Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

selam arkadaşlar bende aranıza katılabilirmiyim
1 68 boy 75 kiloyum hedefim önce 68 sonrada 65 düşmek hayatımda ilk defa diyet yapıcam

harikasın cnm böyle daha güzel olduu hepimiz için 48 kaloriden birşey olmaz peki dün bunları yedinya 1048 kaloriyi geçecek aktivitede bulundunmu işin sırrı bu bu kadar aldın bundan fazla yakarsan başlıyor kg verme

tabi canım böyle diyet mi olur.. form çayı olarak yeşilçay içiyorum ama günde bi kere aslında iki tane daha içmem lazım..

ya ben günde iki öğüne düşücem.. kahvaltı ve öğlen.. akşam da meyve yerim oldu bitti.

"Eski dyet kuralı: 6 öğün yemek.

Yeni dyet kuralı: Acıktığında yemek, mümkünse günde 2 öğün yemek.

Az az ve sık sık yendiğinde, vücuda sürekli şeker girişi olduğu için bu durum pankreastan sürekli insülin salınımına ve kişinin daha çabuk acıkmasına neden oluyor. Yenilen yiyeceğin içindeki şeker daha çabuk yağ dokusuna depolanıyor.

Oysa yemek fizyolojik bir ihtiyaçtır. Nasıl ki, uykumuz geldiğinde uyuyoruz, tuvalet ihtiyacımız geldiğinde tuvalete gidiyoruz, üşüdüğümüzde daha kalın giyiniyoruz, yemeyi de acıktığımızda yememiz gerekiyor. Burada dikkat edilmesi gereken en önemli nokta, açlığı çok ertelememek. Eğer açlığımızı çok ertelersek bir sonraki öğünü çok fazla yeriz. Son yapılan araştırmalarda günde iki öğün yemenin insan vücudu için daha uygun olduğu düşünülüyor."

.

Son düzenleyen: Moderatör:
selam arkadaşlar bende aranıza katılabilirmiyim
1 68 boy 75 kiloyum hedefim önce 68 sonrada 65 düşmek hayatımda ilk defa diyet yapıcam

hoşgeldin cnm inş düşersin istedğin kg yaa tek istedğim düzenli bir gün önceki yediklerni yazıp altına kalori hesaplıyıcısından kaç kalori aldığını yazman ve cumaları tartıya çıkmann okey diyorsan ekliyorum seni tabloya

tamam bugünden itibaren yediklerimi yazarım ama kalori hesaplaması yapmayı bilmiyorum

3 banım pekmez tahin fazla bence 1 banım yeter
çorba,dolma ve patates aynı anda yenmez çünkü üçü de ekmek karşılığıdır.

1 yufka da 4 dilim ekmeğe denk geliyormuş

egzersiz eksik

hoşgledin cnm egzersiz yapıyormusun pekiii

arkadaşlar benide eklerseniz sevinirim . bende sizinle birlikte kilolarımdan kurtulmak istiyorum bilgilerim 15 . sayfada vermiştim.

ben yeni uyandım akşam arkaaşlarım vardı normalde erken kalkarım ( uyandığımdanberi 500ml ılık su içtim. başkada bişi yemedim off çok kızıyorum kendime :S

evet buldun seni

hımm yufka cıssss hayatım bir süre çıkar bunu hayatından merimek çorbası ve patatess ikisinden birni tercih etseydin keşkee onun dışındaa pek rahatsız olmadım menünden peknmezi banmak yerine bir çay kaşığı yersen daha iyi olur bence şimdi bunu bi hesapla bana yaz merak ettim

Arkadaşlar gözden kaçırdığım şeyler olabilir o yüzden çekinmeden tekrar yazınn emii

alalh bağışlasın evlatlarını
aynı cnm hava soğuk hep evdeyim bende kilo verme yolunda başarılar dilerimm canımm

sağol canım seninkinide...

şöle benim günde almam gereken kalori 1800 civarı,bu aynı zamanda yaktığım kalori ,yani bu kaloriyi alırsam kilomu korurum ama bundan 500 kalori aşşağı almaya başlarsam kilo vermeye başlarıım olay bu ben 800 kalori aşşağı almayı planlıyorum,egzersiz olarak göbek ve kalça sıkılaştırıcı hareket yapamyı düşünüyorum...

Son düzenleme:
ALINTIDIR....

Örneğin: Günlük 2250 kalori yakıyorsunuz ve o gün 1250 kalori aldınız. 1000 kalori kardasınız. 8 gün böyle yaparak 8000 kalori yakmış ve dolayısıyla 1 kilo vermişsiniz demektir. (8000 kalori = 1 kilo)

1900 kalori

sınırdan dönmüşüm

:18:

ne çok kişi olmuşuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…