Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

evet ben de bır daha utu alırsam phılıps alacagım kesınlıkle cok begendım cunku.

evet hepsı olacak ınsaallah. hayatımı yenıden yasayacagım tam yarıya yaklasırken. yenı bır ben olacagım. ve hamıs haberımı de verecegım ıns. sızler sayesınde dıye konu acarım :)))))

ara olarak 500 ml su
ıkı cevız ıkı sayısı

oglen : kızartma patlıcan ve bıber ( tava gıbı olmus ama bıraz kızartılmıs )

ıkı kasık pılav, ıkı kasık donates salatalık maydonoz salata
bır cay bardagı cacık

yemek sonrası, ısyerının etrafında ıkı tur attım durmadan. 915 adım = 43,80 kalorı

ara :
bır yesıl cay. bır hayıt tohumu cay. bır cevız bır ıncır.
500 ml su

bır elma yıyecem 5 gıbı.

yemeğimi yedim geldim sıcak sıcak yazıyorum hemen
bir kase sebzeli mercimek çorbası
4 kaşık kuru fasülye 4 küçük acı biber turşusu
yağsız elma sirkeli çoban salata
bir lokma ekmek

GÜZEL MENUN PİLAv sizin İŞYERİNDE orda fix galiba NEYSEKİ kararında yiyorsun

neler oluyo duygu hiç bişi anlamadım

kızlarrrrrr 2 saat ortadan kayboldum hemen çadır karışmış....

ve ben burdan topiğin kontesi olarak ilan ediyorum..Ben hiç kimse hakkında ileri geri konuşup yorum yapmadımm

hele duygu hakkında asla varsa benden bişey duyan söylesin sevmem böyle şu şunu bu bunu dedi laflarını...

tüm topik için genel konuşuyorum hiç ama hiç kimse üstüne alınmasın...

Bir daha bu topikte saçma tartışmalar olmasın herkes amacına uygun hareket etsin...seviyesini korusun

ve kendine güvenmeyen ağzına lafına güvenmeyende haddini bilip kendine çeki düzen versin...

bir lokma ekmek
senin yazdığın herşey bugün hep canımıçektirdi ve ben bugün 5 tane formbisküviyle duruyorummm
tabi nacizane önerim biber tusşusu tuzluya ödemyapar cnm ama çoklezzetli dimi yaaa

neler oluyo duygu hiç bişi anlamadım

bir lokma ekmek

tatlım menün çok güzel cancazım çekti valla...

ama sana diyim kuşum senide benide bu acılar turşular soslar bitirecek acayip iştah açıyolar kızz...

koca koca kadınlarız çok ayıp yaa valla kınadım yani
kim kimin arkasından konuşuyomuş kim idda ediyosa ispatlasın dediğini burada herkesi zan altında bırakılıyo bu nedemek çok şaşırdım valla
ben gelmişim 35 yaşına burada çocuk gibi yok duygu ben senin arkandan konuşmadım mı dicem kendime yakıştırmam bi kere arkadan konuşmayı ne ayıp şey bunlar
bi anda topiğinde hepimiz,inde keyfi kaçtı bu ne ya
seni beğenmeyen yada buradaki diğer kızları beğenmeyen gelmesin o zaman burada bis sürü topik var takılsın bi yerlere
hayır bi anda noldu onuda anlamadım ki

herşeyi biliyorsun zatenn
arkamdan konuşanı bende merak ediyorummm ve kızmıyorum ona beni tanımadığı için yorum yapmıştır gelsin tanısın beniii yeterki söylesin yoksa ben nasıl güvencem tekrarr

senin yazdığın herşey bugün hep canımıçektirdi ve ben bugün 5 tane formbisküviyle duruyorummm
tabi nacizane önerim biber tusşusu tuzluya ödemyapar cnm ama çoklezzetli dimi yaaa

tatlım menün çok güzel cancazım çekti valla...

ama sana diyim kuşum senide benide bu acılar turşular soslar bitirecek acayip iştah açıyolar kızz...

offf demeyin yaa tüh yazmayaydım keşke
turşuyuda bilerek yedim tuvalet sorunum var ayıptır sölemesi klozete alışamadım ben yaaaaa
psikolojik başkasının evindeymişim gibi geliyo bana

sorma ercem bende neye uğradığımı şaşırdım resmen nazara geldikk...

neyse kızlarla konuştuk daha fazla yorum yapılmasın...iş çığrından çıkıyor...

amaç zayıflamak rejimmm...çok net değilmi...

GÜZEL MENUN PİLAv sizin İŞYERİNDE orda fix galiba NEYSEKİ kararında yiyorsun

ya sorma pılav cıkmazdı. cıksa da bulgur pılavı cıkardı. pılavın yerıne corba olurdu. ya patronlar ıstedı ya bızım catlah ahcı degıstırdı her gun pırınc pılavı yapar oldu adam. evet ekmek de yemıyorum zaten bılıyorsun pılav olsa da olmasa da yemıyorum

bir lokma ekmek

afiyet olsun canım.turşuyu çok seviyorum dediğimde dr dediki yiyebilirsin turşuda sorun yok nasıl yani dedim turşu yediğin gün bana gelme tartılma o kadar dedi.çok mutlu olmuştum.

herşeyi biliyorsun zatenn
arkamdan konuşanı bende merak ediyorummm ve kızmıyorum ona beni tanımadığı için yorum yapmıştır gelsin tanısın beniii yeterki söylesin yoksa ben nasıl güvencem tekrarr

evet duygucumm boşver bu konular basit şeyler kendimizi üzmeyelim herkes kendini biliyor öyle değilmi kuşumm..

arkadaşlarımıza iyi örnek olalım inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…