Zayıflama Günlüğüm...

Bugun sabah bankada isim oldugundan kahvalti yapamadim yine,
Saat 11.30 da ogle yemegi, yogurtlu kabak yemegi domates.

Oglen sekersiz ice latte ictim
Aksam yemegi sebzeli tereyaglu firinda levrek
1 yemek kasigi bulgur pilavi

1 saat hizli tempo yuruyus
15 dk spor

14.08.2014
Saat 13.00 de pastirmali yumurta, peynir,domates ve sekersiz cay

Aksam yemegi saat 18.30 da.
Firinda zeytin yagli Sebzeli patlican 1 tam.
2 Domatesli ve aci biberli limonlu salata
2 kase cacik :)

15.09.2014
Sabah kahvaltisi
2 adet haslanmis yumurta
Peynir
Domates
Semizotu
Ceviz
Sekersiz cay

Merhaba canım takipteyim seni. Ben de sınava hazırlandım bu sene. Ben de su an diyetteyim 10 kilo verdim devam ediyorum darısı başına :)
Sınav noldu nereye yerleştin asıl bunu merak ettim :)

Selam canim memnun oldum 10 kilo supermiss ben de bugun 59 a dusmusum cok mutluyumm :) benimde su an 6 kilo oldu 55 e az kaldii :) ozelden cvp vereym nereyi kazandigima :)

Ben de dun aksam yemegimi yazmamisim onu farkettim yazayim
Yogurtlu corba
Salata
Ceviz

Dun dizimdeki agri sebebiyle yuruyuse cikamadim ama sporumu yaptim :)

merhaba cnm ben 18 yaşındayım bu yıl mezun oldum liseden. seni o kdr iyi anlıyorum ki. benimde hayalimdi. zayıf zayıf üni. kazanim gideyim yeni bavul yeni kıyafetler alayım.fit görüneyim. ama olmadı pdr istiyordum ben tutmayınca terch yapmadım bende. hayırlı uğurlu olsun kazanmışsın. umarım hızlıca kilo verir gidersin. başarılar diliyorum..

merhaba cnm ben 18 yaşındayım bu yıl mezun oldum liseden. seni o kdr iyi anlıyorum ki. benimde hayalimdi. zayıf zayıf üni. kazanim gideyim yeni bavul yeni kıyafetler alayım.fit görüneyim. ama olmadı pdr istiyordum ben tutmayınca terch yapmadım bende. hayırlı uğurlu olsun kazanmışsın. umarım hızlıca kilo verir gidersin. başarılar diliyorum..

Cok tesekkurler. Sana da basarilar dilerim umarim istedigin yeri kazanirsin

her gün uğrayamıyorum ama ara ara neler yediğimi ve diyete uyarak gittiğimi yazacağım,
19.08.2014
Saat 12.30-13.00 arası 2 küçük kase mercimek çorbası ceviz-fındık yedim.
Akşama acıkacağımı düşünmüyorum acıkırsam eğer ufak tefek cevz fındık yerim diye düşünüyorum.
Sabah egzersizleri tamam.
Fiziksel olarak baya bir incelme var özellikle karın bölgesinde.

Dün akşam yemeği, mercimek çorbası ve yeşil fasulyeydi
Dün 45 dk yürüyüş + spor tamam

20.08.2014
öğlen yeşil fasulye ve yanında domates biber.

Merhaba ben 15 yıldır obezim Zayıflamada sonsöz diye bir kitap aldım okudum ve zayıflmak adına öğrendiğim bildiğim herşeyin ne kadar boş olduğunu anladım diyet şişmanlatır diyor; evet haklı uyguladığımız sürece kilo veriyoruz ama bıraktığımızda verdiğimiz kiloları fazlasıyla geri alıyoruz spor zayıflama metodu değildir diyor evet oda uygulandığı sürece işe yarıyor düzensiz beslenmenin kilo aldırdığını öğrettiler bize bu zamana kadar ben düzenli beslenen bir tane bile zayıf insan tanımıyorum bu zamana kadar yiyecekleri hep sağlıklı ve sağlıksız diye ayırdık ama dünyada bugün fare yada böcek yiyip sağlıklı yaşayan insanlar var kısacası hanımlar deniz egece boş konuşmamış kendiside kilolu bir insamış ve kendi bulduğu teknikle 40 kilo vermiş.
ben yeni başladım kampına katıldım 3 hafta oldu 7 kilo verdim üstelik istediğimi yiyorum ama bedenimin ihtiyacı kadar yani bu dünyada herşey inançmış yiyecekler bile inançlarımıza göre hizmet ediyor bedenimize biri kilo almaktan korkuyor kilo alıyor diğeri ise umursamadan yiyor kilo almıyor
HANIMLAR İLGİ NEREDEYSE O BÜYÜYOR NEYİ İLGİSİZ BIRAKIRSAK YOK OLUYOR KİLOLARLA YADA YİYECEKLERLE İLGİLENMEYİN DENİZ EGECENİN DEDİĞİ GİBİ HAREKETLE İLGİLENİN HAREKET BEREKETTİR. deniz egeceyi araştırmanızı öneririm...

X