Burdan paylasirim ne kadar kilo verdirdiginiMerhaba bende kullanali 5 gun oldu doktor bana yedigin gidalarin yaglarini atacak dedi yagli yeme dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burdan paylasirim ne kadar kilo verdirdiginiMerhaba bende kullanali 5 gun oldu doktor bana yedigin gidalarin yaglarini atacak dedi yagli yeme dedi
merhaba hanımlar. reçete ile verilen zayıflama ilacı thincal kullanan var mı? varsa deneyimlerini yazabilir mi ? işe yarıyor mu. bu videodaki bilgilere göre 2 hafta sonra kilo vermeye başlandığı ve 6-12 ay kilo veriminin devam ettiği söyleniyor. kullananlar lütfen ilaç hakkındaki yorumlarını yazsınlar.
merhaba hanımlar. reçete ile verilen zayıflama ilacı thincal kullanan var mı? varsa deneyimlerini yazabilir mi ? işe yarıyor mu. bu videodaki bilgilere göre 2 hafta sonra kilo vermeye başlandığı ve 6-12 ay kilo veriminin devam ettiği söyleniyor. kullananlar lütfen ilaç hakkındaki yorumlarını yazsınlar. merhaba ben kullandim yemeklerden once iciyordum yenekten sonra yedigim yemegin yaglarini büyük tuvaletle atiyordim ama bildiğimiz yag cikiyo birde ishal gibi ve sürekli geldiginden evdeyken uygulamanizi tavsiye ederim ben valistigimdan devam ettiremedim
Kilo boy olarak uygun olursaniz doktor receteliyor bu ilaci ve sgk karşılıyor. Cok guvenilir bir ilaç firmasina ait, yalnizca eczanelerde satiliyor.ya lütfen sağlığınızın kıymetini bilin böyle ilaçlar çok çok tehlikeli kesinlikle doktora diyetisyene falan gidin böyle şeylere başvurmayın
Kilo boy olarak uygun olursaniz doktor receteliyor bu ilaci ve sgk karşılıyor. Cok guvenilir bir ilaç firmasina ait, yalnizca eczanelerde satiliyor.
Hanimefendi bunu internet sitelerinde satilan falanca marka çay, falanca marka hap zannettiği için açıkladım.Doktorun yazması, sgk nın karşılaması, sağlık bakanlığından onaylı olması, ilaç firmasının güvenilir olması, eczanelerde satılması vb gibi kriterler bir ürünü güvenli kılmıyor... Çünkü malesef ülkemizde bu konuda mevzuatlar fazla geniş ve birşeye onay verilmesi fazla kolay...
Olması gereken aslında, bu ürünün içerdiği etken madde ile ilgili yapılmış araştırmaları içeren ve etki gücü yüksek dergilerde yayınlaşmış bilimsel araştırmaların analiz edilmesiyle, sayıca yeteri kadar sistematik derleme ve metaanaliz oluşturulması sonucunda, eğer uluslararası kuruluşlar da bunu onaylarsa ve toplum sağlığına zararı olmadığı ve zayıflamak isteyen herkesin kullanabileceğine dair bir rapor veya rehber yayınlarlarsa o zaman güvenli oluyor.
Böyle bir yayın bulunmadığı gibi, Pubmed ve science direct gibi sağlık alanında kullanılan veri tabanlarında arattırdığınızda, aynı etken maddesine sahip ürünlerin, bir çok yan etkisi olduğuna dair araştırmalar görebilirsiniz.