- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #11.181
evet bende listeyi merak ediyorum hedef kilomu geri çekeceğim canım..dahada azimlendiriyor bu beni...
BAK CANIM GEÇEN HAFTA EBN NE YAPTIM GEZMEYE GİTTİM
BAYAN KOCA BİR DİLİM YAŞ PASTA GETİRMİŞŞ KAKOLU VE TAP TAZE ÇOK GÜZEL DURUYORDUUU
Diyette olduğumu almıyacağımıı söyledimm yaa olmaz ye işte yarın başlarsın dediii
bende hemen kızlarımın yanına gittimm tabaklarınmdakinii yemişler çabuk gelipp tabağımdakii alın ve yeyinn dedimm hemen gelipp aldılarr artık dur demesinii biliyorum kendimee
tebrikler canım en azından bayrama kadar ben pek biyerlere oturmaya gitmeyi düşünmüyorum...
ne kadarda olsa birini yemesek birini muhakkak yiyorum az da olsa kaçamak yok...
kızlarkızlarr gelemmi yanağınızdan öpemmi
kuzi uyudu bende öğle yemeğimi yedimm leslieyapcam ama üşeniyorum yaaa YAPMASAM vicdan azabı çekiyorum oyyyyyy dertli başımmm
yeniyor canım yenmezmi.ben dogumgününde az biraz pasta 2 kurabye derken yedim işte evde olsam yemem.
bu zayıf hatunlar kilo almıyorlarmı diye düşünüyordum en son tatili bodrumda yaptık açık büfeden yanlızca salata alıp kenara çekiliyorlardı hep dikkat hep dikkat bu işin sırrı anladım...
kızlarkızlarr gelemmi yanağınızdan öpemmi
kuzi uyudu bende öğle yemeğimi yedimm leslieyapcam ama üşeniyorum yaaa YAPMASAM vicdan azabı çekiyorum oyyyyyy dertli başımmm
yapcam inşallah.... bebek ticker'ından anlamıyorumkendi tickerımı bile değiştirmedim dahaaayap canım üşenme nazar değmesin sana.sporda medari iftarımız
canım ya şu aşadaki ticker değiştirmek istiyorum kızım 16 aylık nasıl yapacağım.yardım..
izmirdenyola çıktı en kokulusundanöpöpöpöp
canım canın istemiyorsa sonra yap...
neyse bende kaçıyorum kızlar...
Duygum geldi öpücüğün karşığını yolladım hemen...
selam kizlar nasilsiniz? ben birazcik daha iyi gibiyim, ama yine tüm kapilar kapali benim için bir kaç ki$i seferber olduysada i$ için, yinede bir$eye yaramadi, artik $a$irmiyorumda zaten....
ya kizlar leyya yok birkaç gündür demi$siniz aaaaaa oysa ben hergün burdayim duyferimmm $ahit :)
menülerim yine kötü, bende kötüyüm zaten, ama kilom sabit... dün farkettiler yüzümün çöktügünü ve gözlerimin altinin mor oldugnuama in$allah toparlanacagim
aman evde hergün aynı işler sil süpür yemek yap bulaşık yıka,alışverişe çık valla biz çalışmaktan gocunmayalım ev hanımlarının işi bizden zor......helede senin canım 3 çocukla...
inşallah dileklerin gerçek olur canım..
yıllık izin olmadanda zor be motivasyon eksik olur.
hadi bakalım
yemek yeme saatleir çok önemli o yüzden diyorum ya ben tembelleştim.
özellikle sabah 8.de kahvaltı yapılması gerekiyor
onemlı saatler. kahvaltım en gec yedı bucuk -8 de oluyor. pazar dısında. ama aksam yemegını tam oturtamadım gec cıkıyorum ısten. 7 de evde oluyorum. ona da planlarım var bır ıkı gun ıcınde oturtursam paylasacagım sızler ıle
dün akşam eşime sıkı sıkı tembih ettim
benim elimde çerez,meyve ,çikolata herhangi birini görünce kayıtsız şartsız çek al imha et..
tamam dedi....
şimdi dolaplardaki çerez kurabiye tatlı gibi zararlı ürünleri nasıl etsemde evden uzaklaştırsam diye düşünüyorum almazsa akşama eve çaya birilerini çağırıp bütün dolabı boşaltmak..
evet bak bende heyacanlandım şimdiiievet canım leyyamda ugramıyor birkaç gündür.
listemizde her hafta dengeler değişecek çok heyecanlı olacak eminim.
pazartesi göreceğiz yaz ayında yada kilo vermeyi bırakanların sol halleri ne olmuş
aynenn öyle kontescim gidecvek bu kilolar başk şansları yokkevet temel prensip doğru beslenmeyi öğrenmek azar azar kalıcı kilolar...
hedeflerinii kısa koy mesela önce kafana 2 kilo vermeyi koy ben öyle yapıyorum artıkevet bende listeyi merak ediyorum hedef kilomu geri çekeceğim canım..dahada azimlendiriyor bu beni...
boyuna göre hedef kilonu seç tatlım..
alkış karabiberim alkış.....sıkı bir diyete girersen bunu yapıyorsun bende 15 kiloyu verirsen böyle yaptım yeşilçayımla gezdim.hedefe ulaştım yaz geldi derken ara ögün vs uymadım yedim içtim..şimdi nasıl olduysa yavaş yavaş özüme dönüyorum azalttım yemeği.
kışın diyet işi kolay akşamlar kısa oldugundadır belkide.işim biraz zor deneyeceğim olmazsa dr gideceğim.
öp tabikiii canımmmkızlarkızlarr gelemmi yanağınızdan öpemmi
ben dıyete gırmeden once de almıyordum elımden geldıkce ama dıyete gırmeden cıkolata falan bosalttım zaten tamamen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?