Zayıflama kampı, birlikte zayıflamak isteyenler

İnşallah olur canım merak etme.Ben de polikistik over hastasıyım hemen kilo aldım mı adet düzeni anında bozuluyor.Doktorlar tedavi olursun diyordu ama hiç gerek kalmadı iki tane çocuğumuz oldu.Kilo vermek bu süreci kolaylaştırıyor ama ona eminim iki hamileliğim de zayıfladığım dönemlerde oldu.

NE güzel Allah bağışlasın. Ben hipo hipo hastasıyım kendiliğinden adet olamıyorum yumurtalarim gelişmiyor. Aslında kilom boyuma göre normal cikio vücut kitle indeksimde normal seviyede ama göbek bel çevresi yağlanması var

Bu haftanın 1. Sporunu yaptım yarım saat tempolu yürüyecektir ancak o yediğim bı dilimcik revaninin cezası olaraktan 15 dk fazladan yürüdüm 45 dakka yürüyüş .akşam da 50 squatimi yapacağım katılım azaldı sanki bayanlar biraz yazın ne alemdesiniz melliyesill balpamuk meliSSAnil nerelerdesiniz

Kendini cok kasma canim zaten verirsin.ben 1000 kaloriyi tamamladim ama spor yapmadim daha.Burda cok yagmur Var, yuruyus yapamiycam. 50 squat ce 15 dk kas calistiricam.

Selam kızlar,
Ben bugün pek uğrayamadım. Karantina dolayısıyla havalandırdığımız sebze-meyve, paketli gıda ne varsa hepsini dezenfekte edip yerleştirdim. Bu iş beni çok yoruyor. oturdum ama yorgun hissediyorum resmen. Ah ben hala ölçülerimi almadım bu arada. Bugün spor yapamadım 2 günün acısı var üzerimde.

Bugün ki menüm;
Sabah:
-2 kase çorba

Öğle:
-2 yulaflı fit kurabiye
-filtre kahve

Akşam:
-zeytinyağlı brüksel lahanası
-2 kase çorba
-1 kase yoğurt

Akşam yemeğim tavuk sote bir dilimi az geçer pide ve bir kase cacık.ve bir tane tulumba tatlısı attım ağzıma maalesef.ilk gün için yine Abur cubursuz bir gün geçirdim çok şükür ama spor olayına evde başlamam gerekiyor.

Hoşgeldiniz kızlar benim akşam menüm bı tabak nohut yahni pirinç pilavı cacık 1 dilim ekmek . Bu arada dışarda yürüyüş imkanınız yoksa Leslie güzel secenek

Hem ekmek hem pilav fazla mı olmuş sanki?
Evet farkındayım bir takım kaptanı olarak benim daha dikkatli beslenmem gerek ama kayinvalidemlerde şu ara kalıyorum ve sürekli ye ye baskıları var. Pilav varken tabiki ekmek yememek gerekiyor

Canım çok geçmiş olsun üzüldüm .. sağlığına dikkat et kilo vericem illa diye vitamindir besinsiz kalma yeşil çay icebilrisin mesela baya yardımcı ödem atmaya falan..

Canım çok geçmiş olsun üzüldüm .. sağlığına dikkat et kilo vericem illa diye vitamindir besinsiz kalma yeşil çay icebilrisin mesela baya yardımcı ödem atmaya falan..
Çok teşekkürler . Zaten kendimi besinsiz birakmiyorim

Merhaba kızlar.Bugün
sabah kahvaltım; 1 adet haşlanmış yumurta,az peynir, 1 adet domates, beş tane zeytin ve bir dilim ekmek.Öğle yemeği bir kase tavuk sote, cacık, iki adet közlenmiş kırmızı biber ve bir dilim ekmek.Çatalla kadayıf tatlısından bir çatal tadına baktım.Tatlıya hiç dayanamıyorum

Selam kızlar benim kahvaltım bir adet haşlanmış yumurta yarım domates yarım salatalık bir minik kare helva iki dilim ekmek şekersiz çay

Öğlen yemeğim ise bir yumurta ile yapılmış yumurta salatası şekersiz çay 2 fındık 2 yer fıstığı 1 kuru üzüm

Kızlar telden girdiğim için foto yüklenmiyor ve motivasyonumuzun daha sıkı olabilmesi adına whatsap grubu kurmayı teklif ediyorum menüleri paylasiriz ara ogunlerinizi falan güzel olur bı de direk mesaj bildirimi gelir ne dersiniz uyar mı sizlere

Evet iyi olur ,biraz daha motivasyonumuz artar

Slm kizlar
Kahvaltida 1 yumurta
3 zeytin,azcik peynir
Salatalik
Sekersiz cay
Ve 3 kucuk hurma yedim
Sanirim gunde 2 ogun yapicam
Aksam 6 dan sonra yemiycem ve detox yapmayi dusunuyorum.Kendimi cok siskin hissediyorum.
Règle olmadim gecikti ve kabizlik problemim Var suan.

Yaptığım detokslarinda resmini falan paylaşılan grupta. Ara ogunleri . Örnek spor videoları falan güzel olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…