- 28 Ocak 2013
- 8.597
- 18.710
- 448
- 33
- Konu Sahibi Cutemom007
-
Merhaba Makbulebugün tartıldım aslında çarşamba günü 64.1 görmüştüm bugün 64.5 olur böyle dalgalanmalar deyip moralimizi bozmuyoruz sonuçta bir hafatada 1100 gr hiç fena değil bugün dediğim gibi yeni listeye başlafım bakalım nasıl olacak
bu aralar çok miskinim bişi yapasım yok sürekli yorgunum bi türlü anlayamadım sebebini ama buna dur demek lazım evimin işi spor hepsi aksıyor o zaman da strese giriyorum gerek yok di mi ama o zaman bu haftanın adını silkelenme haftası koyuyorum
merhaba sevgili lily hoş geldin günlüğüme bi ara bende de vardı demr eksikliği önerin için çok tşk ederim bende gidip bi yaptırayım kan testlerimiMerhaba Makbule
Başlıkta Taylan Kümeli'nin kitabını okuduğunu öğrenince ilk mesajına baktım son 2 sayfanı da okudum maşallah güzel ilerliyorsun
Yorgunluğun varmış görünce yazayım dedim, bende de Mart'tan beri var kendime kızıyorum iyice uyuşuk oldun diye ama meğer kan değerlerim düşükmüş hatta dr.a sordum önceden de kansızlığım vardı bu kadar yorgunluk yapar mı diye sormuştum yapar demişti bir baktır istersen
Bir de aklıma takıldı, diyetisyeni neden bıraktın?
merhaba canım günlüğüme hoşgeldin bende karatay yaptım iyi de kilo verdim zamanında ama dediğin gibi karbonhidrat almadğım zaman bende hem mutsuz oluyorum hem de yorgun oluyorum geçen sene atanmıştım canım branşım rehberlik sende neyden yoruluyorsun ki dediğini duyar gibiyim ama okulumu hiç sevmiyorum ilkokuldayım ve çocuklara ulaşmakta çok zorluk yaşıyorum urfada bi kenar mahalledeyim ve veliler müthiş ilgisiz ve cahil sonuç olarak tükenmişlikcanım merhaba.
topiğin hayırlı olsun.
sanırım yeni atandın. branşın neydi?
karatay topiğinden hatırlıyorum bende seni.Karatay kilo vermek için iyiydi bence ama koruma dönemiğnde zorluyor. bende karbonhidratsız mutsuz olduğumu öğrenmiş oldum; Karatay sayesinde.
her vücudun şifresi farklı bence de...
aldığın kararların hepsinin altına imza atıyorum.
benim 2 çocuğum var, eşimde evde çalışıyor. dağınıklığım asla bitmiyor. okuldan eve gelince yğılıp kalıyorum ama dağınıklık sinirlerimi bozuyor. eve girdiğimde evim düzenli, derli topluysa benden mutlusu olmaz.....
okul başladı bende sporu boşladım. sadece Tibet yogası yapıyorum.
benimde herşeye yetişmek için bir an once kendime günlük progam hazırlamam lazım.
düzenli spor yapınca kesinlikle daha mutlu hissediyorum...
şimdi sporum geceye kalıyor, hem spordan metebolizma canlanıyor, hemde ben duş alınca çok dinçleşiyorum, uyku saatim 2 saat ileri kayıyor. Uykumu alamayınca sabah erken kalkmak ölüm gibi geliyor.
eğitimde de, günlük yaşamda da plansız programsız hiç bir şey olmuyor...
benim branşım okulöncesi.ilk atandığım sene bende tek öğretmendim. en kötü zümre bile zümresizlikten iyidir bence.şimdi 4 kişiyiz.
eşinle uyumlu olman super olmuş . senin için her şey daha kolay olacak.
benim eşim spor yaparken çocukları ihmal edersem küplere biniyor. Ve sürekli evde çalışan bir insan . ben spor için çocuklar uyuduktan sonar fırsat buluyordum ama artık okullar başladı, ben çocuklardan once uyurum :))))
sonuçta herkesin birsürü bahanesi var. bahane üettiğimiz kadar, çözüm bulmaya çalışsaydık, şimdiye kadar çoktan düzenimizi oturtmuştuk.benim için böyle en azından.
neyse sana kolaylıklar diliyorum. umarım sağlıklı bir şekilde, istediğin bedene kavuşursun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?