Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

oh masallah kola sekerlı kahve kız ne bıcım dıyet bu... .hayatım bende sekersız cay falan ıcemem oyuzdende ıcmıyorum yoksa zarar verdıgını bılıyorum.... aslında sende onun yerıne form caylarına agırlık versen..

olabılır neden olmasın kı ... sporumu gunde 1 saat yapıyorum suyumu unutmayım 2 lt de su ıcerım hergun...

hımmm canım cıssssssssslar var sen biliyorsun cola lütfençıkar hayatından illa birşey içmek sitiyorsan meyvalı soda iç birde lahmacun ahh herkezin bi zaafı var benim zafın pide lahmacın kebap börek ama geçen gün 1 tane pidede kaç kalori odluğunu görünce şimdilik düşünmemeye gayret ediyorum lahmacunda cıs illede yiceksen 1 lahmacunuz ikiye böl 1 er saat arayla yee birde
şekerli çay çayda sorun yokta şekerlide varr

olabılır neden olmasın kı ... sporumu gunde 1 saat yapıyorum suyumu unutmayım 2 lt de su ıcerım hergun...
tama yarından itibaren ilk ben yapayımm görünn sizlerde öyle yapın daha eğlenceli olcak
bu arada spor ve su olayı süper arkadaşımmm aynen devam ett

birazdan hesaplar mesajııma eklerim

böyle bişey okudum bi bak

"Eski diyet kuralı: 6 öğün yemek. Yeni diyet kuralı: Acıktığında yemek, mümkünse günde 2 öğün yemek.
Az az ve sık sık yendiğinde, vücuda sürekli şeker girişi olduğu için bu durum pankreastan sürekli insülin salınımına ve kişinin daha çabuk acıkmasına neden oluyor. Yenilen yiyeceğin içindeki şeker daha çabuk yağ dokusuna depolanıyor.
Oysa yemek fizyolojik bir ihtiyaçtır. Nasıl ki, uykumuz geldiğinde uyuyoruz, tuvalet ihtiyacımız geldiğinde tuvalete gidiyoruz, üşüdüğümüzde daha kalın giyiniyoruz, yemeyi de acıktığımızda yememiz gerekiyor. Burada dikkat edilmesi gereken en önemli nokta, açlığı çok ertelememek. Eğer açlığımızı çok ertelersek bir sonraki öğünü çok fazla yeriz. Son yapılan araştırmalarda günde iki öğün yemenin insan vücudu için daha uygun olduğu düşünülüyor."

:26:

evet lahmacun 1 adet 250 kalori o yarımı yemeyeydim öğlen için abartılı diildi ama işte oldu bi kerem.. önümdeki 3 lahmacunun bir buçuğunu reddetmek de benim için büyük bi olay

kola ah kola benim her diyetimi bitiren şey

ama bıraktım bitti

evet cnm bende o yüzden lahmaunu 2 seferde yaz dedim çünkü ayranda doyurucu eminmi lahmaunun yanında salatada vardır yada yeşillk
ama kolanınbir çıklaması olamaz dimi

evet reddetmek başarı söz konusu lahmacunsa hele

bu arada yazı hatalarım için kısura bakmayın kuzey bey geliyorr tuşlara basmayaa çalışyorr neyse siz benim ne demek istediğinmi anlıyorsunuz zatenn:))

selam arkadaşlar
dünkü menüm
sabah
2 bardak su
1,5 dilim kepek ekmeği
peynir,zeytin 3 banım pekmeztahin
ara
2 dilim form bisküvi 1 portakal
öğlen
5 tahta kaşık mercimek çorba
3/4 dolma
5/6 çatal haşlama patates
ara
2 form bisküvi yeşil çay
akşam
1 yufka bol salata 3 çatal tavuk bir avuç fındık
sonra uyku

Son düzenleme:
arkadaşlar kalori hesaplıyıcısıyla hesapladım 1800 kalori toplam dünkü yediklerim günlük almak gereken 2300 kalori ama bi işe yaramadı çünkü ben dün tüm gün 1800 kalori yakacak kadar hareket etmedimm( tek karım 2300 geçmemem

tanışalım canım bende 1981 doğumluyum 2 tane oğlum var biri 9,biri 2.5 yaşında ,hayatım evde geçiyo diyebilirim haftasonları hariç böle yani monoton bi hayat ve kilo verme mücadelem ....

