• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

aslında tek bir işe yaradı aylardır 57 nin altını göremiyordum gördüm
ama eni kocam benden inatçıdır aylarca küs kalabiliriz ama bu safar beyaz bayrağı çeken ben olmıycam

sempetikçim seni sormayı unuttum nasılsın şekerim iyi misin mehaydan haber aldın mı aldıysan özelden bana yazsana nasılmış

kızlar size nacizane bir önerim var
eğer bağırsak düzensizliği çekiyorsanız tabi..
benim bağırsaklarım çok düzensiz, 3-4-5 günde bir çıkardım tuvalete anca
bir yerde okudum ve uyguladım 2 haftadır her gün tuvalete çıkabiliyorum çok şükür çok rahatladım
ne yaptığıma gelince :
saçlarımız için kullandığımız hint yağından 1 tatlı kaşığı kadar içtim ve sonrasında da bol bol su içtim
o günden beri 2 hafta oldu çok rahatladım, her gün normal bir şekilde tuvalete çıkıyorum
kesinlikle ishal ya da gaz gibi olumsuz etkileri olmadı
paylaşmak istedim sizinle :lepi:

ozlemcim canim ,iyi etmisin esinle konusmakla, birak bundan sonra o dusunsun sen daha ne yapcaksin ,en iyisini yani konusmayi denemissin , degismezse birak kendisi dusunsun
mehaydan haberim yok yazdim ama cevap gelmedi sanirim daha girmedi hic buraya
hacerci benim kabizlik sorunum fazla olmuyo arada oluyo oda geciyo
ama o yagi zaten burdan bulamam
sen bunu kendinmi uyguladin bi yerdenmi duydun ,bi zarari falan olmasi saca kullanilan seyi iciyosan

sempatikçim canım aklım onda kaldı mehayda biliyo musun bencede girmemiş hiç siteye her gece dua ediyorum herşeyi yolunda gitsin diye
ben konuştum inan bi yük kalktı üzerimden eşimi de çok severim heralde çok şımartmamın neticesi bu biz yıldırım aşkiyla 3 ay içinde evlendik evlendikten sonra birbirimizi tanımaya başladık çok iyi niyetlidir ve hep bu yüzden kaybediyo
şimdi küsüz ama laf aramızda şöyle sarıp öpmeyi canım çok istiyo zaten sbh erkenden kalkıp gitmiş görmedim
ama pes etmiycem yoksa hayatım hep üzülerek geçcek
dün gece bana diyo ki önceki gece rüyamda gördüm sen test yapmışın pozitif çıkmiş hamileyim diyosun bana şimdi bilre yazarken ağlıyom
aslında bu sorunda ikimizi yıpratıyo o yansıtmıyo ama rüyalarına girdiğine göre
rabbim en kısa zamanda bize bu mutluluğu yaşamayı nasip eder tüm isteyenlerede

yarasın fıstığma hüplet tabi bu yolda yapılan herşey mübahtır bende çıkcam anneannemlere gitçem dönndüğümde görüşürüz çıtır bayanlar

kızlar size nacizane bir önerim var
eğer bağırsak düzensizliği çekiyorsanız tabi..
benim bağırsaklarım çok düzensiz, 3-4-5 günde bir çıkardım tuvalete anca
bir yerde okudum ve uyguladım 2 haftadır her gün tuvalete çıkabiliyorum çok şükür çok rahatladım
ne yaptığıma gelince :
saçlarımız için kullandığımız hint yağından 1 tatlı kaşığı kadar içtim ve sonrasında da bol bol su içtim
o günden beri 2 hafta oldu çok rahatladım, her gün normal bir şekilde tuvalete çıkıyorum
kesinlikle ishal ya da gaz gibi olumsuz etkileri olmadı
paylaşmak istedim sizinle :lepi:
hacercim ben sinameki kullanıyorum hemde birkaç yıldır.belki duymuşsunuzdur alışkanlık yaptığını üstelik ishal -sancı da var ama ihtiyaçtan dolayı bile bile kullanıyorum.zaten barsak problemim de var iki yıldır kolonoskopi yaptırıyorum.şu hint yağını kaç gün ve nasıl kullandığını detaylı yazarmısın canım zahmet olmazsa.cevap kısa sürede gelirse iyi olur çünkü bugün yarın internetimiz kapanacak artık ne zaman bağlatırız bilemiyorum hele bi taşınalım belli olur inş.sizlerden çok ayrı kalmam:1hug::asigim:

aslında kızlar batmaktan değil beni üzmüşken bu kadar rahat davranması zoruma gidiyo dün gece güzel bi dille konuştum böyle olmaz bana danışmadan aldığın karalar beni üzüyo neyim ben dedim o zaman bi ara yarım ağız kusura bakma haksızım dedi bak böyle sürdürürsen hep beni üzersin dedim bende kadın erkek eşitlği yok benim dörtdörtlük olmamı bekliyosun fln dedi bende dört dörtlük olmanla alkası yok hiç birşeyini benle paylaşmıyosun aynı evde yaşayan iki insan gibiyiz sadece dedim 6 aydır değişmesini bekleyerek susuyordum zaten ama heop kendi kendim i yiyodum bunları anlattım hadi gel seni bi sarayım dedim oesnade değişçenmi diye sordum bilmiyorum dedi bende sen değişene kadar böyle sürdürücem dedim çok umrumda dedi arkasını döndü yattı ben sürdürmeye karalıym birzda o üzülsün değişmezse ben üzülücem niye evliyiz diye bende sevmediği şeyleri yapıyom kendimi değiştiriyom
ondan istediğim tek şey sır küpü olmasın yaptıklarını başkalarından duycağıma ondan duymak haksızmıyım

haklısın siz bi ailesinizz özlemcim ve konuşmakla en iyisini etmişsin a.s
sen onu çok seviyorsun ama :asigim:
umarım en kısa zamanda kalbindeki acıları dindirir :teselli:
allah hayırlı zamanda hayırlı evlatlar da nasip etsin, evinizi neşelendirsin ve hepimizin tabi :Saruboceq:

evet kıslar sırayla gelelim hacer hint yağı iyi bişey ve tıpta kullanılan müsit şuruplarında vardır yalnız tavsiyem sürekli kullanma bağışıklık kazandırır bir süre sonra bir işe yaramaz sinamekiye gelince yalnız kullanılmaz bağırsak florasını etkisiz hale getirdiği için özleminde dediği gibi basit anlamda bağırsağı deler benimde aynı problemim var onun için en iyisi ve en sağlıklısı zeytinyağı sabahları aç karnına 1 kaşık bağışıklıkta yapmaz zararıda yok ama sızma olacak:kahve:

Back
X