Hoşgeldiniz memnunn oldum sabah ara öğün öğlen ara öğün akşam ara öğün yapıyorsunuz ve resimlerini çekin ya da yazın günlük iki litre su içmeyi ihmal etmeyin amanBen varım..
Sizin nasıldı gününüz? Uygulayabildiniz mi?Hoşgeldiniz memnunn oldum sabah ara öğün öğlen ara öğün akşam ara öğün yapıyorsunuz ve resimlerini çekin ya da yazın günlük iki litre su içmeyi ihmal etmeyin aman
Hayırlı ramazanlar bu arada. Ben oruçlu değilim bugün.. Allah kabul etsin..İyi sahurlar❤
Sahurda
-yumurta
-domates
-peynir
-zeytin
-ceviz
-kayısı ve bol bol su
Saol canım, sanada hayırlı ramazanlarHayırlı ramazanlar bu arada. Ben oruçlu değilim bugün.. Allah kabul etsin..
Süpersiniz. Ben epilepsi hastası oldugumdan maalesef oruç tutamıyorum sabah kahvaltim bir duble şekersiz çay bir kuru incir ve 1 yumurta ve marulla yapılmış yumurta salatası 2 litre suyumu akşama kadar içmeye calisacagimSizin nasıldı gününüz? Uygulayabildiniz mi?
Güzel menü ancak keşke 1 ya da 2 ince dilim tam buğday ekmeği de yeseydiniz tamamen ekmeksiz diyet pek önerilmiyorİyi sahurlar❤
Sahurda
-yumurta
-domates
-peynir
-zeytin
-ceviz
-kayısı ve bol bol su
Ben Karatay diyeti yapıyorum. Malum ekmek yok. Zaten normaldeyse 2 çavdar yiyordum onu da yemiyorum. Onun yerine cevizle dengede tutuyorum.Güzel menü ancak keşke 1 ya da 2 ince dilim tam buğday ekmeği de yeseydiniz tamamen ekmeksiz diyet pek önerilmiyor
Geçmiş olsun. Benim de sekerle ilgili sorunum var. Açlık sekerim yüksek çıkıyor. Umarim beslenme ile dengeye sokacağım.. tabi düşmesi için hareket şartmış. Her gun koşu bandimda tempolu yürüyüş yapıyorum.Süpersiniz. Ben epilepsi hastası oldugumdan maalesef oruç tutamıyorum sabah kahvaltim bir duble şekersiz çay bir kuru incir ve 1 yumurta ve marulla yapılmış yumurta salatası 2 litre suyumu akşama kadar içmeye calisacagim
Hadi hep birlikte devam edelim.Ben de size katılabilirim.5. Takımda zayıflama yarışındayım ama size de katılıp menülerimi paylaşabilirim hem daha çok motivasyon olur. Biz spor da yapıyoruz.
Hoşgeldiniz hayırlı ramazanlarBen de size katılabilirim.5. Takımda zayıflama yarışındayım ama size de katılıp menülerimi paylaşabilirim hem daha çok motivasyon olur. Biz spor da yapıyoruz.