- 4 Eylül 2011
- 3.846
- 12.499
Hoşgeldiniz hayırlı ramazanlar
Hoşbulduk. Herkese hayırlı Ramazanlar. Ben de oruç tutamıyorum. Onun için günlük menülerimi yazayım. Akşam topluca mı yazalım yoksa gün içinde paylaşalım mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldiniz hayırlı ramazanlar
Bu arada haftada üç gün spor şartı koyuyorum en az yarımşar saat olmak uzere.herkes hangi sporu yaptığını ve ne kadar süre yaptığını yazacak.sporun haricinde günde 50 squat yapmayı teklif ediyorum ne dersiniz
Haftada 6 gün yürüyorum. 1 gun 30 dk, ertesi gün 45 dk. Cumartesi boş. Tartı günü yapacagız değil mi?Bu arada haftada üç gün spor şartı koyuyorum en az yarımşar saat olmak uzere.herkes hangi sporu yaptığını ve ne kadar süre yaptığını yazacak.sporun haricinde günde 50 squat yapmayı teklif ediyorum ne dersiniz
Haftada 6 gün yürüyorum. 1 gun 30 dk, ertesi gün 45 dk. Cumartesi boş. Tartı günü yapacagız değil mi?
Ben normalde cuma sabahları tartılıyorum. Eger sizlere de uyarsa cuma yaparız biz de..6 gün de süper aslında ben de böyle yapabilirim. Akşamları da eliptik yaparım yine. Tartı günü yapabiliriz. Pazartesi tartı olsun mu? Veya size de nasıl uygunsa? Ben yarışma için Cumaları tartılıyorum ama Pazartesi tartılmakta hafta sonunu kontrol edebilmek açısından motive edici oluyor.
Kime nasıl uyarsa . Aslında menülerden hemen sonra yazılsa güzel olurHoşbulduk. Herkese hayırlı Ramazanlar. Ben de oruç tutamıyorum. Onun için günlük menülerimi yazayım. Akşam topluca mı yazalım yoksa gün içinde paylaşalım mı?
Hoşgeldiniz ilk mesajımda belirtmiştim yeniden kısaca geçeyim günde 50 squat yapılacak. Bı sure sonra arttiricam ve arada dinlenme süresi de vereceğim. Haftada 3 gün en az 45 dk spor yapılacak ve yazılacak. Cuma günü tartı günüdür her cuma belirtin hatta yakın zamanda tartildiysaniz kilonuzu da yazin.Slm kizlar bende size katiliyorum
Kendimi motive edemiyorum ,belki birlikte daha kolay olur
Slm kizlar bende size katiliyorum
Kendimi motive edemiyorum ,belki birlikte daha kolay olur
Haftada 1 kaçamak yapılabilir 1 den fazlası için grupça ceza verilecek.gunlukde girip menülerimiz paylaşmanız gerekli ve tabiki en az 2 lt su icilecek
Cuma bana çok uygun.Ben normalde cuma sabahları tartılıyorum. Eger sizlere de uyarsa cuma yaparız biz de..
Amin inşallahBen 59 ile başlıyorum kızlar. Hedef 52
Hepimiz inşallah istediğimiz kiloya geliriz.
TesekkurlerHoşgeldiniz ilk mesajımda belirtmiştim yeniden kısaca geçeyim günde 50 squat yapılacak. Bı sure sonra arttiricam ve arada dinlenme süresi de vereceğim. Haftada 3 gün en az 45 dk spor yapılacak ve yazılacak. Cuma günü tartı günüdür her cuma belirtin hatta yakın zamanda tartildiysaniz kilonuzu da yazin.