Zayıflama Günlüğüm...

duyci

Guru
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2014
777
678
Merhaba :)
18 yaşındayım üniversiteyi yeni kazandım ve üniversitede çok fit görünmek istiyorum kilomdan dolayı çok rahatsız oluyorum.
Şu anda 63 kiloyum malesef boyum 1.55.
Boyum kısa olmasından dolayı baya sıkıntı çekiyorum.
Karatay diyetini takip ediyorum nedenini soracak olursanız,

Geçen sene 72 kiloydum ve çok kilolu olduğumu farkettim karatay diyetine başladım 2 ayda 72 kilodan 58 kiloya düştüm. Çok azimle diyeti devam ettirmiştim 2 ay boyunca, sonra üniversite sınavı maratonu başladı ve stresten sürekli yemeye başladım zaten hazır yemekler yemek zorunda kalıyordum ayrıca tatilde hiç dikkat etmedim kiloma ve 63 kiloya yükseldim

Dün ise büyük bir azimle diyete başladım, üniversiteye daha da zayıflamış olarak gitmek istiyorum.
Spor konusunda sıkıntı yaşamıyorum zaten önceden taekvandocuydum bıraktığım için kilo almaya başlamıştım vucudum spora alışık yani.
Gün gün ne yaptığımı ve ne kadar kilo verdiğimi yazacağım burda. :)

Ramazan bayramı sıralarında tartıldığımda 65 kiloydum.
Bu yazıyı yazarken 63 kiloydum.
07.08.2014 tarihinde 61 kiloyum
16.08.2014 tarihinde 59 kiloyum

Son düzenleme:
04.08.2014

Sabah Kahvaltısı

1 yumurta
Beyaz Peynir
Bol limonlu Yeşillik
Domates
Şekersiz Çay
Ceviz

Öğle yemeği

Güveçte piliç sote
Ayran

Akşam Yemeği
Yeşillik
Domates, peynir
Çay

Sonrasında biraz acıktığım için ceviz yedim, sonra evde güveç pişiyordu az bir şeycik tadına baktım 2 kaşık kadar şimdilik diyette dikkat etmediğim kısımlar bunlar

Spor adına, 6 saatlik bir alışveriş yaptık üniversite için gez gez yoruldum ve gün içinde bu kadar yürüyüş yaptım.

Bu yazıyı yazarken kilom, 63

Sabah Kahvaltısı
1 yumurta
Beyaz Peynir
Domates
Yeşillik
Yeşil Çay
Ceviz

Öğle Yemeği

Dışarda yemek zorunda kaldığım için bunları yedim kızarmış tavuk yemekten dolay rahatsızım ama başka seçeneğim yoktu.
Domates Çorbası
Çıtır Kızarmış Tavuk ve Çıtır Peynir

Atıştırmalık
Aradan 2-3 saat geçtikten sonra canım aşırı tatlı istedi bu isteğimi bastırmak için,
1 kase yoğurt ve ceviz yedim.

Devam edecek.

Sabah Kahvaltısı
[/B]1 yumurta
Beyaz Peynir
Domates
Yeşillik
Yeşil Çay
Ceviz

Öğle Yemeği

Dışarda yemek zorunda kaldığım için bunları yedim kızarmış tavuk yemekten dolay rahatsızım ama başka seçeneğim yoktu.
Domates Çorbası
Çıtır Kızarmış Tavuk ve Çıtır Peynir

Atıştırmalık
Aradan 2-3 saat geçtikten sonra canım aşırı tatlı istedi bu isteğimi bastırmak için,
1 kase yoğurt ve ceviz yedim.

Akşam Yemeği
Patlıcanlı etli güveç
yoğurt

Spor olarak, 40 dk yürüyüş, 15dk spor

3 gündür bu diyeti yapıyorum ilk 2 gün canım çok aşırı tatlı çekmesine rağmen meyve ve süt de dahil olmak üzere hiç bir şekilde içerisinde şeker içeren gıda tüketmedim. 3. gün canım hiç tatlı çekmedi

Bugünkü sabah kahvaltımı saat 13:00 da yapmak zorunda kaldım geç uyanmam sebebiyle. :)

2 adet haşlanmış yumurta.
Beyaz Peynir.
Semiz otlu ve marul limon+nar ekşisi
Domates salatalık
6 adet siyah zeytin.
1 tatlı kaşığı kadar ceviz.
Papatya Çayı

Bugün 2 öğün yemek yedim, akşam yemeğinin yarım saat öncesinde açlık hissetmeye başladığım için fındık ve ceviz yedim yemek pişene kadar.

Akşam yemeğinde,
Zeytin yağında kızartılmış (mısır unu yok) balık
Salata
2 yemek kaşığı kadar bulgur pilavı

Spor:
30 dk hızlı tempoda yürüyüş,
15 dk spor.

Bu arada bugün karatay diyeti kahvaltısından sonra yaklaşık 6 saat hiç açlık hissetmedim.
Canım tatlı çekmedi bugün

Benimde canım tatlı çekmese çok güzel olucak karşı koyamıyorum. Hergün bi yerden bi şekilde öğünlerime giriyo :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benimde canım tatlı çekmese çok güzel olucak karşı koyamıyorum. Hergün bi yerden bi şekilde öğünlerime giriyo :)

Ben de böyleyimdir ancak biraz iradeli davranın, canınız tatlı istediğinde bu isteği ayran,yoğurt,ceviz gibi şeylerde bastırın gerçekten bugün canım hiç tatlı çekmedi 3 gündür karbonhidrat ve şekere dahil hiç bir şey yemiyorum.

Haklısınız o kadar emek harcıyoruz boşa gitmemeli dayanmak lazım

Bugün sabah 8 de uyandım,
2 tane yumurtayı tavada tereyağ biraz da zeytin yağıyla pişirdim,
beyaz peynir
domates
yeşillik
şekersiz çay
1 avuç dolusu veya daha fazlası ceviz ve fındık.

Diyete uyarak gittiğim için 2 kilo verdiğimi farkettim 63 kilodan 61 e düştüm

Öğle yemeğim, saat 2.30 da yedim.

Kabak yemeği (içinde sadece kabak biber ve salça var zeytin yağlı)
sarımsaklı yoğurt
protein eksik kaldığı için 1 kase etli güveç yedim. Bugün aksama bir şey yemeyi düşünmüyorum bunlar beni tok tutar.
Birazdan da yeşil çayımı içeceğimm..

Takipteyim, cok iyi gidiyosun :) yakinda 58e inersinn

Akşam yemeğinde,
Aslında öğlen her vitamini proteini aldığım için akşam acıkmadım yine de gece acıkmamak için ceviz ve fındık yedim
şu anda yeşil çayımı içiyorum.
Birazdan yürüyüşe çıkacağım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…