :lepi::lepi::lepi:

iyim ozlemcim sen nasilsin
sorma canim bende kurabiyeler bolumunu geziyodum
allahim bi tane kurbaga kurabiye var acayip hosuma gitti ona bakiniyodum
sen napiyon nasilsin iyimisin biraz

iyim ozlemcim sen nasilsin
sorma canim bende kurabiyeler bolumunu geziyodum
allahim bi tane kurbaga kurabiye var acayip hosuma gitti ona bakiniyodum
sen napiyon nasilsin iyimisin biraz

kurabiye bölümünde gezinirsen tabi duru kilo vermen napıyon ordan çık çabuk cısssskaydirigubbakcemile3

adına çok sevindim canım yaa umarım istediğin kiloya bi çırpıda ulaşırsın
kız bak ben oburluğum tutunca ne yapıyom sıcak ekmekte varsa zeytinin üzerine zeytinyağı döküp ekmeğimi bana bana yiyom ohhhhhhhh canım çekti
ben bgn sabah hiç bişi yemedim öğlen yarım tabak haşlama yemeği ve az ekmek yedim annemle çarşı pazar gezdik
birz bisküvi yedim 1 dlmde bisküvili yaş pasta yedim ve yediklerim o kadar fazla geldiki bi hıçkırık tuttu
kıyafetlerimi de daraltırdım bana biraz moral oldu:delphin:
benim de canım çekti şimdi bu saatte ne güzel olurdu..cokacimcoook
kıyafetlerini daraltmana çok sevindim canım darısı başıma inşallah
adına çok sevindimmmmmmm cimcime tebriklerrrr

DURMAK YOK KİLOLARDAN KURTULMAYA DEVAM ZAFER BİZİM OLACAK HEP DESTEK TAM DESEKKK HERKES İSTEDİĞİ KİLOYA KAVUŞACAKKKK :lepi::lepi::lepi:

ne güzel bi kutlama bu okuyan herkesi motive ediyor..bravo şekerkaydirigubbakcemile5

merhaba bayanlar ben 1.65 cm boyundayım ve şuan 62 kiloyum hedefim 55-57 arası olmak bu kdr az kilo için diyetisyene gitmek istemiyorum...önerileriniz varsa yazabilir misiniz?

canım benim yaptığım kahvaltı bol öğle yemeği normal akşam yemeği çok az aralardada meyve ve bol su
tetete bu kaaa

Back
X