Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

Hoş buldukk canımm
Ah bilmezmiyim o duyguyu benn
bende ayıfkenn her resme atlarkenn şimdii uzak duruyorumm makineden,yazın ankaraya anıtkabire gittikk eşim resim çekmek istedikçee ben hep kaçtımm amaa haberim olmadan çekmişş,,resimlerii gördümde doğumdan sonrakiii korkunçtuu
ama yinede çekill çünküü ilerde çok güzel hatira oluyorrr resimlerr
en azından zayıflayınca gururla bakarsınn

Benimde var bebeğimm 1 yaşında ve bende emziriyorumm canımmm ,benimki gece çok emiyorrr ama saten artık yemekte yediği içinn rahatımm
ben isveç diyeti yapacağım demiştimm ilk sayfada bugünn harika yaptım bozmadan
kaç gündür başlayıp bozuyordumm
ama sizler hırslanmamı sağladınız

çok haklisin bende onu dü$ünüyorum, zaten kilolu olarak gelinlik bile giymek istemem, o yüzden mutlaka daha fazla almadan vermeliyim 10 kiloyu, benide araniza alsaniz? beni sürekli motive edecek birilerine ihtiyacim var, diger topiklerede yaziyorum ama kimseler ugramiyor bende diyetten zaten biktim hemen birakmak istiyorum

Merhaba,canın tatlı çektiğinde agzına eti formların yulaflı bisküvilerinden atsan..Biraz olsa bastırır..Gel beraber başaralım ne dersin? Tatlı yemeden bugünü geçirebilirsin Ha gayret canım hadiii

ya canim Allah razi olsun, beni araniza alsanizda bende genç ya$imda istedigimi giysem kimselerde gözüm kalmasa?
bisküviyi, reçeli, bali, tarçini, yogurdu, kuru meyveleri, hepsini denedim ama kek ve çikolatanin yerini tutmadi, o kadar $ey yedikten sonra mecbur çikolatada yiyorum sigara gibi bir$ey resmen bagimliyim, bugün iyi gittim ama ikindide, kom$u kek ve baklava getirdi biraz yedim

Hafta sonu 1 haftalık yemöeğinizimii ayrlıyorsunuz nasıl yapıyorsunuz aslında iyii fikirr ama tadında değişiklik olmuyormu birkaç gün önceden hazırlayıncaaa

evet hanımlarr şimdi planım şu her cuma tartı günmüz olsun ve az önce arkadaşımızın yazdığı gibi bir önceki menüyü paylaşalım daha fikri olan

süper birşey bencee
Ben daha önce zayıflarkenn diyet yarışmasındaydımm 9ncu gurupta,2007 yılında katılmıştımm yarışmaya ve çok güzel verdim ordada cumaları tartılırdıkk maa yarışma benii kasıyorr veremince stres oluyorumm yada yazmayınca uyarı alıyorsunn amaa burda sıkılmadann başaracağız hep birlikte

Amaa benii çokk acı eleştirebilirsinizzz çünkü ben isveç diyetine başladımm ve sabah sadece aç karına türk kahvesi var 13 günlük bir diyet bu,beni eleştirmeyin amaa,hergün yazarım yediklerimii vallaha sizi bulmuşkenn geri kaybetmek istemiyorumm çünküü desteğe çok ihtiyacım var

Mesela bende yazayım sabahtan beri yediklerimii diyette bunlar vardı

Sabah kahve
arada bol su
öğlen 2 haşlanmış yumurta ,1 domates ve haşlanmış ıspanak
arada bol su
akşam 1 adet baget haşlanmı ve yeşil salata bunu yedimm
13 gün boyunca ağzıma ekmek girmeyecek yapabilirsem
daha önce yaptığımda 13 günde 6 kilo vermiştimm
benn buraya tam uyarda diyetime yediklerimide yazarsamm verip vermediğimii hep birlikte görmüş oluruzz

dimi ama haklısın

allah bağışlasın bebiişin aman emzirmeye devam et dişlerde özwellikle çokişe yarıyorr diş sansında bizim son 4 diş kaldı bi bitsin bende kescem memeden

bende ilk günlerde topiklerde gezdim ama istedğim şey istikrar o yüzden kendi sayfmı kurdum tekrar hoşgeldin
bilmem işe yararmı baş parmağın kadar muz kes kakolya ban ye çikolata isteğini körertcek unutma istediğ.n diyeti yap şekeri kesmezsen kilo veremezsin versen bile yağ değil ödem su atarsınn elbet çikolata yicen ama arada kaçmak niyetnie onunda acısını sporla yakcan

