- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #11.661
HADİ YA AZ YAĞDA YAPARSINARTIK,BEN KENDİMDEN KORKUYORUM ERCEM BEN BUZDOLABINI AÇTIKÇA YERİM BENBİDE KALEMGİB SARIYORUM İNCECİK PEK HOŞUMA GİDİYORRR ÇEREZ GİBİ TV KARŞISINDA YERİM DİYE SARMaya cesaret edemiyorum
ben çıkıyorum kızlar
biraz yürüyüş yapım akşamda aile yemeğimiz var hazırlanmam lazım
kendinize iyi bakın yarın görüşürüzzzzzz
duygu ben de senın gıbıyıım. cok severım. dolaptan gırıp cıkıp yerım bence. oyuzden bır sure dursun bu fıkır benım ıcın :))))))
cankuşlar bende kaçayımm biraz işleimi toparlayayım hoşçakalınız
sözde bugün patrınum yoktu rahattım neyse yinede rahat nefes aldım...Toparlanıp çıkacagım dışarıda işlerim var.iyi akşamlar görüşmek üzere.
kızlar bunu duydum :
Eğer spor yapıyosanız, spordan sonra tarçınlı süt içmenizi öneririm ben öyle yaptım
spordan sonra süt içilirse yağ yakımı 1,5 saat daha devam ediyormuş
tarçın kan şekerini dengelemesi için sabahları açken tarçınlı süt içtim
fıkırlerınız nedır ?
duygu sen dugun yogundun. gozunden kacmıstır bu. ne dıyorsun bu konuya ?????
inan bilmiyorum cnmm tarçın tatlı isteğini ortadan kaldırıyor bunu biliyorum ama bu dediğini bilmiyorum,bennescafe ve yeşil çayı duydum spordan sonra kendim yeşil çayı tercih ediyorum spordan sonraa bi araştırayımmm tarçınlı sütü
muz kalorili birmyva ama çokda faydalı kararında yemek lazımkabuk tarcın aldım ben ama daha once hıc kullanmamıstım. Tatlı ıstegımızı bastırmak ıcın, onu nasıl kullanabılırım ??? Sen tatlı ıcın muz uzerıne kakao demıstın. Ben muz severım, kacırmamak ıcın almıyorum dıyetten bu yana. ıyıce delırınce alırım :))))
muz kalorili birmyva ama çokda faydalı kararında yemek lazım
çikolata isteiğiiçin baş parmağın kadar muz kes kakao ya ban yes ama tadını çıkar 2ısırakta yemee,kabul tarçını kaynamanoktasında ekle beklet gün içinde 2-3 kerede kullana bilirsin
kızlar tarçınla ilgiliyazdığım doğru dimikaynamanoktasındamıydı ne zamandır çubuk tarçın kullanmıyorum
cnm ya ben böyle yazınca beni çok bilmiş görüyorlarmış ,bildiklermi yazmam beni çok bilmiş yapıyor meraklıkuzu beni bugün affedermisin çok üzgünümmm çünkü,ama yarın sabah kendi bildiklermiuyguladıklarımı yazayım sana çok özürdilerim inşallah beni anlıyorsundurr
ayyy canım ya üzme kendini lütfen bildiklerini paylaştığın için sana tesekkür etmeleri yerine seni üzmeye çok bilmiş demeye kimsenin hakkı yok bence sonuçta sen iyi niyetlisin ki bildiklerini öğrendiklerini paylaşıyorsun hiiiiç üzme kendini kafana da takma
ayyy canım ya üzme kendini lütfen bildiklerini paylaştığın için sana tesekkür etmeleri yerine seni üzmeye çok bilmiş demeye kimsenin hakkı yok bence sonuçta sen iyi niyetlisin ki bildiklerini öğrendiklerini paylaşıyorsun hiiiiç üzme kendini kafana da takma
çok zarifsin yarın özellikleözelineyazıp yollucam kemdimce ne yaptığımı tekrar tşk ederim
muz kalorili birmyva ama çokda faydalı kararında yemek lazım
çikolata isteiğiiçin baş parmağın kadar muz kes kakao ya ban yes ama tadını çıkar 2ısırakta yemee,kabul tarçını kaynamanoktasında ekle beklet gün içinde 2-3 kerede kullana bilirsin
kızlar tarçınla ilgiliyazdığım doğru dimikaynamanoktasındamıydı ne zamandır çubuk tarçın kullanmıyorum
sanada iyi akşamlar canımmmkızlar ben cıkıyorum. aksam gırememem. bugun az tavuk yemegım vardı, pazar gununden kalmıstı. onu yıyecegım. yarın menumu soylerım. herkese ıyı aksamlar
oo aferim bayabiilerliyorsun maşallahh sanaa yaabakın ben kendıme ne hazırladım :)))))))))Eki Görüntüle 512900
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?