• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

senin yazdığın herşey bugün hep canımıçektirdi ve ben bugün 5 tane formbisküviyle duruyorummm
tabi nacizane önerim biber tusşusu tuzluya ödemyapar cnm ama çoklezzetli dimi yaaa

senindemi canın çekti duyguum
valla ercenin her yediğini her dediğini benim canım çekiyor...

ama ben hakta kalıyorum tühh yaaa :50::50::50:
hakkınızı helal edin arkadaşlar

senin yazdığın herşey bugün hep canımıçektirdi ve ben bugün 5 tane formbisküviyle duruyorummm
tabi nacizane önerim biber tusşusu tuzluya ödemyapar cnm ama çoklezzetli dimi yaaa

:5::5::5::5::5::5:

sen nıye oyle az yıyorsun bakıyım bugun. sabah canın sıkkındı, oglen daha cok sıkıldı. bırılerıne kızıp ya da uzulup bugunku menunu ve spor azmını bozma canım ya. en onemlısı guzel saglıklı bırseyler ye hadı, dıyet bır kenara.

tursu ben de dun yedım bır tane kucuk kornıson. kendıme uc buyuk sıse bıber yapmıstım, ıcım kaldı ya kısın yıyecektım onları. :(((((((( bılseydım dıyet yapacagımı yapmazdım valla

ya sorma pılav cıkmazdı. cıksa da bulgur pılavı cıkardı. pılavın yerıne corba olurdu. ya patronlar ıstedı ya bızım catlah ahcı degıstırdı her gun pırınc pılavı yapar oldu adam. evet ekmek de yemıyorum zaten bılıyorsun pılav olsa da olmasa da yemıyorum

pomocumm evet pilav ayarın süper

bizim yemekçide standart her menüye pilav makarna koyar

ben almıyorum ama arkadaşlar alıyoo

ozaman bende onlardan bir çatal tırtıklıyorum çok canım çekerse...

kızlarrrrrr 2 saat ortadan kayboldum hemen çadır karışmış....

ve ben burdan topiğin kontesi olarak ilan ediyorum..Ben hiç kimse hakkında ileri geri konuşup yorum yapmadımm

hele duygu hakkında asla varsa benden bişey duyan söylesin sevmem böyle şu şunu bu bunu dedi laflarını...

tüm topik için genel konuşuyorum hiç ama hiç kimse üstüne alınmasın...

Bir daha bu topikte saçma tartışmalar olmasın herkes amacına uygun hareket etsin...seviyesini korusun

ve kendine güvenmeyen ağzına lafına güvenmeyende haddini bilip kendine çeki düzen versin...

Evet canım bir anda tadımız kaçtı ne olduğunu anlayamadan konu kapanmış sanırım sevindim inşallah çözümlenmiştir.kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorunda.zayıflamak için burdayız.

EVET ORDA PAHALI CANIMM,BENDE BAKTIMORDAN BAŞKAYERDE UCUZ AMA ÇEKİNDİM DOLANDIRICILIKOLMASIN DİYE EŞİM ERCAN CEYİZDEN ALDI 320 TL /MECBUREN 8 TAKSİT BİZ 2 İSTEDİM TÜM KARTLARDA ARTI TAKSİT VERİYORMUŞ MAKİNA 8 YAPTI ERCAN CEYİZ HERYERDE VARBİLDİĞMKADARIYLA BAKİNTERNETTEN ALACAĞIN ZAMAN

burda oldugunu sanmıyorum ama yıne de bakacagım. uzun taksıt lazım bana. buaralar taksıtlerım var ama en uygun zamanda alacagım cok hosuma gıttı, cok saglıklı bırsey. ben etı kuru yemeyı severım. dun fırında yaptım fyaglı kagıt uzerınde ama sulanmıs azıcık. kızarttıgım zamandakı gıbı ya da ızgara gıbı, kuru olsun ıstıyorum. makınayı alırsam kuru olur ne guzel.

ya sorma pılav cıkmazdı. cıksa da bulgur pılavı cıkardı. pılavın yerıne corba olurdu. ya patronlar ıstedı ya bızım catlah ahcı degıstırdı her gun pırınc pılavı yapar oldu adam. evet ekmek de yemıyorum zaten bılıyorsun pılav olsa da olmasa da yemıyorum

bi ara eşimin işyerindeki aşçıyla aynı gün aynı yemekleri yapmaya başladık ama nasıl denk geliyo ana yemek çorbalar bile aynı .benim adam isyan etmeye başladı bu ne ya dedi aynı gün iki kere aynı yemeği yemek
sonra ben başka bişe yaptım sölemicem şimdi hadi dedim senin aşçı bunuda yapsın da görelim :52::52::52::52:
90 kişiye çıkmıcak bi yemekti de :51::51::51:

pomocumm evet pilav ayarın süper

bizim yemekçide standart her menüye pilav makarna koyar

ben almıyorum ama arkadaşlar alıyoo

ozaman bende onlardan bir çatal tırtıklıyorum çok canım çekerse...

ya ben pılav cok severım, ama yemeyecektım normalde aylarca. kendım evde nadır yapardım, dıyet yapmadan once de. bol bol bır salata olmuyor burda, fabrıka yemegı. domates-saşatalık ıkı kasık kadar oluyor herkesın. corba herzaman cıkmaz. yanı pılav almazsam eger, yemek ıle doyamam. kaldı kı yemegı sık sık yaglı yapan bırı. ama pılavı cok yagsız guzel oluyor. yemege abanmak yerıne, pılav yıyıp tokluga kavusmak daha mantıklı geldı bana.

evet ben de bır daha utu alırsam phılıps alacagım kesınlıkle cok begendım cunku.

