- Konu Sahibi Kediler_efendisi
-
Nasil verdiniz o kadar kiloyu masallah diyelim azcik ayrinti verseniz :)40 kilo vermiş ve tam 7 yıldır tamamını koruyan biri olarak çok çok önemli benim için:)
Özgüvenimin inanılmaz yükselmesi,kendime saygı, giydiği her şeyi yakıştırmak beni mutlu ediyor ve en en önemlisi sağlıklı beslenmeyi ve sporu yaşamımın en üst noktalarında tutuyorum.
Ağır yiyecekler ve sağlıksız , hareketsiz bir yaşayış beni asla mutlu etmiyor.
Duygusal açlık dolayısı ile yeme durumunda kendime hep şunu sorarım: Şu an yiyip beni çok kısa süre ile tatmin edip sonra mutsuz edecek bu şeyleri mideme indirmem ne kadar mantıklı?
Bir de spor yapın çünkü insan onca spor yapıp,emeğine kıyıpta yiyemiyor o sağlıksız yiyecekleri gerçekten :):)
şekersiz içiyorum zaten yıllardır:))Birde çayını şekersiz içersen o iş tamam
Nick :)şekersiz içiyorum zaten yıllardır:))
Sebze yemeğini nasıl yapıyorsun cnmBen spor yapıyorum haftada 3-4 gün koşu, zumba,yoga seviyorum.
Haftaiçi tatlı şekerli şeyler yemem.
Ekmek kahvaltıda yerim sadece. Kepekli ekmek kepekli makarna yerim.
Akşam öğünü mutlaka sebze yerim , taze mevsimlik alır pişiririm markette ne varsa.
Haftasonu ne istersem yerim pizza ekmek tatlı makarna Allaaaaaah
Sebze yemeğini nasıl yapıyorsun cnm
Ya ben karnıbahar brokoli sevmiyorumNormal, bildiğimiz yolla :) Soğan, salça, yemeğe uyuyorsa kıyma, zeytinyağı kavuruyorum sonra sebzesini koyuyorum. Yağ çok koymayın , bir de tereyağı vb olmasın zeytinyağı olsun. Tuzunu baharatını da normal koyun oh misss :)
Yalnız patates ve havuç az miktarda kullanın. Patates yemeği tümden yapmayın, safi nişasta. Yeşil sebzelere yönelin ıspanağıydı, brokolisiydi hem de besin değeri yüksek.
Fırında da yapabilirsiniz. Tüm tencere fırın yemekleri sağlıklı iç rahatlığıyla yiyebilirsiniz.
Ben zayıf veye kilolu olmanın genetik özelliklerle çok yakından ilişkili olduğunu zannediyorum. Bir hastalık yoksa eger.. kilolu anne babanın çocuğu kilolu oluyor.. benim ailemde 1 tek kilolu yoktur.. bunun yanında ben tatlıdan uzak duruyorum. Çok az ekmek tüketiyorum. Canım sıkılınca buzdolabı önüne koşmuyorum. Öğün yiyorum. Aralarda başka şeyler yemiyorum. Abur cubur yok. Yani öğün yemeği haricinde yemeyin.
Ya ben karnıbahar brokoli sevmiyorumne pişireceğim kendime
MissCherryBlossom elin değmişken bakliyatları nasıl yiyorsun onu da söyler misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?