- 12 Ocak 2016
- 199
- 183
- 18
- 40
- Konu Sahibi Cutemom007
-
- #1.021
Canım benim seni cookkk özledim birbirimize coookkk iyi gelmistikkk evet kontakta olalım telefonun netinde sorun oldu eski dostumBir iki günlük tatil kaçamağı ndan sonra bugün 800 gr arti dayım ama hemen toparlayacagim
Makbusum seninle yeniden diyetikomuza devam edelim eskiden olduğu gibi sen beni ben seni frenleyeyim ben de ileride hamile kalmayı istediğim icin kilo vermek peşindeyimBir iki günlük tatil kaçamağı ndan sonra bugün 800 gr arti dayım ama hemen toparlayacagim
Hoşgeldin canım nasılsın neler yaptın kız nerdesinCanım benim seni cookkk özledim birbirimize coookkk iyi gelmistikkk evet kontakta olalım telefonun netinde sorun oldu eski dostum
Tabiki yazarım canım ben hep buraladayim zaten 7. Takım dayım seni 8. Takımda görmüştüm devam etmiyor musunMakbusum seninle yeniden diyetikomuza devam edelim eskiden olduğu gibi sen beni ben seni frenleyeyim ben de ileride hamile kalmayı istediğim icin kilo vermek peşindeyim
Canım ben yazın evlendim tatlimm yeni evliyim esim dayilarimin kankasi öyle tanıştık esim mühendis olarak görev yapıyor mersinden taşınmak zorunda kaldimm sen ne yaptın seni ne çok ozlemisimmmHoşgeldin canım nasılsın neler yaptın kız nerdesin
Himmm hayır tatlimm yeni listeye girmeye çalışıyorum aslında senin takımında olmak isterdim ama bos var mi kiTabiki yazarım canım ben hep buraladayim zaten 7. Takım dayım seni 8. Takımda görmüştüm devam etmiyor musun
Canim takım baya kalabalık bizim listeye girmek.icin çok beklemen gerekir ordaHimmm hayır tatlimm yeni listeye girmeye çalışıyorum aslında senin takımında olmak isterdim ama bos var mi ki
Anladım tatlim ben o zaman 8 takıma yazarım zaten seninle burda diyetikoma yazarsam bile güzel de kaç kilosun bebisin kaç aylık şimdi hangi ildesinnCanim takım baya kalabalık bizim listeye girmek.icin çok beklemen gerekir orda
Biz hala urfaayiz canım eşim atandı urfaya benim de bebeğim oldu 9 aylık şimdi ben var ya bildiğin 79 kiloyu gördüm dogumdan sonra neyseki şimdi iyi 63 100 du en son su 15 tatil yüzünden biraz cozuttum ama inşallah dönüşte disiplin haftası değil ayı yapmam lazım sıfır kaçamakla duseriz inşallah en kısa zamanda tatlım şimdi hangi ildesinCanım ben yazın evlendim tatlimm yeni evliyim esim dayilarimin kankasi öyle tanıştık esim mühendis olarak görev yapıyor mersinden taşınmak zorunda kaldimm sen ne yaptın seni ne çok ozlemisimmm
Canım doğumdan sonra o kiloyu gormen çok normal t atlimmm çok iyi vermissin ben de 68 lere ciktim evlenince eşimle yeni evlilikten mi yedik içtik gezdik suan tatilden döndüm dün sabah ac karinla tartilip yazayım çok iyi vermissin bitanem zayıf bir annesin d iyetisyene gittin mi 63 düşerken ben nigdedeyim hic sevmedim gitmenin yolunu arıyoruz tatlimmmBiz hala urfaayiz canım eşim atandı urfaya benim de bebeğim oldu 9 aylık şimdi ben var ya bildiğin 79 kiloyu gördüm dogumdan sonra neyseki şimdi iyi 63 100 du en son su 15 tatil yüzünden biraz cozuttum ama inşallah dönüşte disiplin haftası değil ayı yapmam lazım sıfır kaçamakla duseriz inşallah en kısa zamanda tatlım şimdi hangi ildesin
Himmm esin ne iş yapıyor olsun kuzum veririz birlikte gittim diyetisyene dönüşte kontrole gideceğim işte sen gidiyon mu tatlımCanım doğumdan sonra o kiloyu gormen çok normal t atlimmm çok iyi vermissin ben de 68 lere ciktim evlenince eşimle yeni evlilikten mi yedik içtik gezdik suan tatilden döndüm dün sabah ac karinla tartilip yazayım çok iyi vermissin bitanem zayıf bir annesin d iyetisyene gittin mi 63 düşerken ben nigdedeyim hic sevmedim gitmenin yolunu arıyoruz tatlimmm
Çok sağol canım bebekle birlikte her şey yoluna girdi çok şükür eşim atandı benim okulum değişti çok mutsuzdum önceki okulda şimdi iyiyim çok şükür bende bu sene il dışı istemeyi düşünüyorum bakalım nerelere açılırBu arada esin atanmış cokkk sevindimm o dönem yaşadığın strese hatırlıyorum aileniz adına çok sevindimmm
Esim belediyede mühendis tatlimm kadrolu ama belediyelerde bizim gibi tayin durumları yokk ancak başka belediyeye nakilll bakalım değerlendiriyoruz inşallah gidebilirizzzHimmm esin ne iş yapıyor olsun kuzum veririz birlikte gittim diyetisyene dönüşte kontrole gideceğim işte sen gidiyon mu tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?