Hoşgeldiniz memnunn oldum. Evet cuma günleri tartı günü herkes diyet listesini kendi oluşturuyor ha isterseniz listede hazirlayabilirim size. Haftada bir kaçamak hakkınız var bunu astiginizda suçunuzu itiraf ediosunuz ve kurulca size ceza kesiyoruz spor cezası günde en az bı iki kere girip günlük ne yediğinizi yazıyor ya da resmini cekiosunuz. Haftada 3 gün yarımşar saat spor günde 50 squat muhakkak yapılacak yapan hemen yaptığını yazacak. Tartıda artı cikanada ayrıca ceza keseceğiz bu arada.ben
de
katilmak
istiyorum
Kilonuzu ve hedeflediğiniz kiloyu yazarmisinizben
de
katilmak
istiyorum
Hoşgeldiniz memnunn oldum. Evet cuma günleri tartı günü herkes diyet listesini kendi oluşturuyor ha isterseniz listede hazirlayabilirim size. Haftada bir kaçamak hakkınız var bunu astiginizda suçunuzu itiraf ediosunuz ve kurulca size ceza kesiyoruz spor cezası günde en az bı iki kere girip günlük ne yediğinizi yazıyor ya da resmini cekiosunuz. Haftada 3 gün yarımşar saat spor günde 50 squat muhakkak yapılacak yapan hemen yaptığını yazacak. Tartıda artı cikanada ayrıca ceza keseceğiz bu arada.
Çok değil ya bu hafta her gün 50 squat cekcez haftaya iki kez birer günlük dinlenme vereceğim ve sonra sayıyı arttıracağız 70 lere 80 lere kadar tabi ilerledikçe hemen diilÖncelikle çoook teşekkür ederim.
ŞiMdi tartının fotoğrafını çekmek zorunlu mu? Bir de 50 squat çok değil mi? Kaldıramam ben onu.(
Çok pardon bildirimi görmemişim tabiki genel kurallardiBana cevap gelmemiş ama mesajı genel olarak yazdınız diye algıladımben de 83 kg ve 165 boyla yarın sabah yazarak başlayabilirim o zaman di mi
Estafullah sizinkide squat yerine mekik olsun o zaman 50 çok olursa 30 dan baslayinSquat kalca da buyutuyor, cok hos durmaz bence. Şınav-mekik çeksem ben?... Özür dilerim böyle de itiraz ediyor gibi durdum ama.
Ben de 30 yaşında evli İkm yim. Çok teşekkür ederim.F fatmasu 83 kg 165 boy
Kendimmm 63 kg 159 boy
S sismanliktamastir 76.2 kg
Ben lanet bir sismanim ?
balpamuk 67.3 kg
melliyesill 59 kg 167 boy
meliSSAnil 69.8 kg
Kizlar 7 kişi olmuşuz ne güzel kilolarimiz budur bu cuma yine tartilalim olmadı 15 kişi falan olursak dizede uygun olursa whatsap grubu kurarız .
Bir de birbirimizi tanıyalım mi medeni hal meslek ve yaslarimizdan söz edelim
Ben 31 yaşında iki yıllık evli zabıt katibiyim
Rica ederim. Bu arada benim eşim de ikm. Sizde karantinadamisiniz uygulama gereği eşim karantinadaBen de 30 yaşında evli İkm yim. Çok teşekkür ederim.
Benim de eşim karantinada ben bebekten dolayı izinliydim yeni başladım daha karantinaya alınmadım.Rica ederim. Bu arada benim eşim de ikm. Sizde karantinadamisiniz uygulama gereği eşim karantinada
Ben 20 yaşındayım okuyorum, babam da infaz koruma memuru oda karantinadaRica ederim. Bu arada benim eşim de ikm. Sizde karantinadamisiniz uygulama gereği eşim karantinada
Desenize hepimiz karantina magduruBen 20 yaşındayım okuyorum, babam da infaz koruma memuru oda karantinada
Siz yine doğum yapmisiniz da almışsınız en azından ben hormonal bozukluklardan dolayı hem çocuğum olmuyo tüp bebek bı kez denedik tutmadı metabolizma yavaş çalıştığı için hemen kilo alıp zor veriyorum. Emzirirken kilo verme şansınız çok yüksek yeterki bebisiniz de siz de sağlıklı olunHepimiz cidden karantina mağdurları çıktık.Öğlen bir dilim kepekli ekmek küçük bir tabak kabak yemeği ve cacık yedim.sizin kilolar baya düşük benim kilomun yanında.Ben doğum kilolarını veremedim henüz ☹