Zayıflama kampı, birlikte zayıflamak isteyenler

Bu arada haftada üç gün spor şartı koyuyorum en az yarımşar saat olmak uzere.herkes hangi sporu yaptığını ve ne kadar süre yaptığını yazacak.sporun haricinde günde 50 squat yapmayı teklif ediyorum ne dersiniz

50 squat bayaa sağlam artık yürüyemez hale gelebilirim😂 Ben spor yapıyorum. Haftada 3 gün eliptik yapıyorum mutlaka. Yapamazsam evin içinde yürüyüş yapıyorum en az 5000 adım atıyorum. Sporlara da uyarım.👍🏻 Program yapalım. Ölçülerimizi de yazıp takip edebiliriz bir çizelgeyle?

Bu arada haftada üç gün spor şartı koyuyorum en az yarımşar saat olmak uzere.herkes hangi sporu yaptığını ve ne kadar süre yaptığını yazacak.sporun haricinde günde 50 squat yapmayı teklif ediyorum ne dersiniz
Haftada 6 gün yürüyorum. 1 gun 30 dk, ertesi gün 45 dk. Cumartesi boş. Tartı günü yapacagız değil mi?

Haftada 6 gün yürüyorum. 1 gun 30 dk, ertesi gün 45 dk. Cumartesi boş. Tartı günü yapacagız değil mi?

6 gün de süper aslında ben de böyle yapabilirim. Akşamları da eliptik yaparım yine. Tartı günü yapabiliriz. Pazartesi tartı olsun mu? Veya size de nasıl uygunsa? Ben yarışma için Cumaları tartılıyorum ama Pazartesi tartılmakta hafta sonunu kontrol edebilmek açısından motive edici oluyor.

Ben hergün yarım saat veya 45 dakika ip atlıyorum. 1 saat evin önünde yürüyüş yapıyorum. Birde videolarla egzersiz yapıyorum

6 gün de süper aslında ben de böyle yapabilirim. Akşamları da eliptik yaparım yine. Tartı günü yapabiliriz. Pazartesi tartı olsun mu? Veya size de nasıl uygunsa? Ben yarışma için Cumaları tartılıyorum ama Pazartesi tartılmakta hafta sonunu kontrol edebilmek açısından motive edici oluyor.
Ben normalde cuma sabahları tartılıyorum. Eger sizlere de uyarsa cuma yaparız biz de..

Bu akşam yemeğim; 4 kasık etli sebze.yemeği. 1 tabak salata, 2 kaşık yoğurt.

Bence cumaları tartı günü olsun çünkü bugün başladık gbi ya haftaya cuma tartiliriz ben en son iki gün önce tartıldım 63.6 kiloydum hadi herkes kilosunu yazsın

Hedeflediğiniz kiloyuda yazın. Bu arada benim akşam yemegim tavuklu patates 4 kaşık pirinç pilavı 1 dilim ekmek çorba salata. Aslında pilav varken ekmek almamak gerekiyordu ancak ekmek çok tazeydi dayanamadım

Hoşbulduk. Herkese hayırlı Ramazanlar. Ben de oruç tutamıyorum. Onun için günlük menülerimi yazayım. Akşam topluca mı yazalım yoksa gün içinde paylaşalım mı?
Kime nasıl uyarsa . Aslında menülerden hemen sonra yazılsa güzel olur

Slm kizlar bende size katiliyorum
Kendimi motive edemiyorum ,belki birlikte daha kolay olur
Hoşgeldiniz ilk mesajımda belirtmiştim yeniden kısaca geçeyim günde 50 squat yapılacak. Bı sure sonra arttiricam ve arada dinlenme süresi de vereceğim. Haftada 3 gün en az 45 dk spor yapılacak ve yazılacak. Cuma günü tartı günüdür her cuma belirtin hatta yakın zamanda tartildiysaniz kilonuzu da yazin.

Slm kizlar bende size katiliyorum
Kendimi motive edemiyorum ,belki birlikte daha kolay olur
Haftada 1 kaçamak yapılabilir 1 den fazlası için grupça ceza verilecek.gunlukde girip menülerimiz paylaşmanız gerekli ve tabiki en az 2 lt su icilecek

Bugün ki Menüm:

Sabah:
-1 yulaflı fit kurabiye
-filtre kahve

Öğle:
-zeyinyağlı pırasa (kaşık hesabı yapmadım 1 tabak dolacak kadar)

Ara:
-2 kaşık yulaf lapası

Akşam:
-zeyinyağlı pırasa (kaşık hesabı yapmadım 1 tabak dolacak kadar)

Bugün spor yok. Suyumu belirtmiyorum çünkü fazlasıyla su içiyorum normal şartlarda da. Diyetisyenim fazla su içmemin de ödeme neden olabileceğini söylediği için bunu dengelemeye çalışıyorum.

Bu arada kilomu ve ölçülerimi yatın sabah tartılıp, ölçüp söyleyeyim daha sağlıklı olur.

Hoşgeldiniz ilk mesajımda belirtmiştim yeniden kısaca geçeyim günde 50 squat yapılacak. Bı sure sonra arttiricam ve arada dinlenme süresi de vereceğim. Haftada 3 gün en az 45 dk spor yapılacak ve yazılacak. Cuma günü tartı günüdür her cuma belirtin hatta yakın zamanda tartildiysaniz kilonuzu da yazin.
Tesekkurler
Spor kismini atlamisim ben.ok benim icinde tekrar firsat olur spora baslamaya
Yarin kilomu yazarim son aylarda cok aldim.
Ozelliklede sokaga cikma yasagindan beri abarttim sanirim.

Sanirim herkes istedigi diyeti uyguluycak
Ben simdilik kalori sayimiyla devam edicem. Sonra degistirebilirim

X