• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

selam kizlar bu hafta sadece gece girebilecegim, çok yogunum

iki gündür misafir geliyor ak$amlari, bugün sabah kalktigimdan beri i$tahim çok açikti birde misafir gelince fazla kaçirdim :( ama bu hafta için son olacak
1.5 $ekerpare
1 dilim kek
1 poaça
çok çekirdek
biraz kuru yemi$
üzüm

görüldügü gibi berbat, ama poaça ve keki gündüz yedim (yine misafir vardi) digerlerinide ak$am 9 dan sonra yedim :(

kızlar günaydın :))))))))

dün sabah :

ballı-lımonlu-sırke ılık su bır bardak
ıkı tam bugday ekmegınden yagsız tost- lor peynır ve domateslı
bır kucuk kutu ayran
ıkı taze yesıl bıber

ara
bır kucuk domates
500 ml su
ıkı cevız ıkı sayısı

oglen : kızartma patlıcan ve bıber ( tava gıbı olmus ama bıraz kızartılmıs ) 2 kasık yedım

ıkı kasık pılav, ıkı kasık donates salatalık maydonoz salata
bır cay bardagı cacık

yemek sonrası, ısyerının etrafında ıkı tur attım durmadan. 915 adım = 43,80 kalorı

ara :
bır yesıl cay. bır hayıt tohumu cay. bır cevız bır ıncır.
500 ml su
1 salatalık
1 domates

Akşam yemeğinden önce = 3661 adım =180,40

Akşam
3 kaşık tavuk yemegi( kuşbaşı şeklinde- Pazar günü yediğimin aynısı )
2 kaşık yoğurt
2 yeşil biber
Bir kase tarhana çorbası

Yemekten sonra meyveli soda.

Suyu 2,5 lt tamamladım.
İki gündür işten geç çıkmak zorunda kalıyorum, yemeklerim önceden hazır olmasına rağmen, 8’de yemiş oluyorum.

bugunku menum :

sabah

ballı-sirke-limonlu ılık su
bir kuru ceviz
corn flakes-yarım yaglı süt
bir kuru kayısı
2 ceviz
15 leblebi.
1 buyuk ılık sekersız cay

az oluyor dedıgınız ıcın, sabah bıraz cesıtlendırdım, ogleye kadar bir elma, su ve bıtkı cayları dusunuyorum ara olarak.

:))))))) guzel olmus mu ? excel formatını ısteyene atabılırım.
çok güzelolmuşş benisterimmm

dün sabah :

bır kucuk kutu ayran
ıkı taze yesıl bıber

ara
bır kucuk domates
500 ml su
ıkı cevız ıkı sayısı

oglen : kızartma patlıcan ve bıber ( tava gıbı olmus ama bıraz kızartılmıs ) 2 kasık yedım

bır cay bardagı cacık

yemek sonrası, ısyerının etrafında ıkı tur attım durmadan. 915 adım = 43,80 kalorı

ara :
500 ml su
1 salatalık
1 domates

Akşam
2 kaşık yoğurt
2 yeşil biber
Bir kase tarhana çorbası

Suyu 2,5 lt tamamladım.
İki gündür işten geç çıkmak zorunda kalıyorum, yemeklerim önceden hazır olmasına rağmen, 8’de yemiş oluyorum.
geç yemen dışında hiç sorunyok cnm tabi benim için
bugunku menum :

sabah

ballı-sirke-limonlu ılık su
bir kuru ceviz
corn flakes-yarım yaglı süt
bir kuru kayısı
2 ceviz
15 leblebi.
1 buyuk ılık sekersız cay

az oluyor dedıgınız ıcın, sabah bıraz cesıtlendırdım, ogleye kadar bir elma, su ve bıtkı cayları dusunuyorum ara olarak.

güzel

dün sabah :

bır kucuk kutu ayran
ıkı taze yesıl bıber

ara
bır kucuk domates
500 ml su
ıkı cevız ıkı sayısı

bır cay bardagı cacık

ara :
500 ml su
1 salatalık
1 domates

Akşam
2 kaşık yoğurt
2 yeşil biber
Bir kase tarhana çorbası

Suyu 2,5 lt tamamladım.

yemegımde hıc yag yoktu. kıremıt tavada yapmıstım. sadece tavının dıbını bir damla kadar yag ıle yaglamıstım. oglen kızartma turu yemek cıkmıstı. oyuzden aksama bunu yemek mantıklı geldı. bu hafta ıcın hazırlamıs oldugum sebze yemegımde bıle bıraz yag vardı. oyuzden onlardan yemedım, tavugu tercıh ettım en yagsız olarak

