günaydın diyetikom yarın demişim ama bi kaç gün geçmiş neyse tatilim bitti sonunda tatilde diyet yapmak çok zor yaa olmuyor bi türlü sanırım korumaya çalışmak en doğrusu neyse bu sabah başladım diyetime taylan kümelinin lezzetin inanılmaz hafifliği isimli kitabını aldım ve başladım. bugünki menüyü hemen paylaşayım
günaydın günaydın günaydın güzel hafta sonlarrı olsun herkese
bugünki listemi yazayım hemen
sabah uyanınca : 3 bardak suyun içine 2 poşet yeşil çay 2 poşet ıhlamur 1 poşet rezene 1 poşet form çay ilave ettikten sonra 5 dk demleyip içine bir kaç dilim elma ve kabuk tarçın ilave edip gün boyu için.
Ben içtim bunu kahvaltı: 1 probiyotik yoğurt 1 diyet bisküvi salatalık
bunu da yedim ara: sınırsız salatalık
öğlen: 2 kivi 1 dilm ananas 1 salatalık yarım havuç 1 adet probiyotik yoğurt 1 çay kaşığı tarçın ve 1 çay kaşığı toz zencefil blendırdan geçirerek tüketin.
ara: 2 kivi 1 ceviz
ara:1 elmayla şeker ilave etmeden hazırladığınız kompostodan bir kase için.
akşam: 1 adet kepekli lavaş 30 gr hellim ya da keçi peyniri domates salatalık 1 çay bardağı lıght kefir
ara: 1 kase karadut bir çay bardağı kefir
biraz zorlayıcı görünüyor değil mi ama ayda 6 kilo verdiriyormuş listeler de sürekli değişiyor bakalım dayanabildiğim yere kadar
eve daha dün geldim diyetikom dip köşe temizlikle meşguldüm hala bitmedi ama bugün sadece camlar kaldı perdelerle pazara da gidilecek tabi ütü de var