Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 15 Aralık 2013
- 15.601
- 35.789
- 798
Alkalı suyun tadı hiçte iyi degil
Ey zayıflık senin için nelere katlanıyoruz
Yeyip yeyip kilo almayanlarrr... Diyet nasıl yapılır daha onu bile bilmeyenler... Yemek yerken vicdan azabı duymayanlar...
Ah bilseler ne şanslılar
- 8 Aralık 2011
- 44.995
- 160.378
- 798
AynennYeyip yeyip kilo almayanlarrr... Diyet nasıl yapılır daha onu bile bilmeyenler... Yemek yerken vicdan azabı duymayanlar...
Ah bilseler ne şanslılar
Hayat onlara güzel
- 8 Aralık 2011
- 44.995
- 160.378
- 798
Aleyküm selam canım hosgeldiniz övgü dolu sözler için teşekkür ederimS.aleyküm ben de 1 buçuk aydır diyetteyim. 87'den 77e indim. Dukan diyeti yapıyorum bilenler vardır. Bu topiği çok sevdim. Samimiyetiniz çok hoşuma gitti. 
Kapımız ilaçla zayıflama hariç tüm zayıflama yöntemlerine açık
- 16 Şubat 2013
- 726
- 934
- 103
Hoşbulduk. Teşekkür ederim. İlaçla zayıflama kadar kötüsü yok gerçekten. Bedenimize yazık Aleyküm selam canım hosgeldiniz övgü dolu sözler için teşekkür ederim
Kapımız ilaçla zayıflama hariç tüm zayıflama yöntemlerine açık
- 8 Aralık 2011
- 44.995
- 160.378
- 798
Bunla ilgili bi anım var benim...Birgün kilo yüzünde o kadar bunalmışımki yine kilo vermelesin diyen bir doktor dönüşüm ilaçlarımı almak için bir rastgele bir eczaneye girdim sıkıntıdan eczacıya" kilo vemek için bir ilaçınız var mı ?"diye sordum gözüm hiç birsey görmüyor sadece sıktılı ve çaresizim adam koca göbeğini göstererek "sence öyle bir ilaç olsa ben kullanmazmıyım? "dedi tabi ben kızardım bozardım.adam " öyle bir ilaç olsa önce ben kullanırdım böyle bir ilaç yok malesef ortada dönen o ilaçların hepsi zehir ve para tuzağı"dediHoşbulduk. Teşekkür ederim. İlaçla zayıflama kadar kötüsü yok gerçekten. Bedenimize yazık 
O günden sonra birdaha ilaç adı sorgulamadım hatta poşetli forum çayları bile almadım
Son düzenleme:
- 8 Aralık 2011
- 44.995
- 160.378
- 798
Gelelim bu günkü menüme
Sabaha 1 bardak limonlu suyla selamımızı çaktık
Kahvaltı
1 k.k peynir
1 haşlanmış yumurta
2 dilim tam tahıllı ekmek
Bir tutam maydanoz
Yeşil çay
Ara bir finçan türk kahvesi
Öğlen
1 tabak zeytin yağlı pırasa
1 kase yağsız tarhana corbası
1 dilim tahıllı ekmek
5 kaşık yoğurt bol pul biberli
Ara 1 kivi
Aķşam
Emeksiz ve etsiz bir öğün yaptım
3-5yemek kaşığı ev erişteli bulgur pilavı bu biraz olmadı ama sanki
2 kaşık yoģurt
Gün içerisindede alkalı su daha bitmedi
Akşam arası yok erişte pilavının azabı beni yakar
Sabaha 1 bardak limonlu suyla selamımızı çaktık
Kahvaltı
1 k.k peynir
1 haşlanmış yumurta
2 dilim tam tahıllı ekmek
Bir tutam maydanoz
Yeşil çay
Ara bir finçan türk kahvesi
Öğlen
1 kase yağsız tarhana corbası
1 dilim tahıllı ekmek
5 kaşık yoğurt bol pul biberli
Ara 1 kivi
Aķşam
Emeksiz ve etsiz bir öğün yaptım
3-5yemek kaşığı ev erişteli bulgur pilavı bu biraz olmadı ama sanki
2 kaşık yoģurt
Gün içerisindede alkalı su daha bitmedi
Akşam arası yok erişte pilavının azabı beni yakar
Son düzenleme:
- 8 Aralık 2011
- 44.995
- 160.378
- 798
Aynen öyle ben zayıflamaya tek başına yemek içmekle olacagınıda sanmıyorum asıl herşey biraz klasik olacak ama herşey beyinde başlıyor onu inandırırsak ve alta oluşan yanlış olumlamalardan kurtulup temizlersek herşey diyetle birlikte yoluna giriyor çok téşekkür ederim bende çok seviyorum anlamı taç.baş taçı demekadamı gözümde canlandırdım resmen. Asla mucizevi bir şey yok hemen zayıflatacak. Kiloları birden mi aldık ki birden verelim bu arada isminiz çok hoş
- 16 Şubat 2013
- 726
- 934
- 103
