Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

kızlar geçen kış malum kg sorunum varı hala daha var ama artık 38bedenim kışlık hiç birşeyim yok bu yıl güzel uzun hırka giymek istiyorum elbise giymek istiyorumson 2 yılın acısını çıkarcam inşallah

hadi bakalım güzel güzel giyin resim çekilde bizde görelim sportmen duygumuzu :))
Ben biraz daha zayıflamak istiyorum seneye yaza 50 kilo olarak tatile gitmek istiyroum akşam eşime söyledim.İhtiyacım oldukça alıcam onun dışında almak istemiyorum zayıflarsam kalır geçen kış kiloma ragmen ara ara almıştım...Ama siyah palto arayışım var..

50 kg mu ciddimisin sen daha önce sordum cvp kaçırmışolabilirim senin ideal kg nedir ya 50 çok az ,aslında doğru söylüyorsun benimde ideal kg 57 şimdi alsam seneye bol gelcek bende ihtiyacımkadar alsam iyi olur

Bu yılın kış modası neymiş acep??

Bu yılki giyinme hedefim Elbise ve uzun çizme ama bacakalırım kalın :))) bulamayabilirim.

siyah deri kalem etwek modasını biliyorum ,sigaret pantalonlar,zımba ayakkabı ceket,çanta modası,bebe yaka gömlek aksesuarlar bunları biliyorum sadece

Kalem etek ve zımbalı modelleri duydum..
beb yakalarda baharda modaydı kışadamı yansıyor ben sevemedim onları nedense :)

Son düzenleme:
hımm azönce aramızda olan gamze adındaki kişiyle tartışmamız oldu kendisi minnak ve bir kaç arkadaşın dediği gibiymişsin dedin şimdi soruyorum dürütolun yüzüme gülüp arkamdan kimkonuşuyor kimin benle derdivarsa yazsınn kişiler belli minnakı bliyorum diğer kişiler kim gamzenin dediği kişiler

gamze birdee diğer kişiler bana çok bilmiş havalı biriymişim dedi o kişileri çok merak ediyorummm.
ben topiği açtım kendi deneyimlerimi paylaştım,doktordan duyduğumu paylaştımm,okuduğum şeyleri paylaştım bildiğimşeyleri paylaştım bumu çok bilmişlik ,havalı bölümüne gelince neyin havası ne havam varmış nekendin beğenmişliğim varr,söyleyin yaa ALLAHAŞKINAAA

Son düzenleme:
olamaz böyle birşey kime güvensem sırtımdan vuruluyorum,kiminle derdim varsa çözmedimmi gitttimkonuştum böylemişöylemi diye,sorunumu hallettim tek sorunumuhalledemediğim kişi minnak,onun dışın üzerime düşen herşeyi yerine getirdimmm,
gamzeye o kadar seviyordumki,onunla derdimi hastalıığmı sıkıntımı bi konudahaklımıyım haksızmıyım,hepsini konuştum sonuç buymuş
ben şimdi nasıl güvencemherkezee,çünkü arkadman konuşan bir kaç kişi daha varmış kim bu kişiler kendiliğinden desin ya insanızzz,olur konuşmuşunuzdur yanlış tanımışınızdır beni,konuşalım fikirlermiz değişir belki yeterki dürüstçe yazsın özelime fac. buraya nereye olursa yazsın

ya arkadaşlar öncelike şunu belirteyim kendi adıma kimseyle derdim sorunum yok ben herkesden menunum elimden geldiğince kimseyi kırmamaya çalışıyorum..Aylardır topige ve face girmiyorum neler oluyor haberim yok.
Şimdi arkadaşlar ortadaki sorun neyse kapatın gitsin arkadaşız paylaşımlarımzı var yapmayın lütfen..kızgınlıkla kızgınlıkla söylenmişdir yapılmışdır herşey affedin gitsin.

affetmek benim ne haddime hep söylerim ALLAH merhamet ediyor benmietmicem neysee yaaa
tekrar söylüyorum insanız şaşarız beşeriz herşey bizim için kime ne izlenim bıraktıysam açıça yazsın özelden yazsın arkadman konuuşmasın banayeterr

Haklısın canım.
burda zayıflamak adına yorumlarda paylaşımlarda bulunuyoruz arkadan arkada konuşulduğunu bugün ögrendim...şaşırdım şakınım ve üzüldüm..Topiğimiz nazara geldi galiba.

yaaaaaaa nıye tartısma oldu ben anlamadım ne oldu boyle bırden

ben de cızme ve etek gıymek ıstıyorum.

soruyorum madem cok havalı bılmıs bulmuslar senı, nıye bu konuyu takıp edyorlar nıye senınle gorusuyorlar ozelden bıle. bu nasıl bır ıkıyuzluluk ya valla anlamadım mıdem bulandı

ben de cızme ve etek gıymek ıstıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…