- Konu Sahibi Betul_20162010
-
hoşgeldin canım ,ne diyeti yaptığın sorun değil önemli olan tecrubelerni azmini kararlılığını bizimle paylaşman burda birlik olmak için toplanıyoruz bende kendi çapımda diyet yapıyorum ,
sana birşey diyeyimmi benim en çok zoruma giden minik oğlumla doğru düzgün resimim yok çünbkü kilo okadar çirkin gösteriyorki oğlumun en güzel zamanlarında resimlerde yokum( 50:
sağ ol cnm hepimize hayırlı olsun hepimizin sayfası sınırlama yok herkez gelebilir hatta cnm bende ciddi diyetyspmıyorum bebeğimi emziriyorum çünkü son 4 dişide çıksın öyle bıraktırcam memeyi neyse kilo belli bir yerde kalır sonra tekrar devam eder sen yılma bak kg larımızda yakın ikimizin bebeği var yaa kadar dikkat edelimmm inş sende bende önce 6 lı rakamları sonra istedğimiz kg ulaşırız
sende diyetisyenin sana öneridiği bilgileri bizimle paylaşırsan sevinirim ama spor şart cnmya en azında hafif birşeyler yap kalori yakmak şart tabi sağlık sorunun yoksa
hoşgeldin cnm öncelikle spor olayına geleyim bende ilk zamanlarda yeni alet almanın sevinciyle devasmölıyaptım sonra onu bunu mazeret ettim boşverdim ama spoersuz olmuyor tekrar alıştım adapte olmaya başladım genelde tv seyrederken yapıyorum artık ekmek su gibi alışkanlık hale geldi yapmadımmı kendmi kötü hissediyorum .canım ben gerçekçiyim sana tesselli vermicem daha genç kızsın evlendinmi mutlaka kg alcanhele doğumyapınca ister istemez yine alcan oyüzden ver kg geçrekten kg vermek zor çünkü bizim tecrubelerimizde sana ders olsun dikkat et metobolizmanı devamlı hareketli tut
Merhaba,canın tatlı çektiğinde agzına eti formların yulaflı bisküvilerinden atsan..Biraz olsa bastırır..Gel beraber başaralım ne dersin? Tatlı yemeden bugünü geçirebilirsinHa gayret canım hadiii
Ah ah canım yaramı deşme vicdanmı yorgunlukmu hangisini anlatsam..Çok özlüyorum bebeğimi..Eve gidincede yoruluyorum hep peşindeyim...Uyuyana kadar...O uyuyunca bende sızıyorum..Hafta sonu ev işi yemekler bebek derken nasıl geçiyor anlamıyorum..Su içmediğimi akşam olunca anlıyorum...Bu diyete başladığımdan beri evde devamlı mutfakta buluyorum kendimi hafta içinin sebzelerini yapıyorum..Bebeğime çorbalar hazırlıyorum organik:)))Önceleri evde yemek yoksa hemen aparatif şeyler hazırlardım şimdi öyle değil...Akşama ıspanak var..Yarın akşama mesela domatesli tavuk yaptım gögüs kuşbaşılık öglene pırasa işyerime getiriyorum..tuzsuz ama yaglı..
evet hanımlarr şimdi planım şu her cuma tartı günmüz olsun ve az önce arkadaşımızın yazdığı gibi bir önceki menüyü paylaşalım daha fikri olan
şimdi şu ana kadar yarın itibaran uygulayaağımız şeyler şunlarr devamlı kATILMAKSİTEYENLER İÇİN SÖYLÜYORUM BUNLARI ARADA KATILMAKSİTEYENLER BİZE HER ZAMN YAZABİLİRR O AYRI DEVAMLI KTILAKLA İÇİN YAPMASI GEREKENLER bir önceki beslenmen tarzınızı yazıyorsunuzz hatta şöye yapavağım ilerleyen günlerde şimdi bir haftadadevamlı gelenler belli olurr kaynaşırızz alfabetik ıraya alcaz mesela diyelim gruptaki ilk alfebe harbi benim ben obir öneki gün ne yediğimi yazcam hemen beni tartışcaz ne yanlış ne doğru olduğunu yazaksınız acı eleştircez iyiliğimiz için lütfen herkez gerçekçi olsunn bu ilk fikrimm bu sayfa hepimizin fikrmi beğenmeyeelner açık yüreklliekle söyleye bilir
ikinisi her cuma tartı günümizz herkez tartılıp söylücek
Hoş buldukk canımm
Ah bilmezmiyim o duyguyu benn
bende ayıfkenn her resme atlarkenn şimdii uzak duruyorumm makineden,yazın ankaraya anıtkabire gittikk eşim resim çekmek istedikçee ben hep kaçtımm amaa haberim olmadan çekmişş,,resimlerii gördümde doğumdan sonrakiii korkunçtuu
ama yinede çekill çünküü ilerde çok güzel hatira oluyorrr resimlerr
en azından zayıflayınca gururla bakarsınn
Benimde var bebeğimm 1 yaşında ve bende emziriyorumm canımmm ,benimki gece çok emiyorrr ama saten artık yemekte yediği içinn rahatımm
ben isveç diyeti yapacağım demiştimm ilk sayfada bugünn harika yaptım bozmadan
kaç gündür başlayıp bozuyordumm
ama sizler hırslanmamı sağladınız
çok haklisin bende onu dü$ünüyorum, zaten kilolu olarak gelinlik bile giymek istemem, o yüzden mutlaka daha fazla almadan vermeliyim 10 kiloyu, benide araniza alsaniz? beni sürekli motive edecek birilerine ihtiyacim var, diger topiklerede yaziyorum ama kimseler ugramiyor bende diyetten zaten biktim hemen birakmak istiyorum
ya canim Allah razi olsun, beni araniza alsanizda bende genç ya$imda istedigimi giysemkimselerde gözüm kalmasa?
