• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama arkadaşı arıyorum..Bizde başarı öykümüzü yazalım

Kizlaaarrrr benden ses cikmiyor amaa ben sizi takipteyim her an :)) hastaydim azicik ondan zayiflama islemimi azicik askiya almistim ama yinede diyette gibiydim yemem icmem hic degismedi bi sureden sonra insanin cani istemiyor yahuu güzel boyle velhasilkelam spor yapamiyordum ben ama artik sporada dakik bir sekilde baslamis bulunuyorummm devamiiniiida Allahdan diliyorum kizlar bide bol bool su tabiii

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlaaarrrr benden ses cikmiyor amaa ben sizi takipteyim her an :)) hastaydim azicik ondan zayiflama islemimi azicik askiya almistim ama yinede diyette gibiydim yemem icmem hic degismedi bi sureden sonra insanin cani istemiyor yahuu güzel boyle velhasilkelam spor yapamiyordum ben ama artik sporada dakik bir sekilde baslamis bulunuyorummm devamiiniiida Allahdan diliyorum kizlar bide bol bool su tabiii

Geçmiş olsun :( şimdi iyi misin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tedavi oluyorum canim agri sizi var ama dua edin insallahh

Aradığın arkadaş olmaya talibiiimmm.. bende herzaman tombik bir insan olmusumdur hani cok iri durmasamda arkadaslarin tombikcik diye sevdikleri biriyim. Ama artik bilhassa sağlık icin zayiflamak şart bana. 1.63 boyundaa 77 kiloyum. Hemen hemen 1 senedir 75-78 dolanir dururum ne düşer kilom bunlardan nede yükselir ama artik su 75i düşürmem laziiiimmmmm...

bende size yoldaş olabiirim çok sevinirim hatta süreki iletişimde oup birbirrimize destek verebiiriz :) 83 kioyum bende

Merhaba kızlar henüz buraya yeni katıldım.Ve kabul edeyim ki tek başına hic birsey yapmasını seven biri değilim.Bu yuzden bana destek olcak ona destek olabilcem birini arıyorum suan 73 kg yim ve boyum 1.55 cok fazla bir kilom var herkes kilomla ilgili eleştiri yapıyor ve bu hoş değil aslında kendimi bildim bileli kilolu bi insandim ama artik bu insana veda edip yeni bir başlangıç yapmak istiyorum sizi de davet ediyorum..Yardımcı oldugunuz icin simdiden Teşekkürler. .. :)

bende yodaş olmak çok isterim :)

Bu arada kızlar buraya çok giremiyorum fb varsa eger ordanda iletisime gevmeyi cok isteeim sizinle mesaj atin lütfen

samsung s3 tarafından gönderilmiştir.

Karatay kahvaltısı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back