Zayıf olmak ve zayıf kalabilmek

Nasil verdiniz o kadar kiloyu masallah diyelim azcik ayrinti verseniz :)

Ayni derttt valla bacim zayif olmak mi en son evlenirken gelinlikte inceciktim 7 yil once ve dogumla birlikte aldm rejim yapiyirum ediyorum spir yapiyorum ama boş veriyorum ama ideal kiloma ulasamiyorum vee sinra tekrar bi bakmisim hopp hersey ayni kkilo yerinde

Ah kilolar bende 2 gündür diye yapıyorum 1.5o kilo verdi.im tabi sporda var başka yöntem bilenler yazsın lütfen

Sebze yemeğini nasıl yapıyorsun cnm

ben hep zayıftım kilo almak için uğraşan tipler vardır ya bacım heh o kız bendim bu yıla kadar.
neden zayıftım açıklıyorum; çayıma şeker atmazdım, tuzlu yemek yiyemezdim hala öyle ama.., abur cuburla hiç aram yok. haftalarca çikolata çerez yemesem aramam. bak en son ne zaman çikolata yedim hatılamıyorum.. ara öğün pek yemem. üç öğün yerim. yağlı baharatlı şeyler midemi kaldırır gene yemem. yani hamur işi severim bunların yanında. ama ben çok doyana kadar yiyen tiplerden de değilim. bir şeye de canım sıkılınca ağzıma lokma yemek sürmem devamlı uyuyup unutmak isterim o konuyu.

Ben de yürüyüşe ve diyete başladım, ekmek yağ şeker vs yok artık hayatımda bıraktım. Ve günde 10 km yürüyorum. Mutluyum şükür, 25 kilo fazlam var yaza kadar vermeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı.
Bu arada evde ip atlıyorum, boks yapıyorum.

Sebze yemeğini nasıl yapıyorsun cnm

Normal, bildiğimiz yolla :) Soğan, salça, yemeğe uyuyorsa kıyma, zeytinyağı kavuruyorum sonra sebzesini koyuyorum. Yağ çok koymayın , bir de tereyağı vb olmasın zeytinyağı olsun. Tuzunu baharatını da normal koyun oh misss :)

Yalnız patates ve havuç az miktarda kullanın. Patates yemeği tümden yapmayın, safi nişasta. Yeşil sebzelere yönelin ıspanağıydı, brokolisiydi hem de besin değeri yüksek.

Fırında da yapabilirsiniz. Tüm tencere fırın yemekleri sağlıklı iç rahatlığıyla yiyebilirsiniz.

Ya ben karnıbahar brokoli sevmiyorum ne pişireceğim kendime

Genetikten çok, ailede öğrenilen yemek alışkanlığıyla da alakalı

Annesi babası karbonhidrat ağırlıklı beslenen çocuk da o şekilde besleniyor ve öyle alışıyor. Sağlıklı beslenen ailenin çocuğu da buna alışıyor...

Her sabah kuvvetli kahvalti yapiyorum yumurta süt peynir zeytin bal pekmez. Ara ogunlerinde dort bes badem yiyorum. Spor yapiyorum ki en önemlisi bu. Bir gun yag yakici on beş yirmi dkkalik hareketli egzersiz bir gun de sikilastirici pilates hateketleri. Bol su iciyorum. Oglen ne yemek varsa yiyorum yeter ki kizartma ve hamurisi olmasin. Aksam ne yersem yiyim yogurt yemeye calisiyorum. Sekizden sonra yemek yemiyorum. Ben bu sekilde iki beden inceldim ve sadece dort bes kilo verdim arkadaslarimi da bu sekilde zayiflattim

Ya ben karnıbahar brokoli sevmiyorum ne pişireceğim kendime

Yeşil Fasülye
Patlıcan-patates-yeşil biber-domates- isterseniz kıyma/et
fırında buna çok az yağ koysam bile süper oluyor
Karnıyarık
Ispanak?
Enginar
Kereviz
Kabak mücver fırında ohhh mis bol dereotlu

Tonla sebze var ablacım seç beğen ye :) sevdiğin bir şeyler mutlaka vardır

Son düzenleme:
MissCherryBlossom elin değmişken bakliyatları nasıl yiyorsun onu da söyler misin?

Hehheee
Pirinç sevmiyorum pilavı çoook süper yapılmışsa belki

Mercimek sevmem çorbası süperse ve iyi süzülmüşse belki

Nohut sevmiyorum

Kuru fasülye yemeğini severim , geleneksel tarifiyle yaparım ama tereyağı değil zeytinyağı

Bulgur pilavı her öğlen yerim. Kaliteli, sağlıklı, tok tutuyor tavsiye ederim. Domatesli bol salçalı kırmızı renkte yaparım :) öğlen yemeği için ideal uzun süre tok tutuyor.

Çok yardımcı olamadım bakliyatla pek aram yok:)

Son düzenleme:
kilodan nefret ediyorum ve bu durum bnde takinti haline geldi keske gelmeseydi diyorum herkes cok zayifsin desede bn inanmiyorum diyetisyene gittim bu takintim yuzunden diyetisyen psikologa yonlendireyim seni dedi israr ettim bir diyet programi verin diye vermedi ve bni psikologa yonlendirdi ama ne fayda tatli yemiyorum yiyince de pisman olup ertesi gun gunboyu sigara ve yesilcayla besleniyorum öleceksin diyorlar esimde bu durumumdan hic hosnut degil bnce ideal kilo en iyisi benm gbi olmayin

Her şey iradeden geçiyor.

Bundan 3 yıl önce biraz fazla kilom var deyip tam 13 kilo vermiştim. yaptığım şeyler sabah akşam yarım saat tempolu yürüyüş, sabah kahvaltısında 1 dilim ekmek yanına bolca peynir domates salatalik ve yumurta. Öğle yemeği çorba muhakkak olacak şekilde sebze et artık ne varsa. Akşam 6 gibi de çorba içerdim ve 6 dan sonra acıkırsam elma ve 1 2 tane diyet bisküvi ile gecistirirdim haftanın bir günü de tatlı yerdim. Ve en önemlisi bol su icmek. Bu şekilde ani kilo vermeden sağlıklı kilo vermiştim. Size tavsiyem hayatınıza muhakkak yürüyüşu ekleyin.

Kilo almak için kendimi paralayip zar zor 10 kilo aldım. Boyumda uzun olduğu için hep zayıf oldum tabi.afedersiniz dana gibi yiyip kilo almayanlardanim.gece 1 2 demeden makarna kısir pilav falan yapıp yiyorum. Evlenmeden önce çok yürürdüm,bide bol su için ben günde 2.5 3 litre su içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…