- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #11.681
sanada iyi akşamlar canımmm
oo aferim bayabiilerliyorsun maşallahh sanaa yaa
çok güzelolmuşş benisterimmm:))))))) guzel olmus mu ? excel formatını ısteyene atabılırım.
geç yemen dışında hiç sorunyok cnm tabi benim içinkızlar günaydın :))))))))
dün sabah :
ballı-lımonlu-sırke ılık su bır bardak
ıkı tam bugday ekmegınden yagsız tost- lor peynır ve domateslı
bır kucuk kutu ayran
ıkı taze yesıl bıber
ara
bır kucuk domates
500 ml su
ıkı cevız ıkı sayısı
oglen : kızartma patlıcan ve bıber ( tava gıbı olmus ama bıraz kızartılmıs ) 2 kasık yedım
ıkı kasık pılav, ıkı kasık donates salatalık maydonoz salata
bır cay bardagı cacık
yemek sonrası, ısyerının etrafında ıkı tur attım durmadan. 915 adım = 43,80 kalorı
ara :
bır yesıl cay. bır hayıt tohumu cay. bır cevız bır ıncır.
500 ml su
1 salatalık
1 domates
Akşam yemeğinden önce = 3661 adım =180,40
Akşam
3 kaşık tavuk yemegi( kuşbaşı şeklinde- Pazar günü yediğimin aynısı )
2 kaşık yoğurt
2 yeşil biber
Bir kase tarhana çorbası
Yemekten sonra meyveli soda.
Suyu 2,5 lt tamamladım.
İki gündür işten geç çıkmak zorunda kalıyorum, yemeklerim önceden hazır olmasına rağmen, 8’de yemiş oluyorum.
bugunku menum :
sabah
ballı-sirke-limonlu ılık su
bir kuru ceviz
corn flakes-yarım yaglı süt
bir kuru kayısı
2 ceviz
15 leblebi.
1 buyuk ılık sekersız cay
az oluyor dedıgınız ıcın, sabah bıraz cesıtlendırdım, ogleye kadar bir elma, su ve bıtkı cayları dusunuyorum ara olarak.
kızlar günaydın :))))))))
dün sabah :
ballı-lımonlu-sırke ılık su bır bardak
ıkı tam bugday ekmegınden yagsız tost- lor peynır ve domateslı
bır kucuk kutu ayran
ıkı taze yesıl bıber
ara
bır kucuk domates
500 ml su
ıkı cevız ıkı sayısı
oglen : kızartma patlıcan ve bıber ( tava gıbı olmus ama bıraz kızartılmıs ) 2 kasık yedım
ıkı kasık pılav, ıkı kasık donates salatalık maydonoz salata
bır cay bardagı cacık
yemek sonrası, ısyerının etrafında ıkı tur attım durmadan. 915 adım = 43,80 kalorı
ara :
bır yesıl cay. bır hayıt tohumu cay. bır cevız bır ıncır.
500 ml su
1 salatalık
1 domates
Akşam yemeğinden önce = 3661 adım =180,40
Akşam
3 kaşık tavuk yemegi( kuşbaşı şeklinde- Pazar günü yediğimin aynısı )
2 kaşık yoğurt
2 yeşil biber
Bir kase tarhana çorbası
Yemekten sonra meyveli soda.
Suyu 2,5 lt tamamladım.
İki gündür işten geç çıkmak zorunda kalıyorum, yemeklerim önceden hazır olmasına rağmen, 8de yemiş oluyorum.
çok güzelolmuşş benisterimmm
geç yemen dışında hiç sorunyok cnm tabi benim için
güzel
a.s cnm müsafir iyidir başımızn tadıcıdır berekettir ama müsafir diye sen herşeyden yemek zorunda değilsinnn tamam hem yapıp hem ikram edip yememek olmaz bunun için çokkkkkkk güçlü irade lazımbende geçen günnkurabiye yaptım aylar sonra hemdeöyle çok zRARLIDA değil yaparken tatmak dışında,birde arada öğlen yemek yemeye vaktim olmadığında yedim,leyya acil toplarlanman lazım şimdiki kg idare eder ama bu şekilde kg alırsın ee böyleyken zorlanıyorsun birde aldığını düşün çok çok zorlanırsın,inşalalh kırılmıyorsundur dediklerime ama sen benim küçük kızkardeşimgibisin bunu asla unutmaaselam kizlar bu hafta sadece gece girebilecegim, çok yogunum
iki gündür misafir geliyor ak$amlari, bugün sabah kalktigimdan beri i$tahim çok açikti birde misafir gelince fazla kaçirdimama bu hafta için son olacak
1.5 $ekerpare
1 dilim kek
1 poaça
çok çekirdek
biraz kuru yemi$
üzüm
görüldügü gibi berbat, ama poaça ve keki gündüz yedim (yine misafir vardi) digerlerinide ak$am 9 dan sonra yedim
bende dicektim şimdi merak ettim yoktu dünkarabiber nasılsın ? bırkac gundur gorusemedık. cocukların okulundan dolayı yogunsun sanırım
59 olayımm birrr oda olacak inşallah4 gözle bekliyoruz canım resimlerini..
onlarr yenii koyduklarımm benn 2008 de koyduklarımıı sandımm onlar pijamalıydıı çünküü Allahtan silinmişler çokk kötüydüü o halimmmyok ya ne pıjamalı resım. Pembe takım elbıselı ıkı resmın var. Sısman oldugun halın. Bır de zayıflamıs yesıl elbıselı halın var. Bır de hayvanat bahcesı gıbı bırseyın onundesın. En zayıf halın. Super gorunuyorsun. Kot var, sıyah yazlık topuklu ayakkabı, lıla renk gıbı spor ceket.
