Zayıflama kampı, birlikte zayıflamak isteyenler

Kızlar yarım saat ip atladım. 1 saat yürüyüş yaptım bugün. Squat falan yarın başlayacağım. Videolarla egzersiz yaptım 20 dakika. Yarın bende ölçülerimi yeniden bakıp yazarım.

Sanirim herkes istedigi diyeti uyguluycak
Ben simdilik kalori sayimiyla devam edicem. Sonra degistirebilirim
Evet diyet konusunda illa şu yencek diye sartlamak istemedim ama temel mantık ekmek varsa pilav makarna yok pilav makarna varsa ekmek yok hamurisi kızartma tatlı yasak

Sahurda
-omlet
-domates
-peynir
-zeytin 10-15 tane
-ceviz 2 tane
-kayısı 2 tane

Bol bol su içelim ben şuan 8. Bardağı içiyorum.

Günaydın arkadaşlar fotoğraf paylaşabilir miyiz? Tabakların fotoğraflarını atabilirim arada.

Kilom fazla çıktı ya ben 2 gündür baya ödemliyim hissediyorum atamadım ödemi bir türlü. Bu akşam iyi bir yiter atayım eliptikle belki iner.
Maalesef 67.3 çıktım bu sabah. Normalde 1 kg eksik çıkıyorum.

Eklentiler

• 036BBEFE-F21B-4118-93A2-33E79366DE36.jpeg
    63,4 KB · Görüntüleme: 30
Bu sabah ki kahvaltım:
-2 kk kaşar peyniri
-1/4 avokado
-1 küçük parça omlet
-küçücük susamsız, ev yapımı simit
-yeşillik

Eklentiler

• A527C20D-FE30-4833-8EB3-D03867FA7E58.jpeg
    141,1 KB · Görüntüleme: 38
Gunaydin
Bu sabah 69,8 kilom
Gecen yil 63 tum. Yag aldirma isleminden sonra kilo aldim. Ve biz 16 marttan beri karantinadayiz ,evde olunca abur cubur yemekten iyice sistim. Umarim kolay verebilirim.

Gunaydin
Bu sabah 69,8 kilom
Gecen yil 63 tum. Yag aldirma isleminden sonra kilo aldim. Ve biz 16 marttan beri karantinadayiz ,evde olunca abur cubur yemekten iyice sistim. Umarim kolay verebilirim.

Yağ aldırma işleminden sonra kilon ne kadar düştü? Uzun süre korumak zor mu yağ aldırdıktan sonra? Ben doktoruma sormuştum ama bana spor yap yağ falan almam dedi Ben de ısrar edemedim ama spor da yapmadım Biz de 10 Marttan beri evdeyiz. Gerçekten fiziksel şişmeyi bırak içimiz de şişti artık.

Kızlar ölçülerimizi yazıyorduk bugün.

Göğüs:88
Bel:64
Kalça:94
Bacak:52

Kilo:59 Boy:167

Yag aldirdigim zaman gecen yil yani 63 tum.168 boyum. Yaklasik 4 lt alindi ve ben sonrasinda surekli tansiyon dusuklugu halsizlik yasadim.Cabuk toparlanayim diye yedim de yedim.Duzeldi gecti ama 67 ye kadar ciktim. Karantinadan beri 70 oldum.Ama islem yapilan bolgelerde kilo almadim.vucudum orantili ama eski kilomaa dusmek istiyorum.
Malesef atistirma huyumdan vazgecemiyorum.Aciktigim icin degil aslinda duzensiz yemeyi seviyorum.Sonrada mode agrisi cekiyorum

Kizlar ben foto yükleyemiyorum fotoyu sürükle ya da tıkla diye sekme varta oraya tıklıyorum galeri acilmior nasıl yüklüyorsunuz yoksa yazmak yerine resim atmak daha güzel olur

Ben de 61,5’tan çıktım bu kiloya. Boyum 1.66. Şimdi o kadar pişmanım ki maalesef ben de abur cuburdan kilo aldım. Bu huyumdan vazgeçmeye çalışıyorum şimdi. Hep birlikte veririz kızlar moralimizi bozmayalım ve kararlı olalım yeter.

Sabah menüm yarım haşlanmış yumurta bir domates bir salatalık iki dilim ekmek bir çatal da dayanamayıp helva yedim bir duble şekersiz çay tabiki

Bugünki sporlarım:
25 dk yoga,
50 squat,
üstüne 12 dk squat girlle ayrı bir video yaptım bölgesel,
30 dk cardio (squatgirlin 50 dk lık 500 kalori yaktıran videonun 350 kalorisini yaktım 30 dk da ve bıraktım acayip zorladı bünyemi),
üstüne 20 dk eliptik ve streching yaptım. Resmen perişan oldum

Bugün ki menüm:

Sabah:
-2 parça kaşar peyniri
-Küçük bir parça omlet
-1/4 avokado
- çeyrek ev yapımı susamsız simit
-yeşillik

Öğle:
-8 yk zeytinyağlı barbunya
-1 avuç maydonoz

Ara:
-1 dilim meyveli kek
-filtre kahve

Akşam:
-120 gr haşlama et
-dolu dolu fırında karışık sebze (karnabahar, brokoli, soğan)

Supersiniz ya ben spor yapamıyorum squat dışında .

Supersiniz ya ben spor yapamıyorum squat dışında .

Ben de bugün ilk defa bu kadar çok yaptım ama bir daha bu kadar zorlar mıyım bilmiyorum. Üstüne hiç zamanım değilken regl oldum. Nasıl oldu anlamadım şaşırdım. Bu kadar spora dengem bozuldu sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…