İnşallah olur canım merak etme.Ben de polikistik over hastasıyım hemen kilo aldım mı adet düzeni anında bozuluyor.Doktorlar tedavi olursun diyordu ama hiç gerek kalmadı iki tane çocuğumuz oldu.Kilo vermek bu süreci kolaylaştırıyor ama ona eminim iki hamileliğim de zayıfladığım dönemlerde oldu.Akaksj0
Siz yine doğum yapmisiniz da almışsınız en azından ben hormonal bozukluklardan dolayı hem çocuğum olmuyo tüp bebek bı kez denedik tutmadı metabolizma yavaş çalıştığı için hemen kilo alıp zor veriyorum. Emzirirken kilo verme şansınız çok yüksek yeterki bebisiniz de siz de sağlıklı olun
NE güzel Allah bağışlasın. Ben hipo hipo hastasıyım kendiliğinden adet olamıyorum yumurtalarim gelişmiyor. Aslında kilom boyuma göre normal cikio vücut kitle indeksimde normal seviyede ama göbek bel çevresi yağlanması varİnşallah olur canım merak etme.Ben de polikistik over hastasıyım hemen kilo aldım mı adet düzeni anında bozuluyor.Doktorlar tedavi olursun diyordu ama hiç gerek kalmadı iki tane çocuğumuz oldu.Kilo vermek bu süreci kolaylaştırıyor ama ona eminim iki hamileliğim de zayıfladığım dönemlerde oldu.
Kendini cok kasma canim zaten verirsin.ben 1000 kaloriyi tamamladim ama spor yapmadim daha.Burda cok yagmur Var, yuruyus yapamiycam. 50 squat ce 15 dk kas calistiricam.Bu haftanın 1. Sporunu yaptım yarım saat tempolu yürüyecektir ancak o yediğim bı dilimcik revaninin cezası olaraktan 15 dk fazladan yürüdüm 45 dakka yürüyüş .akşam da 50 squatimi yapacağım katılım azaldı sanki bayanlar biraz yazın ne alemdesinizmelliyesill balpamuk meliSSAnil nerelerdesiniz
Hoşgeldiniz kızlar benim akşam menüm bı tabak nohut yahni pirinç pilavı cacık 1 dilim ekmek . Bu arada dışarda yürüyüş imkanınız yoksa Leslie güzel secenek
Evet farkındayım bir takım kaptanı olarak benim daha dikkatli beslenmem gerek ama kayinvalidemlerde şu ara kalıyorum ve sürekli ye ye baskıları var. Pilav varken tabiki ekmek yememek gerekiyorHem ekmek hem pilav fazla mı olmuş sanki?
Canım çok geçmiş olsun üzüldüm .. sağlığına dikkat et kilo vericem illa diye vitamindir besinsiz kalma yeşil çay icebilrisin mesela baya yardımcı ödem atmaya falan..Süpersiniz. Ben epilepsi hastası oldugumdan maalesef oruç tutamıyorum sabah kahvaltim bir duble şekersiz çay bir kuru incir ve 1 yumurta ve marulla yapılmış yumurta salatası 2 litre suyumu akşama kadar içmeye calisacagim
Çok teşekkürler . Zaten kendimi besinsiz birakmiyorimCanım çok geçmiş olsun üzüldüm .. sağlığına dikkat et kilo vericem illa diye vitamindir besinsiz kalma yeşil çay icebilrisin mesela baya yardımcı ödem atmaya falan..
Evet iyi olur ,biraz daha motivasyonumuz artarKızlar telden girdiğim için foto yüklenmiyor ve motivasyonumuzun daha sıkı olabilmesi adına whatsap grubu kurmayı teklif ediyorum menüleri paylasiriz ara ogunlerinizi falan güzel olur bı de direk mesaj bildirimi gelir ne dersiniz uyar mı sizlere
Cep nonuzu mesaj olarak atarsanız grubu kurar eklerim ortada paylasmayalim numaralarımızıEvet iyi olur ,biraz daha motivasyonumuz artar