• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

Phılıpğ ütü annemin gerçekten memnun.
Bende mesela fakir buhar kazanlı ütü var güzel kirecini temizlemeyi beceremiyroum 3 yıl oldu kagıtlarını atmışım ama tercihim phılıps

Bunların hepsi zayıflayınca geçecek canım.Ben inanıyorum
İnşallah herşey güzel gönlüne göre olur..
Hamiş haberlerinide alırız burdan.inş

evet ben de bır daha utu alırsam phılıps alacagım kesınlıkle cok begendım cunku.

evet hepsı olacak ınsaallah. hayatımı yenıden yasayacagım tam yarıya yaklasırken. yenı bır ben olacagım. ve hamıs haberımı de verecegım ıns. sızler sayesınde dıye konu acarım :)))))

SAĞOL DÜŞÜNCELERİN İÇİN ,BELKİ OKİŞİLER GİTMİŞTİR KALABALIKTIK ÖNCE KALAN VARSAGELSİN TANISIN BENİ BEN KENDİMİ ANLATIRIM YETERKİ AÇIK YÜREKLİOLSUN

CNM SEN BENİ SEVDİĞİN İÇİN KIZDIN AMABOŞVER SEN DEME BÖYLEEE, EMİNMİ 1 KAÇKİŞİ ARAMIZ<DA YOKTUR AMAMERAK YİNEDE MERAK ETTİMO KİŞİLERİ SAĞ OL CNM DESTEĞİN İÇİN..BUDA GEÇER

duygu ben hıc gelemem boyle seylere. bırıne haksızlık ıkıyuzluluk yapılıyorsa cok delırırım. ben bu konuda patronuma bıle kafa tuttum, mudurume bıle demedık lafı bırakmadım. herkes herkesı sevmek zorunda degıl. ama saygı duymak zorundayız. ve en onemlısı madem kı bırını sevmıyorsun bır sekılde begenmedıgın yanları var, hayatından cıkarırsın. vıcık vıcık canımlar askımlar dıyıp, ardından atmazsın tutmazsın. kımseye kendını anlatmaya gerek yok. sen kendını anlatmadın, konular acıldıkca hepımız konustuk anlattık ve bırbırmızı bıraz olsun tanımıs olduk. ben de tam sana ve karabıber face ekleyelım dıyecektım. en uzundur tanıdıgım sızlersınız dıye. ınsan cekınıyor ya bak yakınlasmaya guvenmeye.

duygu ben hıc gelemem boyle seylere. bırıne haksızlık ıkıyuzluluk yapılıyorsa cok delırırım. ben bu konuda patronuma bıle kafa tuttum, mudurume bıle demedık lafı bırakmadım. herkes herkesı sevmek zorunda degıl. ama saygı duymak zorundayız. ve en onemlısı madem kı bırını sevmıyorsun bır sekılde begenmedıgın yanları var, hayatından cıkarırsın. vıcık vıcık canımlar askımlar dıyıp, ardından atmazsın tutmazsın. kımseye kendını anlatmaya gerek yok. sen kendını anlatmadın, konular acıldıkca hepımız konustuk anlattık ve bırbırmızı bıraz olsun tanımıs olduk. ben de tam sana ve karabıber face ekleyelım dıyecektım. en uzundur tanıdıgım sızlersınız dıye. ınsan cekınıyor ya bak yakınlasmaya guvenmeye.

YOK ORTADA BİR ŞEY HALLOLDU CNMM.ANAM SENDE PEK SİNİRLİ ÇIKTIN SEN BENİ SAKİNLEŞTİRCEĞİNE BEN SENİ SAKİNLEŞTİRİYORUM

NE YEDİN ÖĞLEN SEN BAKAYIM

YOK ORTADA BİR ŞEY HALLOLDU CNMM.ANAM SENDE PEK SİNİRLİ ÇIKTIN SEN BENİ SAKİNLEŞTİRCEĞİNE BEN SENİ SAKİNLEŞTİRİYORUM

NE YEDİN ÖĞLEN SEN BAKAYIM
haklısın ya :))))))))

ama valla konu haksızlık ve ıkıyuzluluge dokunan bırsey olunca ben boyle oluyorum :)))) dedım ya patron, mudur bıle tartıstım bu konudan.

neyse kapatalım. ben senın tefale baktım, gıttı gıdıyor da ındırımlı. ben hepsı buradan com dan alısverıs yapıyordum sureklı. orda fıyatı halen yuksekmıs. kac taksıt oldu senın ? benım aldıklarım 6 oluyor. esım bıraz fazla alısverıs yaptın alma dedı bana. aslında cok ısıme yarar da erteleyecegım bıraz. sarjlı supurge ve tefalı beraber alırım. meyve sıkacagı hemen acıl degıl, meyve suyu cok sekerlı olur sıkıp sıkıp ıcmeyeyım sımdı. :))))

ara olarak 500 ml su
ıkı cevız ıkı sayısı

oglen : kızartma patlıcan ve bıber ( tava gıbı olmus ama bıraz kızartılmıs )