tabi kasmak yok tek sitediğim güncek şeylerniz bildirmeniz o kadar illede bütün gün burda yazmanız değil

canım sen böyle mutluysan ne mutlu ama ben böy birşeye bağlı kalmayı sevmiyorum diyet yaparkende keyifli olmalıyım senin bu diyet bana ölüm gibi gelir bence yağış ekeri kesip sık ama az yiyiyp sporuyapınca kasmadan kilo veriyorsunn

merhaba arkadaşlar ben hem kadınlarkulubunde hem bu konuda yeniyim. bende aranıza katılmak istiyorum.. henüz 21 yaşındayım be ergenlik dönemimden beri ara ara kilo aldım verdim boyum 160 ve bundan 2 sene öncesinde 62 kiloyu gördüğümde hemen kendimi spor merkezine atmıştım. sporla 56 kilo oldum. spor u bıraktıktan 3 ay sonra bi bakmışım 66 kiloyum sonra tabi ardından bunalım kilolarla baş edememe iyice saldım 72 oldum sonunda... ve artık kendi psikolojim ve sağlığım için erken yaşta vermem gerektiğini düşündüm bir haftadır dikkat ediyorum yeşil çay içiyorum.. cuma günü sizinle bende tartılıcam inş güzel şeyler başarırız hep beraber...

LaViNya07
Boy 1.60
Geçen hafta 72
Bu hafta 72
Bu hafta giden kilo 0
Hedef 55
Toplam 0

duyfer teşekkür ederim listeye eklemişsin beni,bol paylaşımlı bi topik olması dileğiyle....

tamam duyfer, benide kontrol edin :) yava$ yava$ birakirim $ekeri, ama öyle birden kesemem, nasil sigarayi birden birakamiyorsak bende $ekeri birakamam, yediklerimi yazacagim, ve farkedeceksinizki az yiyorum ama nerdeyse hep karbonhidrat....

boy 161
ba$langiç 69 kilo
$imdiki 68 kilo
hedef 58

yediklerim

ögle (sabah yok çünkü çok geç kalktim)
2 kk peynir
1 domates
1 ka$ik makarna

ara :
3 tane hurma
1 dilim kek
1 avuç kelogs

ak$am :
yarim tavuk budundan daha az
1 kase yagsiz çorba
1 ka$ik melemen

ara :
biraz müsli ve biraz kelogs
1-2 çatal kremasiz kabak tatlisi
1 tane $ekerleme

görüldügü gibi hep karbonhidrat, yarin daha dikkatli olacagim in$allah

sabah: güzel bi kahvaltı tabi güzel diyince reçeller yok yumurta haftada iki kere haşlanmış
siyah çay yada meyve suyu yok onların yerine yeşil çay ama vitamin için portakal suyu olabilir haftada 3 kez
bunların dışında domates salatalık maydanoz vs. yiyebilirsiniz.

ara öğün: 1 fincan yeşil çay bir yeşil elma

öğlen: sebze yemekleri daha ağırlıklı. salata.. nar ekşili olması sağlık açısından daha iyi olur ..

ara : yeşil çay 1 yeşil elma

akşam : salata (lor peynirli olabilir az tonbalıklı olabilir doyurucu olsun ama az kalorili olmasına dikkat edin ) 1 elma

yatmadan önce yeşil çay bir bardak ılık su

(akşam yemeğinde fazla kaçırdıysanız yemeği mate çayı tavsiyemdir. yağ emilimizi azaltıyor çünkü )

günde 2-3 litre su

sabah 2 dilim ekmek onu yazmayı unutmuşum arkadaşlar elma diyetini duymuşsunuzdur haftada 5-6 kilo verdiren kahvaltıdan sonra elmadan başka bişey yenmiyormuş ben çok sağlıksız bulduğum için ara öğünlere ve akşam yemeğine koydum hem cildi güzelleştirir hemde çok sağlıklı bi meyve.

. ama ek besinlerede ihtiyacımız var... bu arada ben menüme beyaz et koymadım isteyenler günlük 100 gramı geçmeyecek şekilde yağsız yiyebilirler.

