- 30 Ekim 2008
- 3.380
- 10
- 318
- 43
- Konu Sahibi lightcola fun
- #2.081
herkese günaydıııııııına.s.:dance:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
akrep saol çok teşekkür ederim .senin az kalmış maşallah benim daha çooook.ama olsun 1-2 1-2 gidicek artık:)
evet hemde bizzat köyden gelme has zeytinyağıydı, bende bilirim zeytinyağı mucizesini.. ki öledir şifa kaynağıdır a.s
ama içemedim bilmiyorum ya :1no2:
acayip bulantı yaptı benneyaptımki
sen nasıl içiyorsun kii
günaydın kızlar,emeğimizin meyvelerini topladıkça daha da motive oluyoruz.bende salı günü tam 63 çıktım tartıda nerdeyse düşüp bayılacaktım ama sonra bir baktım regl olmuşum sevindim valla :)) bu sabah tartıldım tekrar 61 kg geldim.yerimde saymışım ama iyi bence çünkü reglim var diye hiç spor yapamadım.siz neler yapıyorsunuz?
kurabiye bölümünde gezinirsen tabi duru kilo vermen napıyon ordan çık çabuk cısssskaydirigubbakcemile3
selam kizlar nasilsiniz???diyetler ne alemde myocean im sympathiqim kizlar beni merak etmeyin iyiyim ben :))) insallah yakinda cok daha iyi olacagim....
dimplehawk cim iyiyim canim cok onemli biseyim yok...tesekkurler canimcigim ilgine...
canım sen bir liste koymuştun buraya gürkan kubilayındı sanırım ordaki süt yağlı mı yağsızmı olacak birde arada 2 poğaça var fazla değilmi 1 yesem ben daha ii ve son olarak delikafadulden akşam yemeğinden sonraki arayı sabah ve öğle yemeği arasında yapsam olmaz mı çok fazla sordum
valla güzelim sen 1 tane ye daha fazla kilo vera.ssütte yarım yağlı olursa çok ii olur demişti ama şart diil
öğünlerin yerlerinde oynama yapma demişti bana ama sen bilirsin