ıkı kasık pılav, ıkı kasık donates salatalık maydonoz salata
bır cay bardagı cacık

yemek sonrası, ısyerının etrafında ıkı tur attım durmadan. 915 adım = 43,80 kalorı

ara :
bır yesıl cay. bır hayıt tohumu cay. bır cevız bır ıncır.
500 ml su

bır elma yıyecem 5 gıbı.

haklısın ya :))))))))

ama valla konu haksızlık ve ıkıyuzluluge dokunan bırsey olunca ben boyle oluyorum :)))) dedım ya patron, mudur bıle tartıstım bu konudan.

neyse kapatalım. ben senın tefale baktım, gıttı gıdıyor da ındırımlı. ben hepsı buradan com dan alısverıs yapıyordum sureklı. orda fıyatı halen yuksekmıs. kac taksıt oldu senın ? benım aldıklarım 6 oluyor. esım bıraz fazla alısverıs yaptın alma dedı bana. aslında cok ısıme yarar da erteleyecegım bıraz. sarjlı supurge ve tefalı beraber alırım. meyve sıkacagı hemen acıl degıl, meyve suyu cok sekerlı olur sıkıp sıkıp ıcmeyeyım sımdı. :))))

EVET ORDA PAHALI CANIMM,BENDE BAKTIMORDAN BAŞKAYERDE UCUZ AMA ÇEKİNDİM DOLANDIRICILIKOLMASIN DİYE EŞİM ERCAN CEYİZDEN ALDI 320 TL /MECBUREN 8 TAKSİT BİZ 2 İSTEDİM TÜM KARTLARDA ARTI TAKSİT VERİYORMUŞ MAKİNA 8 YAPTI ERCAN CEYİZ HERYERDE VARBİLDİĞMKADARIYLA BAKİNTERNETTEN ALACAĞIN ZAMAN

yemeğimi yedim geldim sıcak sıcak yazıyorum hemen
bir kase sebzeli mercimek çorbası
4 kaşık kuru fasülye 4 küçük acı biber turşusu
yağsız elma sirkeli çoban salata
bir lokma ekmek

ara olarak 500 ml su
ıkı cevız ıkı sayısı

oglen : kızartma patlıcan ve bıber ( tava gıbı olmus ama bıraz kızartılmıs )

ıkı kasık pılav, ıkı kasık donates salatalık maydonoz salata
bır cay bardagı cacık

yemek sonrası, ısyerının etrafında ıkı tur attım durmadan. 915 adım = 43,80 kalorı

ara :
bır yesıl cay. bır hayıt tohumu cay. bır cevız bır ıncır.
500 ml su

bır elma yıyecem 5 gıbı.
GÜZEL MENUN PİLAv sizin İŞYERİNDE orda fix galiba NEYSEKİ kararında yiyorsun

hımm azönce aramızda olan gamze adındaki kişiyle tartışmamız oldu kendisi minnak ve bir kaç arkadaşın dediği gibiymişsin dedin şimdi soruyorum dürütolun yüzüme gülüp arkamdan kimkonuşuyor kimin benle derdivarsa yazsınn kişiler belli minnakı bliyorum diğer kişiler kim gamzenin dediği kişiler

neler oluyo duygu hiç bişi anlamadım

kızlarrrrrr 2 saat ortadan kayboldum hemen çadır karışmış....

ve ben burdan topiğin kontesi olarak ilan ediyorum..Ben hiç kimse hakkında ileri geri konuşup yorum yapmadımm

hele duygu hakkında asla varsa benden bişey duyan söylesin sevmem böyle şu şunu bu bunu dedi laflarını...

tüm topik için genel konuşuyorum hiç ama hiç kimse üstüne alınmasın...

Bir daha bu topikte saçma tartışmalar olmasın herkes amacına uygun hareket etsin...seviyesini korusun

ve kendine güvenmeyen ağzına lafına güvenmeyende haddini bilip kendine çeki düzen versin...

bir lokma ekmek
senin yazdığın herşey bugün hep canımıçektirdi ve ben bugün 5 tane formbisküviyle duruyorummm
tabi nacizane önerim biber tusşusu tuzluya ödemyapar cnm ama çoklezzetli dimi yaaa

neler oluyo duygu hiç bişi anlamadım
:5::5::5::5::5::5:

bir lokma ekmek

tatlım menün çok güzel cancazım çekti valla...

ama sana diyim kuşum senide benide bu acılar turşular soslar bitirecek acayip iştah açıyolar kızz...

