Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

evet bende listeyi merak ediyorum hedef kilomu geri çekeceğim canım..dahada azimlendiriyor bu beni...

boyuna göre hedef kilonu seç tatlım..

alkış karabiberim alkış.....sıkı bir diyete girersen bunu yapıyorsun bende 15 kiloyu verirsen böyle yaptım yeşilçayımla gezdim.hedefe ulaştım yaz geldi derken ara ögün vs uymadım yedim içtim..şimdi nasıl olduysa yavaş yavaş özüme dönüyorum azalttım yemeği.
kışın diyet işi kolay akşamlar kısa oldugundadır belkide.işim biraz zor deneyeceğim olmazsa dr gideceğim.

kızlarkızlarr gelemmi yanağınızdan öpemmi
kuzi uyudu bende öğle yemeğimi yedimm leslieyapcam ama üşeniyorum yaaa YAPMASAM vicdan azabı çekiyorum oyyyyyy dertli başımmm

tebrikler canım en azından bayrama kadar ben pek biyerlere oturmaya gitmeyi düşünmüyorum...

ne kadarda olsa birini yemesek birini muhakkak yiyorum az da olsa kaçamak yok...

yeniyor canım yenmezmi.ben dogumgününde az biraz pasta 2 kurabye derken yedim işte evde olsam yemem.
bu zayıf hatunlar kilo almıyorlarmı diye düşünüyordum en son tatili bodrumda yaptık açık büfeden yanlızca salata alıp kenara çekiliyorlardı hep dikkat hep dikkat bu işin sırrı anladım...

kuzi uyudu bende öğle yemeğimi yedimm leslieyapcam ama üşeniyorum yaaa YAPMASAM vicdan azabı çekiyorum oyyyyyy dertli başımmm

yap canım üşenme nazar değmesin sana.sporda medari iftarımız

canım ya şu aşadaki ticker değiştirmek istiyorum kızım 16 aylık nasıl yapacağım.yardım..

eee öyle hatunlar anlık zevklere karınları tokk,ben yemeği görünce gözüm dönüyordu bazı zamanlar..

şimdi yan odaya arnavut ciğeri geldi kokusu burnumda dört dönüyor.

işte böyle durumlarda boğazını tutmak gerçekten büyük başarı...

yap canım üşenme nazar değmesin sana.sporda medari iftarımız

canım ya şu aşadaki ticker değiştirmek istiyorum kızım 16 aylık nasıl yapacağım.yardım..
yapcam inşallah.... bebek ticker'ından anlamıyorumkendi tickerımı bile değiştirmedim dahaaa

öpöpöpöp

canım canın istemiyorsa sonra yap...
izmirdenyola çıktı en kokulusundan

canlar sıpa uyanmadan gideyim tepineyimmm hiç istemiyorum bugünspor yapmakma yapmasamvicdan azabıçekcem

selam kizlar nasilsiniz? ben birazcik daha iyi gibiyim, ama yine tüm kapilar kapali benim için bir kaç ki$i seferber olduysada i$ için, yinede bir$eye yaramadi, artik $a$irmiyorumda zaten....

ya kizlar leyya yok birkaç gündür demi$siniz aaaaaa oysa ben hergün burdayim duyferimmm $ahit :)

menülerim yine kötü, bende kötüyüm zaten, ama kilom sabit... dün farkettiler yüzümün çöktügünü ve gözlerimin altinin mor oldugnu ama in$allah toparlanacagim

kaç gündür belim ağrıdığı için mi bilmiyorumsporhiçistemedim yapmak ama vicdan azabı duyacağımiçin leslie1 yaptım tabi ben onların 2 kt hızlı haliyle yaptım2216 adım atmıiım buda 124kalori yani 1.5 km yürümüşüm adım sayarı üstümden çıkarmadım bakalım2216 adımın üzwerine kat adım atcam akşama kadar

lütfen toparlan artık bak karabiber kontes hepsi toparladı sende toparla lütfen,bu arada evet şahitim hergün yazıyor sadece az yazdığı için gözeçarpmıyor canımoyüzden görmemişlerdir seni

aman evde hergün aynı işler sil süpür yemek yap bulaşık yıka,alışverişe çık valla biz çalışmaktan gocunmayalım ev hanımlarının işi bizden zor......helede senin canım 3 çocukla...

her gun yapmıyoruz bız ama bız de ya tum haftasonu ya enaz ıkı uc aksam ugrasıyoruz. ama su da var evde olunca hersey gozune batıyor, pıs oldugunu farkedıyorsun ama aksam gelınce gorsen de yapamıyorsun ya da ertelıyorsun

ben dıyete gırmeden once de almıyordum elımden geldıkce ama dıyete gırmeden cıkolata falan bosalttım zaten tamamen.

