Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

şok şok şok diyetlere hayırrrrrrr
az ve öz olacak canım arkadaşım

Ben artık şok diyetlere başvurmuyorum canımmm,onlar yüzünden psikolojim bozuldu ve saçlarım döküldü hatta saçkıran oluştu saçımda neysekii çıktılar kurtuldum
o yüzden sağlıklı beslenerek veriyorumm bu arada ben 1 aydan fazla oldu çok sıkııı diyetteyimm

karabiberim kendine haksızlık etme zamanında ne kadar çok zayıflamışsın çok hoş bayansın yeniden başarabilirsin..
3 çocuk annesi olarak çok normal bu halin..kontesle seni takip ediyorum.....topigişn ani sıçramaları oldunzu çok sevindim ben..kasvet kalktı hepimizin üzerinden bak ben hedefe ulaştımama burdayım neden daha da zayıflamayayım demi..

işte işte bu tebrikler..İstemekle alakalı...
geçen yıl adapte olamıyordun bak bu yıl aldın başını gidiyorsun..Çok heyecanlı çok...

şok şok şok diyetlere hayırrrrrrr
az ve öz olacak canım arkadaşım

ya biran o olimpiyat ateşiyle yanan düşüncelerim şok diyetmi yapsam acanba dedi içimin bir köşesinde ama zaten diyetlere baktım mümkün değil aslında ben öğrendim sağlıklı beslenmeyi bildiklerimi görmeyince içime sinmez benim..

ama ben kendimi denetim harekesiz bir yaşantım olduğu için 800 kalori civarı alırsam ortalama öyle kilo veriyorum 1000-1500 arasında dikkat edersem veriyorum ama fazlasında yani 2000 kaloride sabit kalıyorum..

çok kabaca bir çalışma oldu ama en azından ideal alım miktarımı 750 cal.en fazla 1000 de bırakmak lazım

şekerim geç uyanman ve akşamki dolma yada sarmalardan en az bir çeşidinden feragat etsen olurmuşş..
ama genel anlamda listeni beğendim..

dün akşam eşime sıkı sıkı tembih ettim
benim elimde çerez,meyve ,çikolata herhangi birini görünce kayıtsız şartsız çek al imha et..

tamam dedi....

şimdi dolaplardaki çerez kurabiye tatlı gibi zararlı ürünleri nasıl etsemde evden uzaklaştırsam diye düşünüyorum almazsa akşama eve çaya birilerini çağırıp bütün dolabı boşaltmak..

Evet bu sefer kontesde çok kararlı gördümm
bu topikte ben ve leyyam bir türlüü kendimizii kaptıramadık öncelerii
ALLAHtan geride kaldı o günlerrr

canım benim ne kadar çok dolma yemişsin yavv afiyet olsun ama dolma 1 adet yeter..erken kalkarsan daha iyi olucak metabolizmanın çalışmasını saglamak için canım...İşe erken kahvaltı etmekle başlamalısın.öpüyorum.

aa sende şuanda çok büyük bir yarıştasın kontesin yabana atma.63 olduğunda sana bakan şaşkın gözleir görünce en büyük zaferi kazanmış olacaksın emin ol.
o zaman napacaksın yediğinin içtiğinin kalorisne bakacaksın şimdilik kafanı yorma az ve öz ye canım ama saatlere dikkat et geç saatte yemek yeme..

işte işte bu tebrikler..İstemekle alakalı...
geçen yıl adapte olamıyordun bak bu yıl aldın başını gidiyorsun..Çok heyecanlı çok...

oy sağol civcivimm yaaa
şunu farkettim ben dikkat ettikçe kaçamak yapmadıkça hergün 100 yada 200 gr gidiyor bu nasıl bir haz nasıl bir heyacan anlatamamm
bide ben ozamanlar sanıyordumki isveç efendiyle 13 günde 10 kilo vercem sonra 2nci tur olunca yine verecemm
aslında verdirdiği doğru verdimde ama ne olduu düzeni oturtamıyorsunn saldırıyorsunn yiyecekleree

Evet bu sefer kontesde çok kararlı gördümm
bu topikte ben ve leyyam bir türlüü kendimizii kaptıramadık öncelerii
ALLAHtan geride kaldı o günlerrr

evet canım leyyamda ugramıyor birkaç gündür.
listemizde her hafta dengeler değişecek çok heyecanlı olacak eminim.
pazartesi göreceğiz yaz ayında yada kilo vermeyi bırakanların sol halleri ne olmuş

evet temel prensip doğru beslenmeyi öğrenmek azar azar kalıcı kilolar...

aman canım aman bak sende gerçek yüzlerini gördüm o şok diyetlerin bırak boşver
vücuduna zarar veriyor.Kilonun şıp diye gideni değil kalıcı olanı makbuldur.
Saglıklı beslenmeyi başarsak zaten kilo almayacagızda.

evet canım leyyamda ugramıyor birkaç gündür.
listemizde her hafta dengeler değişecek çok heyecanlı olacak eminim.
pazartesi göreceğiz yaz ayında yada kilo vermeyi bırakanların sol halleri ne olmuş

evet bende listeyi merak ediyorum hedef kilomu geri çekeceğim canım..dahada azimlendiriyor bu beni...

BAK CANIM GEÇEN HAFTA EBN NE YAPTIM GEZMEYE GİTTİM
BAYAN KOCA BİR DİLİM YAŞ PASTA GETİRMİŞŞ KAKOLU VE TAP TAZE ÇOK GÜZEL DURUYORDUUU
Diyette olduğumu almıyacağımıı söyledimm yaa olmaz ye işte yarın başlarsın dediii
bende hemen kızlarımın yanına gittimm tabaklarınmdakinii yemişler çabuk gelipp tabağımdakii alın ve yeyinn dedimm hemen gelipp aldılarr artık dur demesinii biliyorum kendimee

tebrikler canım en azından bayrama kadar ben pek biyerlere oturmaya gitmeyi düşünmüyorum...

ne kadarda olsa birini yemesek birini muhakkak yiyorum az da olsa kaçamak yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…