çok güzelolmuşş benisterimmm

geç yemen dışında hiç sorunyok cnm tabi benim için

güzel

bana ozelden maıl adresını yaz sen, ben hemen yollarım sımdı sana canım.

evet ıkı gundur gec yedım, yemeklerım hazırdı, sekız bucuga kalmadım herzamankı gıbı ama persembe cuma cumartesı pazar yedı bucukta yemıstım ne guzel. ama dun aracımızda arıza vardı ve servıs gec hareket ettı. ınan hava karardı ve anayolda yurudum yıne de ınat edıp, yuruyusumu bugun ıhmal etmeyecegım dıyerek, yıne yarı yolda ınıp yurudum. karanlıktı oysa. esım ve dıger arkadaslar tırstı ama engellemek de ıstemedıler, ben ıstıyorum dıye.

selam kizlar bu hafta sadece gece girebilecegim, çok yogunum

iki gündür misafir geliyor ak$amlari, bugün sabah kalktigimdan beri i$tahim çok açikti birde misafir gelince fazla kaçirdim :( ama bu hafta için son olacak
1.5 $ekerpare
1 dilim kek
1 poaça
çok çekirdek
biraz kuru yemi$
üzüm

görüldügü gibi berbat, ama poaça ve keki gündüz yedim (yine misafir vardi) digerlerinide ak$am 9 dan sonra yedim :(
a.s cnm müsafir iyidir başımızn tadıcıdır berekettir ama müsafir diye sen herşeyden yemek zorunda değilsinnn tamam hem yapıp hem ikram edip yememek olmaz bunun için çokkkkkkk güçlü irade lazımbende geçen günnkurabiye yaptım aylar sonra hemdeöyle çok zRARLIDA değil yaparken tatmak dışında,birde arada öğlen yemek yemeye vaktim olmadığında yedim,leyya acil toplarlanman lazım şimdiki kg idare eder ama bu şekilde kg alırsın ee böyleyken zorlanıyorsun birde aldığını düşün çok çok zorlanırsın,inşalalh kırılmıyorsundur dediklerime ama sen benim küçük kızkardeşimgibisin bunu asla unutmaa

karabiber nasılsın ? bırkac gundur gorusemedık. cocukların okulundan dolayı yogunsun sanırım
bende dicektim şimdi merak ettim yoktu dün

Son düzenleme:
4 gözle bekliyoruz canım resimlerini..
59 olayımm birrr oda olacak inşallah
yok ya ne pıjamalı resım. Pembe takım elbıselı ıkı resmın var. Sısman oldugun halın. Bır de zayıflamıs yesıl elbıselı halın var. Bır de hayvanat bahcesı gıbı bırseyın onundesın. En zayıf halın. Super gorunuyorsun. Kot var, sıyah yazlık topuklu ayakkabı, lıla renk gıbı spor ceket.

Bak aklıma yazmısım resmen. Okadar cok baktım kı :)))))))
onlarr yenii koyduklarımm benn 2008 de koyduklarımıı sandımm onlar pijamalıydıı çünküü Allahtan silinmişler çokk kötüydüü o halimmm
benn bile halenn inanamıyorumm arkadaşımm okadar zayıfladığımaaa
arada açıp bakıyorumm gaza geleyim diyeee
şimdi kıyafetlerinn üstü toz bile tuttu askıda:43:
sagol canım. valla super destek verıyor. şaştım kaldım bu ıse. hayatta yapmazdı yemek yardım etmeye bıle dogru durust. gecen hafta ıkı gun yemek yaptı bıze, dusun yanı
nazar değmesinnn :nazar:
çokacilcvp köfteninyanında patates kızartmasımı yoksa patates püresimi
şimdiye yenmiştir bile ne yediniz bakalımmm
Eki Görüntüle 512186

taze taze çektim resmi as sonra köfteyi çekeyimm
aynıı hamburger yanındakiler gibi olmuşşş
topikten atmıcağınıza söz verin yazayımm:35::35::35::35::35::35::35:
sabah
bir küçük peynirli gözleme hani benim yaptığım geçen seneden hatırladınmı
kiraz turşusu kavurması içinde booool mısır ekmekliydi napim eşim karadenizli olunca dayanamıyosun işte
ufak bi dilim ekmek ballı yağlı ekmek :27:
şekersiz çay