Evet Farsça baş tacı demek. Çok severim bu ismi hiç de klasik değil en doğrusu beyinde bitmeyince eskiye dönmek kaçınılmazAynen öyle ben zayıflamaya tek başına yemek içmekle olacagınıda sanmıyorum asıl herşey biraz klasik olacak ama herşey beyinde başlıyor onu inandırırsak ve alta oluşan yanlış olumlamalardan kurtulup temizlersek herşey diyetle birlikte yoluna giriyor çok téşekkür ederim bende çok seviyorum anlamı taç.baş taçı demek
- 8 Aralık 2011
- 44.995
- 160.378
- 798
Bir süredir beyinle iligi okuyorum gercekten inanılmaz bir makina taşıyoruz insanoğlu bu makinenin önününe gecemedi elimizde böyle bir tasarım harikası var ve biz kullanmayı malesefki bilmiyoruz....Evet Farsça baş tacı demek. Çok severim bu ismi hiç de klasik değil en doğrusu beyinde bitmeyince eskiye dönmek kaçınılmaz
- 8 Aralık 2011
- 44.995
- 160.378
- 798
- 16 Şubat 2013
- 726
- 934
- 103
Bir haftada çok güzel bir sonuç tebrik ederim Gelelim bir haftanın kilo sonucuna
diyetisyenin tartısıya benim tartım aynı sonuçu veriyor
Başlangıç 97.800 bugün 95.300
Eger yanilmadıysa 2500 kilo verdim bir haftada
Bu haftayı değerlendirirsek çokta iç açıçı degildi ama tartı öyle demedi herşeye rağmen güzel bir sonuç
- 8 Aralık 2011
- 44.995
- 160.378
- 798
Sağol canımBir haftada çok güzel bir sonuç tebrik ederim 
- 8 Aralık 2011
- 44.995
- 160.378
- 798
Ey Allahım!neden şu yemeyle içmeyle beni sınıyorsun ki? bundan önce pijamasını göbeğin üzerine cekip miskin miskin evede oturan çekirtek çitleyen sıradan insanken diyet zamanımı neden bir aksiyon gelir ve herşey yemeğin kabısını çalar....
Sevgili kayınvaldem ve arkadaşlarıyla dışarıda yemeğe gittik söz konusu kayınvelde oluca itiraz pek fazla olmuyor
Sevgili kayınvaldem ve arkadaşlarıyla dışarıda yemeğe gittik söz konusu kayınvelde oluca itiraz pek fazla olmuyor
- 8 Aralık 2011
- 44.995
- 160.378
- 798
Bugün Tökezleyen menüm
Sabah baharın verdiği rahavetle biraz geç kalktım büyük bardak limonlu su
Kahvaltı
1 haşlamış yumurta
1k.k köy peynir
2 dilim tahıllı ekmek
Salatalık yeşilçay
Ara yok
Öğlen (dışardaydım)
5 küçük izgara köfte
Közde domates,biber
1 büyük ayran
4 kaşık bulgur pilavı
Bol salata ve yeşillik
(Yazınca dahada kötü oldum )
Ara tabikide yok
Akşam
1 kase çorba
1 dilim tahıllı ekmek
Bol yagsız salata
Ara yok
Sabah baharın verdiği rahavetle biraz geç kalktım büyük bardak limonlu su
Kahvaltı
1 haşlamış yumurta
1k.k köy peynir
2 dilim tahıllı ekmek
Salatalık yeşilçay
Ara yok
Öğlen (dışardaydım)
5 küçük izgara köfte
Közde domates,biber
1 büyük ayran
4 kaşık bulgur pilavı
Bol salata ve yeşillik
(Yazınca dahada kötü oldum )
Ara tabikide yok
Akşam
1 kase çorba
1 dilim tahıllı ekmek
Bol yagsız salata
Ara yok
- 8 Aralık 2011
- 44.995
- 160.378
- 798
Buaraya her günkü çoşkuyla gelip yine menümü yazmak isterdim ama bugün olmadı.
İçimdeki çoşkuyu bogazıma düğümleyen kaçamaklar sıra sıra dizilmiş bogazımda duruyor sanki yaşadığım pişmanlık canlı balık yutmuş gibi içimde kıpırdıyor
Yaşanan bu olayın arkasından battı balık yan gitti demek sadece şu anı kurtarmak olurdu ben balıklarım enginlerde yüzmeli batacak sularda değil ....
Unutum herşeyi bitti gitti yarın herşeye yeniden başlıyorum
İçimdeki çoşkuyu bogazıma düğümleyen kaçamaklar sıra sıra dizilmiş bogazımda duruyor sanki yaşadığım pişmanlık canlı balık yutmuş gibi içimde kıpırdıyor
Yaşanan bu olayın arkasından battı balık yan gitti demek sadece şu anı kurtarmak olurdu ben balıklarım enginlerde yüzmeli batacak sularda değil ....
Unutum herşeyi bitti gitti yarın herşeye yeniden başlıyorum