affetmek benim ne haddime hep söylerim ALLAH merhamet ediyor benmietmicem neysee yaaa
tekrar söylüyorum insanız şaşarız beşeriz herşey bizim için kime ne izlenim bıraktıysam açıça yazsın özelden yazsın arkadman konuuşmasın banayeterr

koca koca kadınlarız çok ayıp yaa valla kınadım yani
kim kimin arkasından konuşuyomuş kim idda ediyosa ispatlasın dediğini burada herkesi zan altında bırakılıyo bu nedemek çok şaşırdım valla
ben gelmişim 35 yaşına burada çocuk gibi yok duygu ben senin arkandan konuşmadım mı dicem kendime yakıştırmam bi kere arkadan konuşmayı ne ayıp şey bunlar
bi anda topiğinde hepimiz,inde keyfi kaçtı bu ne ya
seni beğenmeyen yada buradaki diğer kızları beğenmeyen gelmesin o zaman burada bis sürü topik var takılsın bi yerlere
hayır bi anda noldu onuda anlamadım ki

kızlarrrrrr 2 saat ortadan kayboldum hemen çadır karışmış....

ve ben burdan topiğin kontesi olarak ilan ediyorum..Ben hiç kimse hakkında ileri geri konuşup yorum yapmadımm

hele duygu hakkında asla varsa benden bişey duyan söylesin sevmem böyle şu şunu bu bunu dedi laflarını...

tüm topik için genel konuşuyorum hiç ama hiç kimse üstüne alınmasın...

Bir daha bu topikte saçma tartışmalar olmasın herkes amacına uygun hareket etsin...seviyesini korusun

ve kendine güvenmeyen ağzına lafına güvenmeyende haddini bilip kendine çeki düzen versin...

herşeyi biliyorsun zatenn
arkamdan konuşanı bende merak ediyorummm ve kızmıyorum ona beni tanımadığı için yorum yapmıştır gelsin tanısın beniii yeterki söylesin yoksa ben nasıl güvencem tekrarr

senin yazdığın herşey bugün hep canımıçektirdi ve ben bugün 5 tane formbisküviyle duruyorummm
tabi nacizane önerim biber tusşusu tuzluya ödemyapar cnm ama çoklezzetli dimi yaaa

:5::5::5::5::5::5:

tatlım menün çok güzel cancazım çekti valla...

ama sana diyim kuşum senide benide bu acılar turşular soslar bitirecek acayip iştah açıyolar kızz...

offf demeyin yaa tüh yazmayaydım keşke :50::50:
turşuyuda bilerek yedim tuvalet sorunum var ayıptır sölemesi klozete alışamadım ben yaaaaa:17::17::17:
psikolojik başkasının evindeymişim gibi geliyo bana :17::17:

koca koca kadınlarız çok ayıp yaa valla kınadım yani
kim kimin arkasından konuşuyomuş kim idda ediyosa ispatlasın dediğini burada herkesi zan altında bırakılıyo bu nedemek çok şaşırdım valla
ben gelmişim 35 yaşına burada çocuk gibi yok duygu ben senin arkandan konuşmadım mı dicem kendime yakıştırmam bi kere arkadan konuşmayı ne ayıp şey bunlar
bi anda topiğinde hepimiz,inde keyfi kaçtı bu ne ya
seni beğenmeyen yada buradaki diğer kızları beğenmeyen gelmesin o zaman burada bis sürü topik var takılsın bi yerlere
hayır bi anda noldu onuda anlamadım ki

sorma ercem bende neye uğradığımı şaşırdım resmen nazara geldikk...

neyse kızlarla konuştuk daha fazla yorum yapılmasın...iş çığrından çıkıyor...

amaç zayıflamak rejimmm...çok net değilmi...

GÜZEL MENUN PİLAv sizin İŞYERİNDE orda fix galiba NEYSEKİ kararında yiyorsun

ya sorma pılav cıkmazdı. cıksa da bulgur pılavı cıkardı. pılavın yerıne corba olurdu. ya patronlar ıstedı ya bızım catlah ahcı degıstırdı her gun pırınc pılavı yapar oldu adam. evet ekmek de yemıyorum zaten bılıyorsun pılav olsa da olmasa da yemıyorum

bir lokma ekmek

afiyet olsun canım.turşuyu çok seviyorum dediğimde dr dediki yiyebilirsin turşuda sorun yok nasıl yani dedim turşu yediğin gün bana gelme tartılma o kadar dedi.çok mutlu olmuştum.

herşeyi biliyorsun zatenn
arkamdan konuşanı bende merak ediyorummm ve kızmıyorum ona beni tanımadığı için yorum yapmıştır gelsin tanısın beniii yeterki söylesin yoksa ben nasıl güvencem tekrarr

evet duygucumm boşver bu konular basit şeyler kendimizi üzmeyelim herkes kendini biliyor öyle değilmi kuşumm..

arkadaşlarımıza iyi örnek olalım inşallah...

Back
X