• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama arkadaşı arıyorum..Bizde başarı öykümüzü yazalım

Bu arada kızlar buraya çok giremiyorum fb varsa eger ordanda iletisime gevmeyi cok isteeim sizinle mesaj atin lütfen

samsung s3 tarafından gönderilmiştir.

Şaka gibi kilo aldım 89.1 iken 90.1 😭😭😭😭

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Şaka gibi kilo aldım 89.1 iken 90.1 😭😭😭😭

Caniim yemen ayni ise su kaybin olmamistir belki sıkma canini 2 kilo birden gider inşallah :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Caniim yemen ayni ise su kaybin olmamistir belki sıkma canini 2 kilo birden gider inşallah :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İnşallah canım :))

Ben bu ramazan regk derkn baya ara verdm hastayimda o yuzden cok katilamiyorm ama bitti sonunda pazartesi bir program olsturcam ve buna uyark sporumu yapicam yemegimi yicem suan 69.30 gram bakalm ne olcak

Sizi seviyorum kızlar :*

Eklentiler

• $1406115523085.jpg
    $1406115523085.jpg
    35,5 KB · Görüntüleme: 66
Kızlaar ben de geldim.. Ama keyfiye kilo benimki:16: 170 boy 58 kiloyum 50 kilo olmak istiyorum. Koşu bandında 5.5 ve 5.8 aralığında tempolu yürüyorum. Lakin şu an regl günlerimde olduğumdan ara vermiş bulunmaktayım.

Kızlaar ben de geldim.. Ama keyfiye kilo benimki:16: 170 boy 58 kiloyum 50 kilo olmak istiyorum. Koşu bandında 5.5 ve 5.8 aralığında tempolu yürüyorum. Lakin şu an regl günlerimde olduğumdan ara vermiş bulunmaktayım.

Bol sıvı tüket ve ödem söktürücü çaylar var onlardan iç :)

Bol sıvı tüket ve ödem söktürücü çaylar var onlardan iç :)

Her gün günde 1,5 litrelik iki şişe su içiyorum. 1,5 litre bir sabah 1,5 litre bir akşama doğru. Koşu bandında tempolu yürüyorum 5.5 ve 5.8 hızları arasında. Hangi çaylardan mesela canım?

Her gün günde 1,5 litrelik iki şişe su içiyorum. 1,5 litre bir sabah 1,5 litre bir akşama doğru. Koşu bandında tempolu yürüyorum 5.5 ve 5.8 hızları arasında. Hangi çaylardan mesela canım?

Mısır püskülü,papatya,rezene

1 papatya çayı
1 rezene çayı
1 limon suyu
İçebildiğin kadar su

Çayları demle limon suyunu ekle 4 saat demlensin
Bu da ödem söktürücü

Back