Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

senin yazdığın herşey bugün hep canımıçektirdi ve ben bugün 5 tane formbisküviyle duruyorummm
tabi nacizane önerim biber tusşusu tuzluya ödemyapar cnm ama çoklezzetli dimi yaaa

sen nıye oyle az yıyorsun bakıyım bugun. sabah canın sıkkındı, oglen daha cok sıkıldı. bırılerıne kızıp ya da uzulup bugunku menunu ve spor azmını bozma canım ya. en onemlısı guzel saglıklı bırseyler ye hadı, dıyet bır kenara.

tursu ben de dun yedım bır tane kucuk kornıson. kendıme uc buyuk sıse bıber yapmıstım, ıcım kaldı ya kısın yıyecektım onları. ((((((( bılseydım dıyet yapacagımı yapmazdım valla

pomocumm evet pilav ayarın süper

bizim yemekçide standart her menüye pilav makarna koyar

ben almıyorum ama arkadaşlar alıyoo

ozaman bende onlardan bir çatal tırtıklıyorum çok canım çekerse...

Evet canım bir anda tadımız kaçtı ne olduğunu anlayamadan konu kapanmış sanırım sevindim inşallah çözümlenmiştir.kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorunda.zayıflamak için burdayız.

bi ara eşimin işyerindeki aşçıyla aynı gün aynı yemekleri yapmaya başladık ama nasıl denk geliyo ana yemek çorbalar bile aynı .benim adam isyan etmeye başladı bu ne ya dedi aynı gün iki kere aynı yemeği yemek
sonra ben başka bişe yaptım sölemicem şimdi hadi dedim senin aşçı bunuda yapsın da görelim
90 kişiye çıkmıcak bi yemekti de

pomocumm evet pilav ayarın süper

bizim yemekçide standart her menüye pilav makarna koyar

ben almıyorum ama arkadaşlar alıyoo

ozaman bende onlardan bir çatal tırtıklıyorum çok canım çekerse...

ya ben pılav cok severım, ama yemeyecektım normalde aylarca. kendım evde nadır yapardım, dıyet yapmadan once de. bol bol bır salata olmuyor burda, fabrıka yemegı. domates-saşatalık ıkı kasık kadar oluyor herkesın. corba herzaman cıkmaz. yanı pılav almazsam eger, yemek ıle doyamam. kaldı kı yemegı sık sık yaglı yapan bırı. ama pılavı cok yagsız guzel oluyor. yemege abanmak yerıne, pılav yıyıp tokluga kavusmak daha mantıklı geldı bana.

hatta bak ben ne yaptım dogum yaptıktan sonra ütümde sorun çıktı tamire gitti babam getirdi o aralardada ütü şart bana anneminki aldım annemde o zamanlarda yeni almıştı o gün bugündür benim ütüm fakir annemde anneminki bende phılıps annem diyorki hala ütümü vermedin.İnşallah canım herşey istediğin gibi olur Allahın izniyle.

tatlım menün çok güzel cancazım çekti valla...

ama sana diyim kuşum senide benide bu acılar turşular soslar bitirecek acayip iştah açıyolar kızz...
benimde çekti

ay merak ettim şimdi ne yaptın ????
nedense aklıma el mantısı geldi ama aşcı hazırını alıpta yapabilir yani.o değildir.

ya o cok oluyor. ben şu yemegı yapayım dıye dusunuyorum ya da bır gun onceden hazırlık yapıyorum bır bakıyorum adam o oglen aynı yemegı yapmıs. ben ıkı ogun aynısını yıyınce sıkılıyorum, esım sıkılmıyor. ben degıstırıyordum ıste, gorunce. hımmmm evet guzel fıkır olmus, fabrıka yemegı olmayacak et urunlerı yaparsan farklı yemıs olur.

ben de nohut ve kuru fasulyeden bıkmıstım. hatta esım bıle bıkmıstı. bızım burda kuru pek sevılır ve mısafıre de yapılır. ama bız bıryere gıdecekken, aıleden bırıyse aman yapmayın kuru fasulye dıyoruz :))))) hafta ıkı kez kuru bır kez de nohut muhakkak cıkıyor kısın. yazın haftada bırkez kuru cıkıyor. 4-5 yıldır ben evımde bır ıkı kez yaptım sanırım sımdıye kadar :)))

ama merak etttimmmmmmmmmm

kızlarrrrr nasılsınız bakem

öğle yemeğim 1 tabak barbunya 1 dilim ekmek kavun

ara kavun 2 erik 1 avuç lebleb
çok güzellll menün

arkadaşlar sanal alemde bir kişi bir kişiyi ne kadar tanıyabilirde arkasından konuşabilir ben buna akıl erdiremiyom yaşlılıktan galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…