evet canım leyyamda ugramıyor birkaç gündür.
listemizde her hafta dengeler değişecek çok heyecanlı olacak eminim.
pazartesi göreceğiz yaz ayında yada kilo vermeyi bırakanların sol halleri ne olmuş
evet bak bende heyacanlandım şimdiii
evet temel prensip doğru beslenmeyi öğrenmek azar azar kalıcı kilolar...
aynenn öyle kontescim gidecvek bu kilolar başk şansları yokk
evet bende listeyi merak ediyorum hedef kilomu geri çekeceğim canım..dahada azimlendiriyor bu beni...
hedeflerinii kısa koy mesela önce kafana 2 kilo vermeyi koy ben öyle yapıyorum artık
önce 2 kilonu ver ,verince çok mutlu ol sonra yine 2 kilo vereceğim de bu sefer o 2 kiloyu vermek için uğraş bak mutalaka faydasınıı göreceksinnn
sen verirsinn canım yine herşeyi öğrendin tekrar doktora gitmene gerek yok gibii
öp tabikiii canımmm
ben dıyete gırmeden once de almıyordum elımden geldıkce ama dıyete gırmeden cıkolata falan bosalttım zaten tamamen.

çok iyii yapmışsınn pomoo

hafta sonu annemde olcam kalcaz giremem herhaldee
bugünü yazayım fulll
sabah kızarmış çavdar ekmeğinde tost(domates vepeynirli)
ara öğün kahve içtim şekersiz kremasız sadece birz süt koydum o beni tıkadı
öğlen :öyle uydurma domates rendeledim sarımsak maydanoz la sos gibi yaptım yedim
ara yeşil çay ,biraz peynir attım ağzıma
akşam içinse(şuanfırında) fırında tavuk derisiz tarafından yicem,makarna manyağı olduğumu düşünmeyin yarım paket yaptım hala daha bitmedi ama bugünbiter neyse bol domates kekik sarımsaklı ve maydanozlu makarna(2 kaşık yerim) yanındayoğurt (ekmek yemem)
su 2 lt içerim akşama kadar daha bitmedim 2 lt suyum
aktivitem leslie1(acayip yorgunumhiç yapmamak'dan iyidir diye leslie1 yaptım)

hafta sonu giremezsem şimdidenherkeze iyi hafta sonları diliyorummm p.tesi kglarınızı ve yeni hedefkg larınızı en geç öğlene kadar özelime mesaj atarsanız beniçokkkkkkkkkkkkkkkk mutlu edersinizzz,çok işim var çünkü ogünnn emi güzellerimmmmm

dip not: kızlar hedef kg 'nazıda yazın dedim ya benim önerim küçük hedefler koymanız yani 17eylül tartılıp kg larınızı yazacaksınız ya ben 17 ekime kadar şu kadar kg vermeyi hedefliyorum diyin yani sizden küçük aylık hedefler istiyorum.anlaşılmyan birşey yoktur umarımm LÜTFEN ÖZELİME MESAJ ATIN AMA

çokkkkkkkk çok öptümmmm canolar iyi tatillerrrrrrr

Akşama eşim işten gelince onların köyüne gidiyoruz babaannesi rahatsızmışş gidelim görelim dedii
Bu hafta sonu orda oluruz pazar akşamı gelirizz,
Bende kızların defterlerinii kapladım kızımla haftayada kitapları hallederiz artıkınn
Akşama karnıyarık yapmayı düşünüyorum kendimede dolaptan 3 tanecik tavuk köftesi çıkartım yağsız tavada yapacağım salatayla yerimm
hatta yarınn listemii yazaman neler yemişim yazayım şimdidenn
Sabah,
2 dilim tam buğday ekmeğiyle tost lor peynirli ama yanında 1 domates ve 1 çay

Ara,
1 şeftali

Öğlen,
1 dilim ekmek,4 kaşık patlican yemeği,1 soğan,ve yarım domates yedim

Ara,
türk kahvesi

Akşam,
3 köfte ,salata yerim artık ekmeksiz ama akşamları ekmek yemiyorumm
Günde 2 dilim ekmek tüketmeye dikkat ediyorum ama bugün 3 olmuş yeni fakettim tostan dolayı olmuş oda
Bu hafta çarşamba hariç diğer günler yürüyüşe çıktımm
spor salonu tatildeydi pazartesi oda başlıyor tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…