• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

akrep saol çok teşekkür ederim .senin az kalmış maşallah benim daha çooook.ama olsun 1-2 1-2 gidicek artık:)

akrep saol çok teşekkür ederim .senin az kalmış maşallah benim daha çooook.ama olsun 1-2 1-2 gidicek artık:)

canım sen bir liste koymuştun buraya gürkan kubilayındı sanırım ordaki süt yağlı mı yağsızmı olacak birde arada 2 poğaça var fazla değilmi 1 yesem ben daha ii ve son olarak delikafadulden akşam yemeğinden sonraki arayı sabah ve öğle yemeği arasında yapsam olmaz mı çok fazla sordum

hayırlı sabahlarr kızlarrrr Şeniz

dünkü menümm :kahve:
sabah: peynirli sandöviç+şekersiz çay
ara: yarım sb. süt
öğlen:Çorba+kapuska+1dilim kepekli
ara:nescafe
ara: yarım içli köfte
akşam: Patates yemeği+1 dilim kepekli+yoğurt
ara: portakal
:lepi:

günaydın kızlar,emeğimizin meyvelerini topladıkça daha da motive oluyoruz.bende salı günü tam 63 çıktım tartıda nerdeyse düşüp bayılacaktım ama sonra bir baktım regl olmuşum sevindim valla :)) bu sabah tartıldım tekrar 61 kg geldim.yerimde saymışım ama iyi bence çünkü reglim var diye hiç spor yapamadım.siz neler yapıyorsunuz?

herkese günaydın kıslar bu sabah 1 haşlanmış yumurta 1 dilim kızarmış ekmek biraz peynir ve çay ile kahvaltımı yaptım

evet hemde bizzat köyden gelme has zeytinyağıydı, bende bilirim zeytinyağı mucizesini.. ki öledir şifa kaynağıdır a.s
ama içemedim bilmiyorum ya :1no2:
acayip bulantı yaptı benneyaptımki
sen nasıl içiyorsun kii

canım alışkanlık sanırım bizim eve başka yağ girmez yemekten hamur işine kadar zeytinyağı kullanılır ama benim en büyük zevkimdir kahvaltıda şöyle bi zeytinyağı biber kekik karıştırıp ekmekle yemek ama diyetten dolayı sadece içiyorum ekmeksiz
mirmirmirmir

günaydın kızlar,emeğimizin meyvelerini topladıkça daha da motive oluyoruz.bende salı günü tam 63 çıktım tartıda nerdeyse düşüp bayılacaktım ama sonra bir baktım regl olmuşum sevindim valla :)) bu sabah tartıldım tekrar 61 kg geldim.yerimde saymışım ama iyi bence çünkü reglim var diye hiç spor yapamadım.siz neler yapıyorsunuz?

canım sancın fln yoksa spora dvm et çünki regl döneminde yaptığın sporlaa normalden iki kat daha fazla kalori harcanıyo
ben bu sbh klasik kahvaltımı yaptım
evi süpürdüm şimdi yeşilçayımı içerken buraya takılıyım dedim
markee gitçem toz alacam pasta yapçam yarın misafirlerim var çünkicokacimcoook

selam kizlar nasilsiniz???diyetler ne alemde myocean im sympathiqim kizlar beni merak etmeyin iyiyim ben :))) insallah yakinda cok daha iyi olacagim....

selam kizlar nasilsiniz???diyetler ne alemde myocean im sympathiqim kizlar beni merak etmeyin iyiyim ben :))) insallah yakinda cok daha iyi olacagim....

iyi canim sevindim iyi olduna merak etmistik ,
hadi sen iyi bi dinlen seni geldiginde cok cok iyim ,daha mutlu gormek istiyoruz allahin izniyle kib dikkat et ha temem optummmm

nbr kizlar hepiciniz nasilsiniz bakem ,
oglen salata ,bikac bulgurlu kofte yedim
sonra yesil cay iki diet biskui aksamda bilmiyorum ne yerim ama fazla yemek istemiyorum ,cunku kilo vermem duruldu uf ya ayni duruyorum ben

sempatkçim mehaycım iyiyim ben bgn çok yordum kendimi marketten ağır poşet taşıdığım için kol kaslarımı feci incittim kitleniyo yarın misafirlerim var akşamda yemekteyiz malu eşimle konuşmadığım için alışverişi ben yaptım mahvettim kendimi hala sbh kahvaltısıylyım canım bişi istemiyo
şimdi adaçayımı içiyom sonra 1 elma yiycem

canım sen bir liste koymuştun buraya gürkan kubilayındı sanırım ordaki süt yağlı mı yağsızmı olacak birde arada 2 poğaça var fazla değilmi 1 yesem ben daha ii ve son olarak delikafadulden akşam yemeğinden sonraki arayı sabah ve öğle yemeği arasında yapsam olmaz mı çok fazla sordum

valla güzelim sen 1 tane ye daha fazla kilo vera.ssütte yarım yağlı olursa çok ii olur demişti ama şart diil
öğünlerin yerlerinde oynama yapma demişti bana ama sen bilirsin

valla güzelim sen 1 tane ye daha fazla kilo vera.ssütte yarım yağlı olursa çok ii olur demişti ama şart diil
öğünlerin yerlerinde oynama yapma demişti bana ama sen bilirsin

öyLe dediğine göre bir biLdiği vardır doktorun değişmeyelim ay 2 tane yerim bende bayılırım poğaçaya :roflol: pazartesi başlayabilirsem başlıcam umarım tabi

Back
X