- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #11.581
kızlar geçen kış malum kg sorunum varı hala daha var ama artık 38bedenim kışlık hiç birşeyim yok bu yıl güzel uzun hırka giymek istiyorum elbise giymek istiyorumson 2 yılın acısını çıkarcam inşallah
50 kg mu ciddimisin sen daha önce sordum cvp kaçırmışolabilirim senin ideal kg nedir ya 50 çok az ,aslında doğru söylüyorsun benimde ideal kg 57 şimdi alsam seneye bol gelcek bende ihtiyacımkadar alsam iyi olurhadi bakalım güzel güzel giyin resim çekilde bizde görelim sportmen duygumuzu :))
Ben biraz daha zayıflamak istiyorum seneye yaza 50 kilo olarak tatile gitmek istiyroum akşam eşime söyledim.İhtiyacım oldukça alıcam onun dışında almak istemiyorum zayıflarsam kalır geçen kış kiloma ragmen ara ara almıştım...Ama siyah palto arayışım var..
Bu yılın kış modası neymiş acep??
Bu yılki giyinme hedefim Elbise ve uzun çizme ama bacakalırım kalın :))) bulamayabilirim.
50 kg mu ciddimisin sen daha önce sordum cvp kaçırmışolabilirim senin ideal kg nedir ya 50 çok az ,aslında doğru söylüyorsun benimde ideal kg 57 şimdi alsam seneye bol gelcek bende ihtiyacımkadar alsam iyi olur
****Evet ben 55 kilo hedef koymuşum şuanda 60 kg 5 kg çok farklı yapmaz 50 kilo olmak istiyorum.ideal kilom 53 kg
Bencede bak geçen yıl ihtiyacım kadar aldım dolapta kaldı.Bu yılda alsam kalacak.He kabaha kimin benim şu diyeti adam akıllı yapsaydım yaza kadar 50 kg olacaktım şimdide rahat rahat alır giyinirdim demi..Napim artık yaza kadar 10 kg vereceğim 3 ayd a15 kg veren ben yaza kadar veririm herhalde :))
Bu arada yer gök aşta bade var ya o kadın ne kadar zayıflamış şok oldum
siyah deri kalem etwek modasını biliyorum ,sigaret pantalonlar,zımba ayakkabı ceket,çanta modası,bebe yaka gömlek aksesuarlar bunları biliyorum sadece
ya arkadaşlar öncelike şunu belirteyim kendi adıma kimseyle derdim sorunum yok ben herkesden menunum elimden geldiğince kimseyi kırmamaya çalışıyorum..Aylardır topige ve face girmiyorum neler oluyor haberim yok.
Şimdi arkadaşlar ortadaki sorun neyse kapatın gitsin arkadaşız paylaşımlarımzı var yapmayın lütfen..kızgınlıkla kızgınlıkla söylenmişdir yapılmışdır herşey affedin gitsin.
affetmek benim ne haddime hep söylerim ALLAH merhamet ediyor benmietmicem neysee yaaa
tekrar söylüyorum insanız şaşarız beşeriz herşey bizim için kime ne izlenim bıraktıysam açıça yazsın özelden yazsın arkadman konuuşmasın banayeterr
iyi gidyor çok şükür, cnmm burdaki herkez candırrrr
:) iyi gitmesine sevindm canım neler yapıyorsun yöntemlerin neler paylaşabilir misn :)
iyi gidyor çok şükür, cnmm burdaki herkez candırrrr
:) iyi gitmesine sevindm canım neler yapıyorsun yöntemlerin neler paylaşabilir misn :)
cnm ya ben böyle yazınca beni çok bilmiş görüyorlarmış ,bildiklermi yazmam beni çok bilmiş yapıyor meraklıkuzu beni bugün affedermisin çok üzgünümmm çünkü,ama yarın sabah kendi bildiklermiuyguladıklarımı yazayım sana çok özürdilerim inşallah beni anlıyorsundurr