bisküviyi, reçeli, bali, tarçini, yogurdu, kuru meyveleri, hepsini denedim ama kek ve çikolatanin yerini tutmadi, o kadar $ey yedikten sonra mecbur çikolatada yiyorum sigara gibi bir$ey resmen bagimliyim, bugün iyi gittim ama ikindide, kom$u kek ve baklava getirdi biraz yedim
süper birşey bencee
Ben daha önce zayıflarkenn diyet yarışmasındaydımm 9ncu gurupta,2007 yılında katılmıştımm yarışmaya ve çok güzel verdim ordada cumaları tartılırdıkk maa yarışma benii kasıyorr veremince stres oluyorumm yada yazmayınca uyarı alıyorsunn amaa burda sıkılmadann başaracağız hep birlikte
Amaa benii çokk acı eleştirebilirsinizzz çünkü ben isveç diyetine başladımm ve sabah sadece aç karına türk kahvesi var 13 günlük bir diyet bu,beni eleştirmeyin amaa,hergün yazarım yediklerimii vallaha sizi bulmuşkenn geri kaybetmek istemiyorumm çünküü desteğe çok ihtiyacım var
Mesela bende yazayım sabahtan beri yediklerimii diyette bunlar vardı
Sabah kahve
arada bol su
öğlen 2 haşlanmış yumurta ,1 domates ve haşlanmış ıspanak
arada bol su
akşam 1 adet baget haşlanmı ve yeşil salata bunu yedimm
13 gün boyunca ağzıma ekmek girmeyecek yapabilirsem
daha önce yaptığımda 13 günde 6 kilo vermiştimm
benn buraya tam uyarda diyetime yediklerimide yazarsamm verip vermediğimii hep birlikte görmüş oluruzz
öğlen: sebze yemekleri daha ağırlıklı. salata.. nar ekşili olması sağlık açısından daha iyi olur ..
ara : yeşil çay 1 yeşil elma
akşam : salata (lor peynirli olabilir az tonbalıklı olabilir doyurucu olsun ama az kalorili olmasına dikkat edin ) 1 elma
yatmadan önce yeşil çay bir bardak ılık su
(akşam yemeğinde fazla kaçırdıysanız yemeği mate çayı tavsiyemdir. yağ emilimizi azaltıyor çünkü )
günde 2-3 litre su
sabah 2 dilim ekmek onu yazmayı unutmuşum arkadaşlar elma diyetini duymuşsunuzdur haftada 5-6 kilo verdiren kahvaltıdan sonra elmadan başka bişey yenmiyormuş ben çok sağlıksız bulduğum için ara öğünlere ve akşam yemeğine koydum hem cildi güzelleştirir hemde çok sağlıklı bi meyve.
. ama ek besinlerede ihtiyacımız var... bu arada ben menüme beyaz et koymadım isteyenler günlük 100 gramı geçmeyecek şekilde yağsız yiyebilirler.
Birde yeşil çayı acı bulup içemeyenler için bi kaç damla limon ve bir dal kabuk tarçın iyi oluyor üstelik muhteşem kokuyor ayrıca kabuk tarçını bi seferlik kullanmıyorum ben içince fincandan çıkarıp bi kenara koyuyorum gün içinde 4-5 defa kullanıyorum bitki çaylarımda israf olmuyor hemde.. :))
kabuk tarcını 20 gün içip 20 gün ara vermek lazımmış vücudun bağışıklık yapmaması içbende tatlı krizlerimi engllesin diye günde bir fincan içiyorum
bende sabah tartılınca bildireceğimm kilomu ve herzaman burda olacağım inşallahevet arkadaşlarrrrrrrrr tabloyu mutlaka kontrol edin eksik yada yanlış yazdıysam diyee
arkadaşlar sizden istediklerimm
tabloya giren arkadaşlar bir öncekigünün tüm gün ne yediniz ne kdar ne egzersiz yaptınızz bunları paylaşmanızz
günlük uğramaya çalışın
umaları mutlaka gwlin mazereti olmayanlr 2 hafta üst üste tartı bilgisini güncelemezse kusura bkamayın listeden çıkar normal yoruma yaparsınız o ayrıı
ben başka birşey istemiyorum disiplin en önem verdiğim konu çünkü ben ç5 yaşındabebeğime ahmen sizini çin burdayım birlikte amacımıza ulaşalım diyee sizdende o özveriyi istiyorumm tüm gününüzü değil yanlış anlamayınnmüsahit oldukçaa
akşam olduğu için karkagaşa olur atladığım olur özelden mesaj atın bilgilernizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?