Zayıflama kampı, birlikte zayıflamak isteyenler

ben
de
katilmak
istiyorum
Hoşgeldiniz memnunn oldum. Evet cuma günleri tartı günü herkes diyet listesini kendi oluşturuyor ha isterseniz listede hazirlayabilirim size. Haftada bir kaçamak hakkınız var bunu astiginizda suçunuzu itiraf ediosunuz ve kurulca size ceza kesiyoruz spor cezası günde en az bı iki kere girip günlük ne yediğinizi yazıyor ya da resmini cekiosunuz. Haftada 3 gün yarımşar saat spor günde 50 squat muhakkak yapılacak yapan hemen yaptığını yazacak. Tartıda artı cikanada ayrıca ceza keseceğiz bu arada.

Öncelikle çoook teşekkür ederim.
ŞiMdi tartının fotoğrafını çekmek zorunlu mu? Bir de 50 squat çok değil mi? Kaldıramam ben onu. (

Öncelikle çoook teşekkür ederim.
ŞiMdi tartının fotoğrafını çekmek zorunlu mu? Bir de 50 squat çok değil mi? Kaldıramam ben onu. (
Çok değil ya bu hafta her gün 50 squat cekcez haftaya iki kez birer günlük dinlenme vereceğim ve sonra sayıyı arttıracağız 70 lere 80 lere kadar tabi ilerledikçe hemen diil

Squat kalca da buyutuyor, cok hos durmaz bence. Şınav-mekik çeksem ben?... Özür dilerim böyle de itiraz ediyor gibi durdum ama.

Bana cevap gelmemiş ama mesajı genel olarak yazdınız diye algıladım ben de 83 kg ve 165 boyla yarın sabah yazarak başlayabilirim o zaman di mi

Bana cevap gelmemiş ama mesajı genel olarak yazdınız diye algıladım ben de 83 kg ve 165 boyla yarın sabah yazarak başlayabilirim o zaman di mi
Çok pardon bildirimi görmemişim tabiki genel kurallardi

F fatmasu 83 kg 165 boy
Kendimmm 63 kg 159 boy
S sismanliktamastir 76.2 kg
Ben lanet bir sismanim ?
balpamuk 67.3 kg
melliyesill 59 kg 167 boy
meliSSAnil 69.8 kg

Kizlar 7 kişi olmuşuz ne güzel kilolarimiz budur bu cuma yine tartilalim olmadı 15 kişi falan olursak dizede uygun olursa whatsap grubu kurarız .
Bir de birbirimizi tanıyalım mi medeni hal meslek ve yaslarimizdan söz edelim

Ben 31 yaşında iki yıllık evli zabıt katibiyim

Ben de 30 yaşında evli İkm yim. Çok teşekkür ederim.

Sabah kalkınca bir bardak ılık su sonra bir buçuk dilim kepekli ekmekle peynir zeytin salatalık yedim.işe açmak yetişebildim hızlıca bir kahvaltı oldu.

Gunaydin herkese
1 yumurta
1 salatalik
1 Sekersiz kahve
1 kare cikolata
1 kucuk domates
230 kalorilik bir kahvalti
Dun 1000 kaloriyle gunumu tamamladim
1 saatlik yuruyus, 50 squat
Ama yagmur basladi ve onumuzdeki 2 Bafta hep yagmur yuruyus yapamiycam sanirim
Meslek ise ben estetisyenim
Vucut olculeri
94-72-102
Ilk hedefim 65 sonra 62

Yazim hatalari icin.pardon kizlar
Telefon dili fransizca kullanliyorum.Otomatik duzeltmeye geciyor ve bazi kelimeler degisiyor gonderdikten sonra farkediyorum

Bir yumurtayla ve peynirle yapılmış omlet yarım domates 2 dilim ekmek 1 duble şekersiz cay

Hepimiz cidden karantina mağdurları çıktık.Öğlen bir dilim kepekli ekmek küçük bir tabak kabak yemeği ve cacık yedim.sizin kilolar baya düşük benim kilomun yanında.Ben doğum kilolarını veremedim henüz

Akaksj0
Siz yine doğum yapmisiniz da almışsınız en azından ben hormonal bozukluklardan dolayı hem çocuğum olmuyo tüp bebek bı kez denedik tutmadı metabolizma yavaş çalıştığı için hemen kilo alıp zor veriyorum. Emzirirken kilo verme şansınız çok yüksek yeterki bebisiniz de siz de sağlıklı olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…