Zayıfladıktan sonra herşey daha da içinden çıkılmaz oldu…

Yazdığınız her cümle için teşekkür ederim bende aralıklı oruç ile verdim hala aynı şekilde besleniyorum günde üç kere ana öğün ara öğün hiç bana göre değildi ve verimli de olmuyordu. Dediğiniz yöntemleri hemen araştıracağım

Bir an konuyu ben yazdım sandım ben de inanılmaz zayıf bir çocukluk geçirmiştim hatta insanlar kaburgalarımı sayıp gülüyorlardı teyzemler falan daha sonra evlendim her şeyi hamile kalmamla başladı 60 kilodan 83 kiloya çıktım doğumla beraber de emzirmediğim için hiç kilo vermedim bu 23 kilo beni deli ediyordu kalan sezeryan göbeği daha sonra gittim tahlillerime baktırdım Bir de hipotiroid çıktı daha sonra hırs yaptım ama öyle çok deli kilolar veremedim yani şuan 75 kiloyum ama hala kilodan nefret ediyorum Allah'tan boyum uuzun 1.70 vücuduna bir an önce barışmalısın ne güzel zayıflamışsın işte kilo çok daha kötü

Bitanidigim tam da anlattığınız gibiydi.evde şişman yemek yiyen içine kapanmış vs vs...
Kpss ile atandı.zayfladi .iş ortamı vd sevgili yaptı şimdi resimlerini görüyorum da bambaşka biri olmuş.hersey sizin elinizde ortam değişikliği,sosyallik vs iyi gelecektir spora da gdebilirsin

Aynen insanlar anneme buna ekmek vermiyor musunuz derlerdi ne gıcık olurdum. Kilolu halimdeki zorbalıklar çok daha kötüydü anlatsam roman olur cinsinden

Tebrik ediyorum 40 kilo vermek kolay değil

Spora devam edersen yemek yemen de sorun olmaz

Protein beslenirsin arada kaçamak yapar spor la telafi edersin

Ağırlık çalış vücudun sıkılaşsın
Teşekkür ederim evet sporu hayatıma kalıcı olarak eklemek istiyorum inşallah

Umarım bende bu yönde ilerlemem son zamanlarda yediklerimi kısıtladığımı yeniden yerken mutsuz olduğumu farkettim

Çok sağolun

Evet ilk önce psikolojik olarak kabullenmem gerekiyor bende tam olarak bunu başarabilen var mı diye merak ediyorum

Insallah hersey düzelmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…