evet hepsı olacak ınsaallah. hayatımı yenıden yasayacagım tam yarıya yaklasırken. yenı bır ben olacagım. ve hamıs haberımı de verecegım ıns. sızler sayesınde dıye konu acarım :)))))

hatta bak ben ne yaptım dogum yaptıktan sonra ütümde sorun çıktı tamire gitti babam getirdi o aralardada ütü şart bana anneminki aldım annemde o zamanlarda yeni almıştı o gün bugündür benim ütüm fakir annemde anneminki bende phılıps annem diyorki hala ütümü vermedin.İnşallah canım herşey istediğin gibi olur Allahın izniyle.

tatlım menün çok güzel cancazım çekti valla...

ama sana diyim kuşum senide benide bu acılar turşular soslar bitirecek acayip iştah açıyolar kızz...
benimde çekti

senindemi canın çekti duyguum
valla ercenin her yediğini her dediğini benim canım çekiyor...
ee hamaratkadf-ınk adın gibi kadın yaptıklarınıdagüzel can mu çekiyor işte kim bilir nede güzeldir ağzımın suyu aktı desemçok mu iğrençolur
koca koca kadınlarız çok ayıp yaa valla kınadım yani
kim kimin arkasından konuşuyomuş kim idda ediyosa ispatlasın dediğini burada herkesi zan altında bırakılıyo bu nedemek çok şaşırdım valla
ben gelmişim 35 yaşına burada çocuk gibi yok duygu ben senin arkandan konuşmadım mı dicem kendime yakıştırmam bi kere arkadan konuşmayı ne ayıp şey bunlar
bi anda topiğinde hepimiz,inde keyfi kaçtı bu ne ya
seni beğenmeyen yada buradaki diğer kızları beğenmeyen gelmesin o zaman burada bis sürü topik var takılsın bi yerlere
hayır bi anda noldu onuda anlamadım ki
off off ercemm
offf demeyin yaa tüh yazmayaydım keşke :50::50:
turşuyuda bilerek yedim tuvalet sorunum var ayıptır sölemesi klozete alışamadım ben yaaaaa:17::17::17:
psikolojik başkasının evindeymişim gibi geliyo bana :17::17:
ya beni güldürdün ALLAH DA SENİ GÜLDÜRSÜN YA AA ERCE HEMEN YANAKLARNI SOKK İKİTANEDE VURRR YOKSA BİZİMEVDEMİSİNNN SEN İÇERDEN SESLER GELİYORR
VALLA CANIM ÇOK ÇEKTİ NAPCAZ ŞİMDİ ERCEEE
ama ben hakta kalıyorum tühh yaaa :50::50::50:
hakkınızı helal edin arkadaşlar
HELAL OLSUNNNNNNNNNNNNNN
sen nıye oyle az yıyorsun bakıyım bugun. sabah canın sıkkındı, oglen daha cok sıkıldı. bırılerıne kızıp ya da uzulup bugunku menunu ve spor azmını bozma canım ya. en onemlısı guzel saglıklı bırseyler ye hadı, dıyet bır kenara.

tursu ben de dun yedım bır tane kucuk kornıson. kendıme uc buyuk sıse bıber yapmıstım, ıcım kaldı ya kısın yıyecektım onları. :(((((((( bılseydım dıyet yapacagımı yapmazdım valla
CANIMİSTEMİYOR Kİ ELİMDE DEĞİL

Evet canım bir anda tadımız kaçtı ne olduğunu anlayamadan konu kapanmış sanırım sevindim inşallah çözümlenmiştir.kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorunda.zayıflamak için burdayız.

bi ara eşimin işyerindeki aşçıyla aynı gün aynı yemekleri yapmaya başladık ama nasıl denk geliyo ana yemek çorbalar bile aynı .benim adam isyan etmeye başladı bu ne ya dedi aynı gün iki kere aynı yemeği yemek
sonra ben başka bişe yaptım sölemicem şimdi hadi dedim senin aşçı bunuda yapsın da görelim :52::52::52::52:

ay merak ettim şimdi ne yaptın ????
nedense aklıma el mantısı geldi ama aşcı hazırını alıpta yapabilir yani.o değildir.

ya o cok oluyor. ben şu yemegı yapayım dıye dusunuyorum ya da bır gun onceden hazırlık yapıyorum bır bakıyorum adam o oglen aynı yemegı yapmıs. ben ıkı ogun aynısını yıyınce sıkılıyorum, esım sıkılmıyor. ben degıstırıyordum ıste, gorunce. hımmmm evet guzel fıkır olmus, fabrıka yemegı olmayacak et urunlerı yaparsan farklı yemıs olur.

ben de nohut ve kuru fasulyeden bıkmıstım. hatta esım bıle bıkmıstı. bızım burda kuru pek sevılır ve mısafıre de yapılır. ama bız bıryere gıdecekken, aıleden bırıyse aman yapmayın kuru fasulye dıyoruz :))))) hafta ıkı kez kuru bır kez de nohut muhakkak cıkıyor kısın. yazın haftada bırkez kuru cıkıyor. 4-5 yıldır ben evımde bır ıkı kez yaptım sanırım sımdıye kadar :)))

ama merak etttimmmmmmmmmm

kızlarrrrr nasılsınız bakem

öğle yemeğim 1 tabak barbunya 1 dilim ekmek kavun

ara kavun 2 erik 1 avuç lebleb
çok güzellll menün

arkadaşlar sanal alemde bir kişi bir kişiyi ne kadar tanıyabilirde arkasından konuşabilir ben buna akıl erdiremiyom yaşlılıktan galiba

Back
X