hımm azönce aramızda olan gamze adındaki kişiyle tartışmamız oldu kendisi minnak ve bir kaç arkadaşın dediği gibiymişsin dedin şimdi soruyorum dürütolun yüzüme gülüp arkamdan kimkonuşuyor kimin benle derdivarsa yazsınn kişiler belli minnakı bliyorum diğer kişiler kim gamzenin dediği kişiler
50 kg mu ciddimisin sen daha önce sordum cvp kaçırmışolabilirim senin ideal kg nedir ya 50 çok az ,aslında doğru söylüyorsun benimde ideal kg 57 şimdi alsam seneye bol gelcek bende ihtiyacımkadar alsam iyi olur
siyah deri kalem etwek modasını biliyorum ,sigaret pantalonlar,zımba ayakkabı ceket,çanta modası,bebe yaka gömlek aksesuarlar bunları biliyorum sadece
yaaaaaaa nıye tartısma oldu ben anlamadım ne oldu boyle bırden
cnm ya ben böyle yazınca beni çok bilmiş görüyorlarmış ,bildiklermi yazmam beni çok bilmiş yapıyor meraklıkuzu beni bugün affedermisin çok üzgünümmm çünkü,ama yarın sabah kendi bildiklermiuyguladıklarımı yazayım sana çok özürdilerim inşallah beni anlıyorsundurr
burda sadece bızımle bılgılerını paylasıyorsan. ne havalılıgını gordum ne kıbrını gordum. senı cok sevdım ayrıca. senı uzun zamandır tanıyıp arkandan konusan ınsanlar varsa eger, bu topıge gelmesınler. bu konuyu sen actın, gelmeyın deme hakkın var. ve ben de gelmelerını ıstemıyorum. bunu oncelıkle demek ıstedım. ıkıncısı ıse burda kılo vermeye calısıyoruz, kapı komsunuzu cekıstırır gıbı dedıkodu yapacaksanız, bır daha yazmayın hatta okumayın bıle bu konuyu. ayrıca cok da ayıpladım, aylardır tanıyorsunuz bır ınsanı ama maasallah gelın cekıstırır gıbı cekıstırmıssınız.
gamze birdee diğer kişiler bana çok bilmiş havalı biriymişim dedi o kişileri çok merak ediyorummm.
ben topiği açtım kendi deneyimlerimi paylaştım,doktordan duyduğumu paylaştımm,okuduğum şeyleri paylaştım bildiğimşeyleri paylaştım bumu çok bilmişlik ,havalı bölümüne gelince neyin havası ne havam varmış nekendin beğenmişliğim varr,söyleyin yaa ALLAHAŞKINAAA
ben de cızme ve etek gıymek ıstıyorum.
SAĞOL DÜŞÜNCELERİN İÇİN ,BELKİ OKİŞİLER GİTMİŞTİR KALABALIKTIK ÖNCE KALAN VARSAGELSİN TANISIN BENİ BEN KENDİMİ ANLATIRIM YETERKİ AÇIK YÜREKLİOLSUNburda sadece bızımle bılgılerını paylasıyorsan. ne havalılıgını gordum ne kıbrını gordum. senı cok sevdım ayrıca. senı uzun zamandır tanıyıp arkandan konusan ınsanlar varsa eger, bu topıge gelmesınler. bu konuyu sen actın, gelmeyın deme hakkın var. ve ben de gelmelerını ıstemıyorum. bunu oncelıkle demek ıstedım. ıkıncısı ıse burda kılo vermeye calısıyoruz, kapı komsunuzu cekıstırır gıbı dedıkodu yapacaksanız, bır daha yazmayın hatta okumayın bıle bu konuyu. ayrıca cok da ayıpladım, aylardır tanıyorsunuz bır ınsanı ama maasallah gelın cekıstırır gıbı cekıstırmıssınız.
CNM SEN BENİ SEVDİĞİN İÇİN KIZDIN AMABOŞVER SEN DEME BÖYLEEE, EMİNMİ 1 KAÇKİŞİ ARAMIZ<DA YOKTUR AMAMERAK YİNEDE MERAK ETTİMO KİŞİLERİ SAĞ OL CNM DESTEĞİN İÇİN..BUDA GEÇERsoruyorum madem cok havalı bılmıs bulmuslar senı, nıye bu konuyu takıp edyorlar nıye senınle gorusuyorlar ozelden bıle. bu nasıl bır ıkıyuzluluk ya valla anlamadım mıdem bulandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?