şekersiz neskfe

öğle
bir kase yoğurt
şeftali

akşam
taze fasülye az ama
ince bi dilim ekmek
marul salatası 2 kaşık yoğurt
iki üç çatal salçalı azcık yağlı makarna

bide bir dilim pasta ev yapımı hani alt tabanı hazır olanlardan üstü çikolata soslu
2 litre su
dün piknikte çocuklarla koşmaca hoplamaca kaydıraktan bile kaydım çok eğlendik top oynadık bayağı haraket ettim valla

işte bölee kontesim :30::30::30::30::30:
afiyet bal şeker olsun dicemm ama yok yok demicemm yaramasınnn yediklerinn sanaa
ben geçen kış evde lesli ablayla yürüyüdum bide bacak hareketlerim falan bayağı işe yarıyo

maşllah arkadaşıma :nazar::nazar::nazar:
facedeki resmine bayılıyorum çok güzel hatunsun sen yaa maşallah arkadaşıma :nazar::nazar::nazar:
seni hiç bu kiloda hayal edemiyorum nedense nickini görünce facedeki resmin gözümün önüne geliyo yani zayıf halin
facede ismin ney canımm sadece duygu ve gamzeyi biliyorumm kim olduklarınıı
sayfamda hamileyken yazıştıklarımda eklii o yüzden kim kim oluyor bilmiyorumm bazenn
şimdii benii görsen şok olursunnn farkındaysann kendiii resmimm hiçç yokkk sadece çocukları koyuyorumm
ama zayıflıyayımm aradakii farkı yine koyacağımmm
bu arada çok teşekkür ederimmm

bana ozelden maıl adresını yaz sen, ben hemen yollarım sımdı sana canım.

evet ıkı gundur gec yedım, yemeklerım hazırdı, sekız bucuga kalmadım herzamankı gıbı ama persembe cuma cumartesı pazar yedı bucukta yemıstım ne guzel. ama dun aracımızda arıza vardı ve servıs gec hareket ettı. ınan hava karardı ve anayolda yurudum yıne de ınat edıp, yuruyusumu bugun ıhmal etmeyecegım dıyerek, yıne yarı yolda ınıp yurudum. karanlıktı oysa. esım ve dıger arkadaslar tırstı ama engellemek de ıstemedıler, ben ıstıyorum dıye.
aferim sanaa ,ama kendni tehlikeyeatma ALLAH korusun zaman kötü

duygucugum nasılsın bugun ????? senı nıye zımba gıbı gorebılecek mıyız :))))))
eh işte iyiyimm biraz dahaa,zımba gibi olmam için biraz daha geçmesi lazımm

onlarr yenii koyduklarımm benn 2008 de koyduklarımıı sandımm onlar pijamalıydıı çünküü Allahtan silinmişler çokk kötüydüü o halimmm

afiyet bal şeker olsun dicemm ama yok yok demicemm yaramasınnn yediklerinn sanaa

sayfamda hamileyken yazıştıklarımda eklii o yüzden kim kim oluyor bilmiyorumm bazenn
şimdii benii görsen şok olursunnn farkındaysann kendiii resmimm hiçç yokkk sadece çocukları koyuyorumm
face de aynı canım erce ismim

evet harbiden güzel hatunsun dün benimde dikkatimi çekti bir bayan vardı yemek masasında çok teredütte kaldım senmisin değilmisin diye gerçiseni gördüm daha önceki resimlerde tam fıstıksın amaa yeni resimlerini merak ediyorumm

sağ ol canımm evet cnm aynı hamburgercilerin yanındakiler gibi oldu tabi yağ az diye hergün yemicem haftada makimum 2 odamaksimum ama diğer şeyleri yaparım hep

ben senın o bahsettıgım resımlerını buldum. sılmemısım canım. eger rızan olursa hem senı hem bızlerı gaza getırmek ıcın paylasabılırım. cok begenıyorum cok gaza getırıyor benı ama ıznın olmadan yapmadım.

mrhb arkadaşlar ah bu kilolar benimde başım dertte doğumdan önce 60 kiloydum hamilelikde 30 kilo aldım doğumdan bir kaç ay sonra 67 ye düştüm ama 1 senede 80 i buldum ben ne yapacağım

aferim sanaa ,ama kendni tehlikeyeatma ALLAH korusun zaman kötü

eh işte iyiyimm biraz dahaa,zımba gibi olmam için biraz daha geçmesi lazımm

evet dogru dıyorsun. bırsey olmaz bakalım ıns. duygucugum, ızmır gıbı degıl burası. yuruyus ıcın bıryer yok. orayı denemek zorunda kalıyorum ıste. mahallede de tur atıyorum ıkı kez ama kadınların okuz gıbı bakmasına gıcık oluyorum hem o yol cok zevklı. kaldırımlı yol, agacların altında, sarkıya eslık ederek yuruyorum ama tehlıkesı yok desem yalan olur. hayırlısı bakalım. Allaha emanet yuruyorum bakalım.

tamam canım ıns en kısa zamanda eskı duygu olursun

Back
X