kızlar dünkü menüleri unutalım bugün şöle bi silekelenelim hehehe...

benim dünkü menüm

sabah 2 bardak su

kahvaltı 1 dilim kepek ekmek
1 haşlanmış yumurta,maydonoz..

ara 1 elma

öğlen 1 dilim ekemk
1 kase çorba

ara 1 dilim kaşar

2 kuru kayısı

akşam, ıspanak yağsız kıymasız az bulgurla pişmiş,tabiki sarımsaklı yoğurt ha 1 tanede turp

toplam 1048 kalori

1000 kaloriyi geçmeyim diyodum ama neyse...

eczaneye gittim baskül yokmuş

cumaya kadar çözmeye çalışıcam.. baskül alabileceğim yerde çok uzak burada o kadar yol yürünmez bi de kocamdan gizli almam gerekir o almıyo baskül gözle görünür bir fark olana kadar.. burada da kimseden gittiğim yeri gizleyemem başıma yıkılır kalır allah korusun.. valla çok acaip oldu. en iyisi ben bi kocişi ikna etmeye çalışayım

hanımlar okuyun
Ayda 5 kilo vermek isteyenler için 5 kilo verme ipucu vereceğiz… Bu tavsiyelere harfiyyen uyduğunuz taktirde 1 ay içerisinde 5 kilo verebilirsiniz. Üstelik diyet yapmanıza da gerek yok!

Sürekli soda için : Soda, sindirim sistemi için son derece faydalı bir içecektir. Bağırsak etkinliğini artırır ve yediğiniz besinleri sindirmeyi kolaylaştırır. Aynı zamanda metabolizmayı hızlandırır. Günde 2 adet soda, idealdir…

Bol sıvı tüketin : Günde en az 8 bardak su tüketmek gerekmektedir. Çoğu insan buna dikkat etmez fakat iç organların görevlerini layıkı ile yapmaları için 8 bardak su gereklidir. Aynı zamanda hazır olmayan içecekleri de günlük yüksek miktarda tüketmekte yarar var.

Abur cuburlardan vazgeçin : Doğal olmayan hazır gıdaları tüketmeyi bırakın! Karnınız acıktığında bir markete girip gözünüze kestirdiğiniz her şeyi yiyerek zayıflamak çok zor.

Koşmayı ihmal etmeyin : Koşmak, yorucu bir fiziksel aktivite olarak görülebilir. Fakat alıştıktan sonra, kilo vermek isteyenlerin vazgeçilmezi olmakta…

Ağırlık egzersizleri yapın : Ağırlık egzersizleri de tıpkı koşma gibi fiziksel güç gerektiren, yeri geldiğinde terleten bir aktivitedir. Bu sebepten ötürü ilk etapta zorlanabilirsiniz. Fakat bir süre sonra alışacaksınız…

tanışalım canım bende 1981 doğumluyum 2 tane oğlum var biri 9,biri 2.5 yaşında ,hayatım evde geçiyo diyebilirim haftasonları hariç böle yani monoton bi hayat ve kilo verme mücadelem ....
alalh bağışlasın evlatlarını
aynı cnm hava soğuk hep evdeyim bende kilo verme yolunda başarılar dilerimm canımm

heyy benidee ilavee edin benidee pazartesi günüü başladım diyete elimden geldiği kadar dikkat etmeye çalışıyorum akşam 7 den sonra hiçbişe yemiyorum 2 gündür kii zaafımdırr yani yatmadan mutlaka bişeler atıştırırım :78: iş ortamında bu sölediğiniz diyetlerin hiçbiri uygulanmıyor malesef elimden geldiği kadar öğle yemeklerini sadece çorba arkasındanda bi bardak yeşilçayla geçiştiriyorum ama çoooooookk zorlanıyorumm :120:

bu arada boyum 1.59

yaşım 26

kilom 57 hedefimmm 50

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…