Birde yeşil çayı acı bulup içemeyenler için bi kaç damla limon ve bir dal kabuk tarçın iyi oluyor üstelik muhteşem kokuyor ayrıca kabuk tarçını bi seferlik kullanmıyorum ben içince fincandan çıkarıp bi kenara koyuyorum gün içinde 4-5 defa kullanıyorum bitki çaylarımda israf olmuyor hemde.. :))

kabuk tarcını 20 gün içip 20 gün ara vermek lazımmış vücudun bağışıklık yapmaması içbende tatlı krizlerimi engllesin diye günde bir fincan içiyorum

bende sabah tartılınca bildireceğimm kilomu ve herzaman burda olacağım inşallah

ben kahvaltimi yazmadan yen ikilomu bildireyim:64.3aslinda pek inanasim gelmedi ama tarti oyle diyor
ac karna buyuk bir su bardaginda ilik sirkeli su
sekersiz 2 fincan cay
2 kk kadar kasar peynir
4 dilim domates
4yesil zeytin
4 lokma bal(kasik degil kucuk ekmek parcalariyla)
5 catal omlet
1dilim ekmek
ben ozellikle kismaya calismiyorum oyle yaparsam daha siddetle saldiririm biliyorum sadece yavas yavas azaltmaya basladim.birde ara ogunler bana cok iyi geliyor-kacamak hakki da taniyorum kendime mesela oglumkurabiye yiyordu kahvaltida canim istedi tam yiyecektim ki hevesim kacti dedim araogunde yesilcayla yerim simdide istemiyorum yemek.cok sikmamak lazim sanirim yoksa ipi koparinca fena oluyor
spor:gecen hafta 30day shred ebasladim oldum bittim 5.gun sikildim biraktim birde o ziplama hareketleri cok carpinti nefes darligi yapti bende simdi ordaki hareketleri aklima geldikce 50ser defa yapmaya calisiyorum ama maalesef ustuste degil-mesela yemegin isinmasini mutfakta bekliyorsam 50 ziplama.cocuklar uyumus benimde aklima gelmisse 50 mekik.ama sanirimbugun leslie ye baslarim o daha kolay'etkilide.herkese kolay gelsin guzel bir gun olsun

ara ogun:yesil cay
3 tane corekotlu biskuvi
3 catal beyaz peynir
5 bardak 300 ml lik su ictim sabahtan bu yana

günaydın kızlar nasılsınız güzel ve az kalorili bir gün olması dileğiyle duyfer canım benıde eklermısın bugun baslıyorum

başlangıç:82
geçen hafta:82
bu hafta:82
giden:0.00
hedef:65

günaydın hanımlarr bugün 5 de kalktım yatakta öyle düşündüm durdumm neyse dün sizle tanışmak dışında iğrenç bir gündü tüm düzenim alt üst oldu ben disiplinli biriyim ama dünde saçmaladım tabi burayla alakası yok ikisini bir idare edemediğimi çin kızıyorum kendime
normalde erken kalkan biriyim (bunda bir sorun yok)
aç karnına çayımı içtim form çayımı (bundada sorunyok)
kahvaltıda başladım saçmalamaya
az su içtim
sporumu geç yaptım
bebeğimle az ilgilendimm
neyse konu sahibi olarak az sonra yazaaklarım iyi bir örnek değil

aç karnına form çayı
kahvaltı: 5 dilik kepek ekmeği (rekor kırdım aylar sonra) 10 yakın zeytin (( krem sürmelik beyaz peynir üstüne salça (ALLAHIM BENİ AFFET)
ara öğün: yok ( kızıyorum kendime ara öğünsüz rejimmi olur)
öğlen : 1 dilik kepek ekmeğine yine aynı usul peynir salça ( salça aşkım tuttu)
bu arada öğlene kadar 500 ml su bitmedi (normalde çoktanbiterdi
saat1-2 arası (normalde 1 saatlik spor vaktimm ama o saatlerde lak lak derdindeydim)
araöğün yine yok
oğluma yedirirken biraz yoğurt kepek ekmeğiyedim
saat 3 sıraları sonunda 500ml su bitti
ve saat 5 sonunda 35 dk spor verilen 200 kalori
akşam 6.30 sıraları akşam yemeği biraz yoğurt 1-2 dilik kepek ekmeği bir kase çorba ,ve erişteli yeşilmercimek (kara şimşek)
neyseki 1.5 lt tamamladım suyumu
benim alışşık olmadığım bir günlük yeme düzenim bu sefer böyle olduu

sonuç:

bol ekmekli
az su içtiğim
yetersiz sporyaptığım
bebeğimiihmal ettiğim
sağlıksız beslendiğim bir gündü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…