Bak aklıma yazmısım resmen. Okadar cok baktım kı :)))))))
nazar değmesinnnsagol canım. valla super destek verıyor. şaştım kaldım bu ıse. hayatta yapmazdı yemek yardım etmeye bıle dogru durust. gecen hafta ıkı gun yemek yaptı bıze, dusun yanı
şimdiye yenmiştir bile ne yediniz bakalımmmçokacilcvp köfteninyanında patates kızartmasımı yoksa patates püresimi
aynıı hamburger yanındakiler gibi olmuşşş
afiyet bal şeker olsun dicemm ama yok yok demicemm yaramasınnn yediklerinn sanaatopikten atmıcağınıza söz verin yazayımm
sabah
bir küçük peynirli gözleme hani benim yaptığım geçen seneden hatırladınmı
kiraz turşusu kavurması içinde booool mısır ekmekliydi napim eşim karadenizli olunca dayanamıyosun işte
ufak bi dilim ekmek ballı yağlı ekmek
şekersiz çay
şekersiz neskfe
öğle
bir kase yoğurt
şeftali
akşam
taze fasülye az ama
ince bi dilim ekmek
marul salatası 2 kaşık yoğurt
iki üç çatal salçalı azcık yağlı makarna
bide bir dilim pasta ev yapımı hani alt tabanı hazır olanlardan üstü çikolata soslu
2 litre su
dün piknikte çocuklarla koşmaca hoplamaca kaydıraktan bile kaydım çok eğlendik top oynadık bayağı haraket ettim valla
işte bölee kontesim
facede ismin ney canımm sadece duygu ve gamzeyi biliyorumm kim olduklarınııben geçen kış evde lesli ablayla yürüyüdum bide bacak hareketlerim falan bayağı işe yarıyo
maşllah arkadaşıma
facedeki resmine bayılıyorum çok güzel hatunsun sen yaa maşallah arkadaşıma
seni hiç bu kiloda hayal edemiyorum nedense nickini görünce facedeki resmin gözümün önüne geliyo yani zayıf halin
aferim sanaa ,ama kendni tehlikeyeatma ALLAH korusun zaman kötübana ozelden maıl adresını yaz sen, ben hemen yollarım sımdı sana canım.
evet ıkı gundur gec yedım, yemeklerım hazırdı, sekız bucuga kalmadım herzamankı gıbı ama persembe cuma cumartesı pazar yedı bucukta yemıstım ne guzel. ama dun aracımızda arıza vardı ve servıs gec hareket ettı. ınan hava karardı ve anayolda yurudum yıne de ınat edıp, yuruyusumu bugun ıhmal etmeyecegım dıyerek, yıne yarı yolda ınıp yurudum. karanlıktı oysa. esım ve dıger arkadaslar tırstı ama engellemek de ıstemedıler, ben ıstıyorum dıye.
eh işte iyiyimm biraz dahaa,zımba gibi olmam için biraz daha geçmesi lazımmduygucugum nasılsın bugun ????? senı nıye zımba gıbı gorebılecek mıyız :))))))
face de aynı canım erce ismim59 olayımm birrr oda olacak inşallah
onlarr yenii koyduklarımm benn 2008 de koyduklarımıı sandımm onlar pijamalıydıı çünküü Allahtan silinmişler çokk kötüydüü o halimmm
benn bile halenn inanamıyorumm arkadaşımm okadar zayıfladığımaaa
arada açıp bakıyorumm gaza geleyim diyeee
şimdi kıyafetlerinn üstü toz bile tuttu askıda
nazar değmesinnn
şimdiye yenmiştir bile ne yediniz bakalımmm
afiyet bal şeker olsun dicemm ama yok yok demicemm yaramasınnn yediklerinn sanaa
facede ismin ney canımm sadece duygu ve gamzeyi biliyorumm kim olduklarınıı
sayfamda hamileyken yazıştıklarımda eklii o yüzden kim kim oluyor bilmiyorumm bazenn
şimdii benii görsen şok olursunnn farkındaysann kendiii resmimm hiçç yokkk sadece çocukları koyuyorumm
ama zayıflıyayımm aradakii farkı yine koyacağımmm
bu arada çok teşekkür ederimmm
59 olayımm birrr oda olacak inşallah
onlarr yenii koyduklarımm benn 2008 de koyduklarımıı sandımm onlar pijamalıydıı çünküü Allahtan silinmişler çokk kötüydüü o halimmm
nazar değmesinnn
afiyet bal şeker olsun dicemm ama yok yok demicemm yaramasınnn yediklerinn sanaa
sayfamda hamileyken yazıştıklarımda eklii o yüzden kim kim oluyor bilmiyorumm bazenn
şimdii benii görsen şok olursunnn farkındaysann kendiii resmimm hiçç yokkk sadece çocukları koyuyorumm
59 olayımm birrr oda olacak inşallah
nazar değmesinnn
günaydın kızlar
ben hala uyanamadım hiç keyfim yok bugün gidip biraz daha mı yatsam acaba
:26:
aferim sanaa ,ama kendni tehlikeyeatma ALLAH korusun zaman kötü
eh işte iyiyimm biraz dahaa,zımba gibi olmam için biraz daha geçmesi lazımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?