Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

kızlar günlük düzenim bu şekilde olcak eskisi gibi
şuan form çayımı içiyorum bir kişiyi listeye ekleyip çıkcam
evimi derleyip toparlayıp
kahvaltı saatim gelcek oğlumla kahvaltımı yapıp
tekrar gircem siteyee
11- 12 arası oğlumuuyutup
onunyemeğini hazırlıcam
tekrar siteye gircem
oğlum kalkcam onu yedircem
sonra spora çıkcam 1 saat sonra yeşil çay eşliğinde tekrar siteye gircem
saat 4 akşam yemeğine girişem bugünkü menü kolayo yüzden geç yapcam yemeği
saat 6kadaryine sitede olcam

ben kuralcı biriyim hergün kafamda böyle düzüenler yaparımm (yani manyak biriyim)

evet hanımlar gamze-20 arkadaşıda ekledim eklemediğim varmı bilmiyorumm ben şimdi çıkıyorum

çıkmadan tekrar tekrar söylüyorum bıkmadann
sayfa herkeze açıkyorum yapabilir destek yardım fikir paylaşabilirsiniz ama TABLOYA İSMİNİ yazdıran arkadaşlarda tek itediğim düzenli girmeleri yani bir önceki günün yeme listesni vermeleri cumaları mutlaka tartı bildirmeleri arada sohbetlere katılmaları yani kendilerni unutturmamalı öyle tüm gün değil sadee bunları istiyorumm hepinizi öpüyorum evimi toparlamaya gidiyorum

ohhtüm işim bitti çokşükür oğluşuma kahvaltıda yaptırdımm

evet kızlarr az çok gelenler belli oluyorr tanışalımmı birbirizimi dah yakından tanıyalım ben içtenn sammi bir sohbet hayal ediyorum belli bir süre sonra örneğin işte ayşe nasıl aa fatma gelmedi daha birşeymi varr demek istiyorum hattaa birbirmiz iyice tanıyıp benimsedikten sonraa çekiliş yaparız hediye yollarızz ben 2010 gaziran annelerindeydim ve çok güzel dostluklar kurduk 2011girerken çekilşi yapmıştıkk çok güzledii inş sizlerlede iyi dokstluklar kurarızz

neyse benmi adım duygu mayıs 84 doğumluyum oğlum var 19 aylık adı kuzey izmirde yaşıyorum muhabeciyim normalde ama bebiş olunca işi bıraktım şimdilik evdeyim tüm günmü evdegeçiyorr böyle işte hanımlar

günaydın kızlar bende dün istediğim gibi yapamadım diyetimi akşam yine tabi bozdum bu arada lahana çorbamı yapamadım yine sebzeler çürümezse bu akşam nasipse diyorum...

dün sabah 2 ince dilim ekmek içinde üçgen peynirle tost..

ara öğün yok arada 7-8 bardak normal çay 1 bardak su 200ml

öğlen bir tabak ıspanak yemeği, 2 dilim kepekli ekmek,küçük tabak salata,bir kase yoğurt

arada 1 portakal,2ince dilim ekmek ve üçgen peynirli tost..

7-8 bardak çay,1 türk kahvesi,1 un kurabiyesi,500ml su

akşam: kıymalı yumurta birtabak+4 dilim ekmek , salata

arada 3-4 mandalin,1 portakal,1 dilim ıslak kek ,2 adet haribo şeker

not: gün boyu içtiğim çay ve kahvelerde şeker yok ama yatmadan kek ve haribodan aldım bol şekeri Allahım affetsin..

bugün sabah 2 dilim masum tost ekmeğimi hazırladımki tam, ofise bir geldim elemanın biri evden bazlama getirmiş tereyağlı kaşarlı valla bir poğaçadan biraz büyük yedim... şimdilik bukadar...

hımm diceksinn sen önce kendine bak ama benmiki seninkinin yanında masum kalır canımm biliyorum zor ama şu hamur işi ve tatlı şeylri hayatından çıkar bak benim evde sıpa olduğu için evde abur cumur çok tur hele şu hoşbeşe bayıılyorum almıyorum bilerek ama yemiyorum ilk günlerde yerdim sonra azalttım şimdi dilimi değdirip kokluyorumm :)))) hele zayıflayım herşey yicem

ben inanıyorum düzelcekk

valla inşallah ya öyle bişeyki ben özellikle almıyorum ama bu tarz şeyleri getirip burnuma burnuma sokuyorlar...kurabiyeyi müşterimiz getirmiş ofis ortamı bir tabak geliyo ayıp olmasın diye aldım bitane,ıslak kekte hediye valla yengem yapmış üst katımda banada getirdi,şekerleri deyince oda eşimin alışkanlığı ben lahana çorbası hayal ederken şu yediklerime bakın aman allahım...normalde iradeli ve çok sabırlıyım ama yeme konusunda iradem ve sabrım kayboluyolar...

gunaydın kızlar menum 2 dılım kepek
1 yumurta
bolca domates
peynır kk...

buarada hedefım 60 duyfercım.. cogalmısız ya ıyı valla....

işte asıl nefis orda başlıyorr haa illede yemek istersen bir ısırıkta senin nefsini körertirr kendni lahana diyede kasmaa bence az yağlı tuzsuz herşeyi ye tabi porsyonunuküçült

günaydın..

bugün işyerine giremedim ben de oda arkadaşımda anahtarı unutmuşuz.. o gidip evden aldı geldi şimdi anca yazıyorum..

baştan kendimle ilgili şunu söyliyim benim mesaim pazartesi-cuma sabah 8 akşam 4.. bu zaman dilimi dışında paylaşım yapamıyorum. şimdi de dünü anlatayım..

10.01.2012

sabah:
iki dilim ekmek
peynir
domates
maydonoz

ara:
330 ml kola (dün itibariyle kolayı bıraktım)

öğlen:
1,5 lahmacun
200 ml ayran
salata

ara:
şekerli türk kahvesi

akşam:
yarım kase tarhana çorbası
2 orta boy parça tavuk göğsü (yağzır ızgara)
salata
iki kaşık yoğurt
bir ince dilim ekmek
2 yemek kaşığı bulgur pilavı
1,5 bardak kola

ara:
2 tane şekerli çay

dün egzersiz yapmadım misafir vardı. bugün başladım.

bu listeye bakarsak ciddi bir şeker ve kola sorunsalımız var :26:

şimdi biraz iş yapayım dönünce menülerinizi incelicem.. okudum ama çok bakamadım.bugün tartılmaya çalışıcam bakalım bi eczane bulursam hasarsız

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar benim birde bi önerim var ne dersiniz şimdi dünkü tüm gün ne yediğimzi yazıyoruz ya internette kalori hesaplıyıcısı var ortalama üç aşa beş yukarı tüm gün çok kalori almışsınız hesaplasak mesel şunu bunuyedik diye tüm yazdıığmızda en alta toplamda ortalam şu kadar kalori almıışm diye yazsanızzz süper olmazmıı

birde egzersiz yapıyorsunuz dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…